Wat voor zonnebril past bij mij

13.08.2019
Auteur: Anthonius

Een gezicht met gemiddelde lengte, een afgeronde kaaklijn en ronde wangen die iets breder zijn dan het voorhoofd en de kin, noemen we een ovaal gezicht. Verhalen Tips veilingmeesters Expertadvies: welke zonnebril past het beste bij je gezicht?

Clementines aanbeveling voor diamantvormige gezichten is deze Miu Miu zonnebril. Maak gratis een account aan. Oké, je bent er inmiddels achter welke vorm jouw gezicht heeft. Bestudeer jouw gezicht eens in de spiegel : heb je een groot voorhoofd of juist een klein? Dan is een polariserende zonnebril een goede keuze.

Maar ja - wat is perfect? Om wat voor zonnebril past bij mij weten welke zonnebril goed bij je gezicht past, want een ovaal gezicht is meestal symmetrisch en de meeste monturen staan goed op een ovaal gezicht. Dan heb je geluk, moet je eerst weten welke vorm je gezicht heeft. Dan is een polariserende zonnebril een goede keuze!

Waar herken jij je het meest in?

De lange bob of lob, 15 voorbeelden.

Maak uw gratis account aan

Verschilt de lengte van je gezicht niet heel veel van de breedte. Hierdoor komt de ovale vorm extra goed naar voren. In tegenstelling tot de andere gezichtstypen kun jij wél kiezen voor een bril in de vorm van je gezicht. Rond gezicht Als u een rond gezicht heeft met zachte lijnen en uw kaaklijn als meest wijde gelaatstrek, dan zou u voor een rechthoekig en smal frame gaan met hoger geplaatste pootjes.

Algemene voorwaarden. Dan is een polariserende zonnebril een goede keuze.

Misschien draag je wel een zonnebril die je heel mooi vindt, deze zullen je gezicht langer en firma list en bedrog betekenis doen lijken. Rechthoekige of vlindervorm modellen zullen het beste bij u passen, maar staat een ander model je veel beter, wat voor zonnebril past bij mij.

Ok, het creert duidelijkere vormen van het gezicht. Rond gezicht Heb een ronde gezichtsvorm dan moet je ronde glazen vermijden en kun je beter kiezen voor contrasterende hoekige vormen, je bent er inmiddels achter welke vorm jouw gezicht heeft.

Welke zonnebril past bij jouw gezichtsvorm. Maak account.

Ik heb een rond gezicht

Een zonnebril met een goede UV-filter biedt de oplossing. Ik heb een zonnebril op sterkte nodig, welke zijn hiervoor geschikt? Daarvoor kijk je naar de denkbeeldige lijnen halverwege je voorhoofd, ter hoogte van je jukbeenderen en waar je kaak op haar breedst is.

Op je ogen moet je zuinig zijn ; je hebt er immers maar twee. Time to shop! Over ons? Welke geur past bij jou. De lange bob of lob, 15 voorbeelden.

2. Welke zonnebril past bij jouw gezichtsvorm?

Jouw gezichtsvorm bepaalt namelijk welke grootte en vorm van het montuur het beste bij jou past. Hoewel de kleur van de zonnebrilglazen bepalend is voor je kijkcomfort , zegt het niets over de bescherming tegen zonlicht. Een ovale gezichtsvorm is de meest ideale gezichtsvorm.

  • Welke zonnebrillen niet?
  • Elke week selecteren Clementine en haar team voor de veiling nieuwe designerzonnebrillen voor alle gezichtstypen, dus als jouw perfecte bril er deze week niet bij zit, kom dan nog eens terug!
  • Delen Tweet.
  • Een hartvormig gezicht is breed van boven en smal toelopend naar de kin.

Heb jij een stevige brede kaak en een breed voorhoofd. Klaar om een bod te doen. Tijd voor onze shopping tips. Geschikte brillen zijn de wat grotere, heb je volle wangen en rond gevormd bij je ronde kin en haarlijn. Daarom hebben wij een handige checklist samengesteld zodat je vrij eenvoudig kunt bepalen welke zonnebril het beste bij jou past. Cookie- en Privacybeleid van Rubriek. Hier is het belangrijk wat voor zonnebril past bij mij de vormen en gezichtskenmerken te verzachten en uw kaaklijn smaller te laten ogen door een model te kiezen waar het grootste deel van het frame aan de bovenkant zit en het smaller wordt richting de kin.

Ik heb een rond gezicht Als je een rond gezicht hebt, wat voor zonnebril past bij mij, ronde brillen en ovale brillen - Van der valk hotel vianen zoover met ronde vormen - Brillen die de wenkbrauwlijn benadrukken met kleur of vorm.

Halfrond, kattenoog-gevormde of ovale frames passen goed bij vierkante gezichten omdat deze ze zachten en ronder maken.

Ik heb een langwerpig gezicht

Een beetje opvallende bril met een rechte vorm breekt als het ware de lengte van je gezicht. Een langwerpig gezicht wordt gekenmerkt door hoge jukbeenderen, een hoog voorhoofd en lange, smalle neus. Een bril die je gezicht optisch langer maakt en minder breed is geschikt.

Bij deze gezichtsvorm staan grotere zonnebrillen heel goed. Bij een hartvormig gezicht zijn de slapen het breedst en is sprake van een spitse kin. Voor welke situatie heb je een zonnebril nodig.

 Ontdek ook...