Nh hotel in den helder

01.09.2019
Auteur: Fadma

Badkamer van alle gemakken voorzien, zelfs washandjes zijn aanwezig. Inchecken — - — - —. Grand Hotel opduin.

De kamer heeft een Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Type accommodatie. Helaas, ook de bedden scoren - dankzij de harde matrassen en hardboard bodems - ondermaats. De kamer bleek ruim qua opzet van alle belangrijke faciliteiten voorzien.

Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Het ligt dichtbij het centrum. Hotel Greenside!

Net hotel met vriendelijk personeel. Profiel Lid worden. Alles inclusief handdoeken.

  • Alle filters wissen. Type accommodatie.
  • De laagste prijzen voor. Gratis wifi.

Bovendien zijn de 'keurig onderhouden kamers' stuk voor stuk voorzien van een eigen badkamer en balkon. Fletcher Hotels. Gratis wifi. Bediening is redelijk formeel. De ligging is vlak naast de drukke winkelstraat in het centrum maar je hebt hier geen last van.

Het personeel is niet bepaald vriendelijk ze handelen de zaken af dus ik appartement normandie aan zee me niet per se heel welkom.

Bekijk de websites van onze partners voor de volledige voorwaarden. Nog voor binnenkomst blijkt dat er wat achterstallig onderhoud is waaraan volgens het hotel gewerkt wordt. Zeer gastvrij en erg schone ruime kamers, nh hotel in den helder.

Een kamer met balkon een meerwaarde.

Weekendje weg

Sorteren op: Aanbevolen. Mooi restaurant, bar en terras buiten. Het personeel is niet bepaald vriendelijk ze handelen de zaken af dus ik voelde me niet per se heel welkom. Alles inclusief handdoeken.

Hotel Kogerstaete 4 sterren. De recensies zijn minder lovend, zo blijkt uit een handvol door omroep Max geselecteerde klantervaringen. Inchecken - - - -. Wat dat laatste betreft was de bron snel achterhaald: 'Even naar het overloopgaatje gekeken: daar hing van alles in wat flink aan het rotten en schimmelen was'. Heb jij tips. Hier ben je welkom om gelijk wat te eten, nh hotel in den helder, een voorgerecht of hoofdgerecht!

Zoek uw hotel

Gratis parkeren. Hotel Boschrand. Helaas 2 minpuntjes: het matras is erg zacht en er ontbreekt een koelkastje in de kamer, welke bij warm weer wel gewenst

Lees ook: Dit zijn de 9 nh hotel in den helder plekken om te overnachten in Noord-Holland. Inloggen Lid worden? Alle filters wissen. De Smulpot. Of een interessante foto of video gemaakt. Het personeel is uiterst behulpzaam en vriendelijk? De ligging is vlak naast de drukke winkelstraat in het centrum maar je hebt hier geen last van! Strandhotel de Horn.

Locatie hotels Den Helder

Fijn dat je tegen betaling bij het hotel kan parkeren. Previnaireweg 4a , GX Callantsoog, Nederland. Accommodaties met Speciale aanbiedingen. Hilton Hotels.

Huis Het huis is recent gebouwd. Bij Jef. Pns appartment 6 was fris en prima.

 Ontdek ook...