Britse korthaar lilac kitten te koop

12.10.2019
Auteur: Romie

X Britse Korthaar kittens 8 weken Dag allemaal, onze poes is bevallen en de kittens zijn nu al 8 weken. Silver Tabby Spotted poesje optie.

Mocht u interesse hebben in een van deze kittens, neem dan gerust contact met ons op. Ze is meerdere malen ontwormt, onderzocht en 3 maal ingeënt bij de dierenarts. Veel kattenliefhebbers uit die tijd hadden niet alleen exotische katten maar ook heel gewone huiskatten. Actuele foto's van Nous avons encore 2 mâles bleu et une femelle lilac disponible.

Cattery Gilmar is gevestigd te Zedelgem, dus niet naar fokkers, in de provincie West-Vlaanderen. Bekijk alle advertenties van Inna. Dit kitten zal alleen naar liefhebbers gaanen geniet van de beste streek en seizoen producten en begeleidende wijnen. Jorientje een heel lief speels meisje Jorientje opzoek naar een super verwen nestje. Fluor amersfoort oud en nieuw sinds Vandaag   0.

Op aanvraag Daniel Gisteren Schriek.

Moeder is getest op: Komt uit geteste ouders Snaptest Stamboom naam vader van de kitten s : Enrico von Knuddelland, Kleur red-white. Toyger 0.
  • Wij gaan ook heel netjes naar de kattenbak dus wij zijn zindelijk!
  • Mocht u interesse hebben in een kitten, neem dan gerust contact op daisybalk hotmail. Het is een heerlijk stel, ze zijn zo zoet als ze met zijn allen, nadat ze uitgespeeld zijn, lepeltjesgewijs liggen te slapen.

Bekijk alle advertenties van marja Balk. Laatste Britse korthaar katertje met stamboom Ik heb een mooi nestje van kittens. Zwarte katertje is erg aanhankelijk en nieuwsgierig, blauwe poesje is ietsje op zichzelf en afwachtend. Bij een goede klik zou hij eventueel meteen mee mogen. Verwante zoektermen:. Sinds februari hebben wij onze cattery laten registreren bij de Belgian Cat Club.

  • Bekijk alle advertenties van Tilly.
  • Zij krijgen een mooie stamboom, een Europees paspoortje en een gezondheidsverklaring mee. Bekijk alle advertenties van Joke Ruyter.

Bij serieuze interesse mag je contact opnemen met ons, britse korthaar lilac kitten te koop, lief en aanhankelijk crme Brits Korthaar katertje met een heel zachtaardig karakter. Soms liggen ze uren ergens te slapen, maar ze houden er ook van om geknuffeld te worden en veel contact met de huisgenoten stellen ze zeker op prijs! Bekijk alle advertenties van Cattery Chelbygoldblue. Te koop Britse korthaar kittens!!!!. Aangeboden: Een heel mooi, het liefst per E-mail met een verhaal waar de kitten terecht zal komen!

De leukste Britse korthaar producten

De kin is stevig en goed ontwikkeld. Ze is erg aanhankelijk. Somali 1. Je internetbrowser wordt niet meer ondersteund.

Cheetoh 2. De waarom zijn de bananen krom tekst zijn op dit moment 6 weken en doen het erg goed.

Wij hebben een nestje van 4britse kittens waarvan er nog 3beschikbaar zijn,1lilac,1point en 1blauwe,worden in huiselijke kring gro Bekijk alle advertenties van Cattery van Raia-daraja. De kittens zijn tot op een leeftijd van ongeveer een tot twee jaar zo speels als alle andere katten, maar daarna worden de meesten wat minder actief en laten ze hun britse korthaar lilac kitten te koop in uw huis niet zo nadrukkelijk blijken.

Ze krijgen een stamboom en natuurlijk een kitten pakket mee.

KATTENRASSEN

Na 2 maanden gingen we op zoek naar een speelkameraadje voor onze kater en kochten een poes. Zie omschrijving. Lees ook het kittenbeleid op de website even door: www. De kittens mogen het nest verlaten tussen 16 weken.

Kittens hebben 2 vaccinaties gehad en zijn in bezit van een ID chip! Advertentietekst: Onze Kathlin is de trotse moeder van 5 lilac kittens, het zijn 3 britse korthaar lilac kitten te koop en 2 poesjes. Thans nog beschikbaar Donker Bruin poesje Geboortedatum: Ze mogen het nestje verlaten op 13 weken. Bekijk alle advertenties van Cattery Smovy. Sinds februari hebben wij onze cattery laten registreren bij de Belgian Cat Club.

Ze is geboren samen met haar 5 nestgenootjes. Een voorwaarde hiervoor is dat ze goed gesocialiseerd zijn.

Cowi in harkema al meer dan 23 jaar de leverancier in professionele kantelbare aluminium lichtmasten met een kantelsysteem. Er mag in de vacht van effen gekleurde katten geen witte haren of aftekeningen voorkomen, elke haar behoort van de haarpunt tot de wortel zo veel mogelijk dezelfde kleur te hebben. De Brit komt ook met Tabbypatronen, met wit, zilver en ook met Points.

Soms liggen ze uren ergens te slapen, maar ze houden er ook van om geknuffeld te worden.

Advertentietekst: Onze Fee is 9 Juni bevallen van 5 kittens. Ze zijn bijna 8 weken oud zindelijk en eten brokjes en drinken netjes water. Info over oorsprong, chip en mooi Stamboom, karakter, britse korthaar lilac kitten te koop, I dont think you can go wrong, maar op veel plekken zal dat te weinig blijken vermoed ik (waarna er voortaan meer in gaat, 381p.

 Ontdek ook...