What is adaptive cruise control honda

16.07.2019
Auteur: Tooske

Back Jazz. De sequentiële schakeling laat u toe om ook handmatig te schakelen met uw automatische versnellingsbak. Daarnaast biedt Selected By Service gratis haal- en brengservice door heel Nederland of een hotelovernachting bij reparatie of onderhoud.

De i-DTEC-motor is een intelligente motor van de laatste generatie die gebruikmaakt van de nieuwste common-rail technologie en een variabele turbo. Neem contact op. Zo letten we erop dat de bedieningen en instrumenten in de wagen zich op de meest praktische plaats bevinden en dat ze gemakkelijk en intuïtief kunnen worden gebruikt. Als u de achterstoel losmaakt, buigt de hoofdsteun automatisch, kantelt de zitting naar voren en klapt de achterstoel plat neer.

Belangrijke informatie zoals het liedje dat u hoort, wordt verzonden door de radiogolven en weergegeven.

In tegenstelling tot een automatische versnellingsbak heeft een i-SHIFT-transmissie geen koppelomvormer? Contactgegevens Bekijk het telefoonnummer Dit is bijzonder handig bij moeilijke rijomstandigheden of als u een bocht aan een veel te hoge snelheid neemt.

Actieve hoofdsteunen vooraan. Bijzonderheden Wilt u graag additionele diensten en maximale zekerheid.

Civic 5-deurs

We hebben aandacht besteed aan de kleinste details - van de bedieningselementen op het stuur tot de bestuurdersstoel die zo ontworpen is dat hij comfortabel zit maar u tegelijkertijd alert houdt. Hierdoor krijgt de lucht een hogere zuurstofdichtheid, wat de verbranding en het vermogen ten goede komt. Een camera aan de binnenkant van de voorruit verwerkt beelden van de weg die voor u ligt, en berekent vervolgens hoeveel stuurkracht er nodig is om op de rijstrook te blijven rijden.

Het resultaat is een stille, zuinige motor die ook nog eens een lage uitstoot van schadelijke stoffen kent. Een radar gemonteerd in de voorgrille meet de afstand tot uw voorligger en regelt hoe dichtbij u komt. Uw bericht:.

  • In plaats daarvan heeft het dezelfde koppeling als een 1.
  • ACE koetswerkstructuur.

Zo kunt u rekenen op een grote lichtintensiteit en betere zichtbaarheid. Het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot geven een goed beeld van het prestatievermogen van een wagen. Door krachtig te remmen wordt de remafstand kleiner. Dit levert een lagere uitstoot en betere zuinigheid op. Naam ontvanger:, what is adaptive cruise control honda. Dit gekruide aardappeltjes uit de oven ingebouwde systeem wordt gebruikt op een aantal automatische transmissies en zoekt naar de optimale overbrengingsverhouding voor uw rijstijl en de wegomstandigheden.

Dit resulteert in een lagere uitstoot en superieure brandstofzuinigheid bij gewone brandstofmotoren.

Meer weten?

Of kopieer onderstaande link om te delen:. De garantie om zonder stress op de autosnelweg te rijden. Deze computer waakt over uw motor en ondersteunt waar nodig.

EPS elektrische stuurbekrachtiging! Al meer dan 60 jaar staat Hensgens Mobiliteitsgroep garant voor een totaalconcept van mobiliteit met bijbehorende kwaliteit en service. Bel E-mail dit autobedrijf. Bijzonderheden Wilt u graag additionele diensten en maximale zekerheid. Pas je cookie-instellingen aan? Passieve veiligheid draagt bij tot uw veiligheid, maar dan wel op een passieve manier. Actieve hoofdsteunen voor.

Civic Elegance. Met ons one-motion-stoelmechanisme kunt u eenvoudig en soepel uw stoelen neerklappen. Hensgens Mobiliteitsgroep is exclusief aanbieder van Selected By Hensgens. Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten. Back Jazz.

Contact opnemen met Automobielbedrijf Hensgens b. Google Maps smult van cookies! Isofix internationaal gestandaardiseerd systeem voor de bevestiging van kinderzitjes.

Civic 4-deurs. Door een what is adaptive cruise control honda lading ontstaat er helderwit licht om uw weg optimaal te verlichten. Met vriendelijke groeten. Deze motor zorgt voor een lager brandstofverbruik en een lagere uitstoot van schadelijke stoffen dankzij de timing van de bougies.

Helaas, deze auto is verkocht.

Variable timing control VTC is een mechanisme dat de koppel en de prestaties van uw auto aanzienlijk verbetert door de timingshoek van de inlaatzijde nokkenas ten opzichte van de krukas te wijzigen naargelang de motorsnelheid en de hoeveelheid belading.

Met andere woorden, hoe lager het cijfer, hoe minder weerstand door de wind, dus hoe vlotter u kunt rijden. SS Sequential Shift.

Het Trailer Stability Assist-systeem werkt samen met de Vehicle Stability Assist-technologie om een optimale veiligheid te verzekeren bij gebruik van een aanhangwagen. Elektronische remkrachtverdeling.

Deze Honda Civic heeft volledige fabrieksgarantie.

 Ontdek ook...