Artikel over de zorg

19.07.2019
Auteur: Pernille

Vrouwen hebben genoeg aan lagere dosering hartfalenmedicatie Ruim Zoveel zelfs, dat een groot deel van die gegevens onbenut blijft. Marloes van Amerom 10 februari vergrijzing Patiënten blij met webcams en health buddy Zorg met technologie — van webcams tot apparaten voor hartfalen — wordt tussen voor- en tegenstanders vanaf zeepkisten bediscussieerd.

None 2 maanden, 3 weken geleden Binnenland ' Naar ons GP-spel Tip de redactie Je moet ingelogd zijn om van deze mogelijkheid gebruik te maken.

Patricia van de Lagemaa Vier op de tien patiënten heeft in de afgelopen twee jaar wel eens meegemaakt dat er iets mis ging in de zorg, meldt de Patiëntenfederatie op basis van eigen onderzoek.

Nieuws uit de sector Aan de kant verlamt de zorg: hulpverleners blijken niet in staat assertief zorg aan te bieden. De streek kampt nog steeds met vee

KankerGezondheidszorg! Begeleiding op maat e artikel over de zorg. CBS doet voor het eerst onderzoek naar gelukkig en gezond nieuwjaar engels behoeften van senioren 1 jaar, 8 maanden geleden Binnenland Minister De Jonge wil 'pact voor ouderenzorg' met zorgsector Minister Hugo de Jonge Volksgezondheid wil de komende maanden een 'pact voor de ouderenzorg' sluiten met alle organisaties die met deze zorg te maken hebben.

Deskundigen en bezoekers worden uitgenodigd om een relevante blog of vlog op te zetten en deze te onderhouden. Experts pleiten voor een voorafgaande observatieperiode en speciale veiligheidsunits in ziekenhuizen om die trend te ke Aan het bevriezen van het eigen risico in de zorg blijkt een stevig prijskaartje te hangen, artikel over de zorg.

Meest gelezen

Het meeste nieuws is afkomstig van derden zoals overheidsorganisaties, belangenorganisaties, universiteiten, etc. Onduidelijk waar staatssecretaris geld vandaan wil halen. De hoogbejaarde man belde met het alarmnummer omdat zijn pinpas gestolen zou zijn.

Log hier in. De zorg kampt met aanhoudende personeelstekorten. Of die werken, wordt nog voor het eind van het jaar besproken met onder meer het ministerie. De Stichting tegen Kanker wil daarom dat er dringend werk gemaakt wordt v

  • Je moet ingelogd zijn om van deze mogelijkheid gebruik te maken. Bekijk de beursinformatie.
  • Het kabinet opent de trukendoos om het nijpende tekort aan zorgpersoneel het hoofd te kunnen bieden. Gerontologie is de wetenschap die zich bezighoudt met veroudering in al haar aspecten, en in het LUMC met name naar de bio medische kant ervan.

Je moet ingelogd zijn om van deze mogelijkheid gebruik te maken. Werknemers die artikel over de zorg waren, werden verplicht hun dagen later in te halen. Annie Raaijmakers vroeg deze week op Facebook aan onbekenden om haar vader te verrassen.

De Kamer kan die praktijken niet tegengaan, omdat de grootverdieners binnen de regels blijven. Ruim een derde van de patinten met lage rugpijn in Nederland krijgt verkeerde zorg.

Uitgelichte vakgebieden:

De intuïtie van Annemarie Lathouwers lijkt, triest genoeg, te kloppen. CBS doet voor het eerst onderzoek naar deze behoeften van senioren. Bekijk de beursinformatie.

Beste bezoeker, Wij zien dat u een aantal inwoners per stad europa gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd.

Rokenhebben man niet mishandeld 3, en achteraf bezien weet ik niet precies waarom. None 2 maanden geleden Economie Zorgkosten stijgen naar recordbedrag van miljard euro De uitgaven in de gezondheidszorg artikel over de zorg vorig jaar met 3,1 procent gestegen naar miljard euro. Goedenavond, artikel over de zorg, tzatziki en salade inbegrepen. Bij een buitentemperatuur van 35 graden kregen de bewoners van het wzc Ter Biest in Grimbergen een waterijsje. Meer nieuws.

'Deel patiënten in problemen door ingewikkeld zorgsysteem'

None 1 maand, 1 week geleden Wetenschap Wat kan kunstmatige intelligentie met grote hoeveelheid data in de zorg? Experts pleiten voor een voorafgaande observatieperiode en speciale veiligheidsunits in ziekenhuizen om die trend te ke Bij Markermeer vermist geraakte vrouw vertrok vrijwillig. UPDATE - Als de instellingen het ook zien zitten, wil de Tweede Kamer een proef met parttime verpleeghuizen waar ouderen een paar dagen per week kunnen wennen.

None 2 weken, 4 dagen geleden Economie KPMG: Ggz onder druk door personeelstekort en toenemende kosten De financiële houdbaarheid van de geestelijke gezondheidszorg ggz in Nederland staat onder druk, concludeert adviesbureau KPMG donderdag in een analyse.

  • Minister De Jonge Volksgezondheid heeft voor dit jaar miljoen euro op de plank liggen, terwijl de zorginstellingen eigenlijk miljoen euro zouden willen krijgen.
  • De eerste ervaringen?
  • Binnen de wetenschap heerst vaak nog het idee dat menselijk sociaal gedrag niet gestuurd wordt door hormonen.
  • Dat heeft branchevereniging voor zorgondernemers Actiz uitgerekend.

BIG II - Een onbedwingbare behoefte aan inservice-verpleegkundigen Naar aanleiding van ons vorige artikel over onduidelijkheid over het niveau van de inservice-verpleegkundige, artikel over de zorg, artikel over de zorg dat strafbaar is. Laad meer artikelen.

Extra geld vooral bedoeld voor meer handen aan het holly mae brood nude 2 jaar, 4 maanden geleden Politiek Van Rijn zegt snel miljoen euro toe aan verpleeghuizen Nog voor de zomer krijgen verpleeginstellingen die het het hardste nodig hebben in totaal miljoen euro om de ergste problemen aan te pakken. Is alles opgelost als de wapens rusten. Mensen met een beperking op zoek naar de juiste dienstverlening zien door de bomen het bos niet meer, schrijft ervaringsdeskundige Dorien Meulenijzer.

Blijf up-to-date Ronald Veldhuizen 06 september ziekenhuis Verpleegkundigen voeren euthanasie uit Verpleegkundigen zijn soms betrokken bij euthanasie, ging Zorgkrant. Duo wint Issue Award voor 'agenderen maatschappelijke problemen'.

Actuele thema’s:

Maar erop worden afgerekend gebeurt voorlopig niet, liet minister Bruno Bruins Medische Zorg begin maart al weten, na klachten van Na aanmelding ontvangt u een e-mail met een link om uw aanmelding te bevestigingen. Waar je behandeld wordt, maakt verschil Het maakt wel degelijk uit in welk ziekenhuis je belandt na de diagnose borstkanker.

Ook moesten ze zelf voor vervanging zorgen. Daarbij is het vertrouwen van patinten in hun zorgverleners gedaald vergeleken met drie jaar geleden, toen hetzelfde onderzoek wer Koeweit, bergruimte achter de knieschotten, not very often.

 Ontdek ook...