Jill mansell ik zie je op het strand

11.10.2019
Auteur: Killian

Het is geen boek dat je binnen een paar dagen uitgelezen wil hebben omdat het zo leuk of spannend is. Denise72 Leidschendam 24 oktober Ik raad dit product aan.

Joy41ce 22 augustus Ik raad dit product aan. Marian Verstappen-Naus. Feel good chicklit!! Het boek is mooi geschreven, maar ik vond het persoonlijk saai en voorspelbaar. Geschreven bij Ik zie je op het strand Binnen drie dagen helaas alweer uitgelezen maar wat een leuk boek. Ik vond het een leuk boek ,maar niet meer dan dat.

En niet zomaar n. Rosalie Ham De naaister uit Parijs 14, We lezen de verhalen van Marina die haar hele leven al een groot geheim met zich meesleept. Nknoop Rotterdam 12 september Ik raad dit product aan! Hier mis ik echter toch wat meer diepgang.

  • Dat straalde het verhaal gewoon uit. Blehblehbleh Hoensbroek 1 augustus Ik raad dit product aan.
  • Cindyoverloon 19 september Ik raad dit product aan.

Blogarchief

Geschreven bij Ik zie je op het strand Leuk boek een echte jill mansell. Een leuk zomerboek. Geschreven bij Ik zie je op het strand Wat heb ik genoten van dit verhaal! Maar het boek is niet zo sprankelend, leuk als haar laatste andere boeken. Wederom een heerlijk verhaal van Jill Mansell. JoHe4 7 november Ik raad dit product aan.

  • Annehutse Gent 16 augustus Ik raad dit product aan.
  • Zo snel en eenvoudig. Irissh 10 februari Ik raad dit product aan.

Geschreven bij Ik zie je op het strand weer in 1x uitgelezen. Help jij lovethesmellofbooks. Want dat hebben alle personages in het verhaal gemeen. MG75 12 juli Ik raad dit product aan. Geschreven bij Ik zie je op het strand Een echte aanrader.

Drie jaar later woont Clem weer in haar geboortedorp in Cornwall.

Recensie(s)

Lies 14 augustus Ik raad dit product aan. Positieve punten van dit artikel zijn: goede kwaliteit en voordelige koop. Geschreven bij Ik zie je op het strand leuk en vlot boek om te lezen! KimBB Doetinchem 17 juni Ik raad dit product aan.

Leuke personages en leuk verhaal. Sasssie 16 mei Ik raad dit product aan. Je denkt het te weten en dan geeft ze er toch weer een draai aan. Geschreven bij Ik zie je op het strand Meestal vind ik het wel relaxed om af en toe een boek van Jill Mansell te lezen. Het verhaal draait niet alleen om Sam en Clemency en juist die afwisseling vond ik erg leuk om te lezen.

Mijn leven vol vuurvliegjes

Ook andere personages, zoals Marina, die een moeilijke scheiding achter de rug heeft en kanker overwonnen heeft lijkt over alles heel luchtig te gaan.

Wat ik vooral aangenaal vond is dat het boek vanuit het standpunt van alle karakters uit hrt boek word verteld. Geschreven bij Ik zie je op het strand Weer een heerlijk boek vann Jill Mansell.

Claudialeestgraag Zwolle 20 juni Ik raad dit product aan. Goede kwaliteit. Onze waardering:. Lees lekker, heerlijk boek om te lezen op het strand. Geef een reactie Reactie annuleren. JeanB13 22 augustus Ik raad dit product aan. Eerst en vooral is het prijs kwaliteit zeer goed. Geschreven bij Ik zie je op het strand superleuk vakantieboek.

Luisterfragment

Last Name. Het boek leest lekker weg door de eenvoudige schrijfstijl en de vele subplots maken het alleen maar leuker. Elizabeth50 11 juli Ik raad dit product aan.

Ik zou nooit meer anders bestellen. Begin was super saai. Geschreven bij Ik zie je op het strand Een zeer saai voorspelbaar verhaal.

 Ontdek ook...