Facebook kan geen veilige verbinding maken

05.10.2019
Auteur: Paloma

Log in op de inlogpagina die wordt geopend om internet te gebruiken. Om het probleem van mogelijkheid bij gebruikte of geactiveerde template uit te sluiten, wijzig je eerst de template om te achterhalen of nog steeds het probleem zich voordoet. Als er een probleem is bij het opbouwen van een veilige verbinding, beschermt Firefox u door het bezoeken van zulke websites te voorkomen.

Klik nu op Toon certificaat. Klik erop. Zie de sectie over antivirusproducten van dit artikel voor meer informatie. Er kan iets mis zijn met WordPress. Windows is het meest gebruikte besturingssysteem voor computers over de hele wereld, en een redelijk percentage van de gebruikers is op de een of andere manier uitgeschakeld of aangetast.

Klik op het certificaat. Schakel je antivirussoftware uit om het probleem te verhelpen.

Feedback verzenden over Je zou in nog een ander venster moeten landen. And the winner is. Google Help. Je ziet deze fout als de datum en tijd van je computer of mobiele apparaat niet goed zijn ingesteld. Helpcentrum Aankondigingen.

Als je een website wilt bezoeken en deze niet wordt geopend, kun je eerst zelf proberen het probleem op te lossen aan de hand van de volgende stappen:. Dit om te achterhalen bij welke plug-in het probleem optreedt. Verbind hem met een ander Wi-Fi-netwerk en kijk of alles naadloos opent.

Samsung Galaxy Note 10 Plus review: veel waar voor heel veel geld

Sommige websites zouden zonder gedoe openen voor Safari, terwijl andere websites direct worden geraakt door de nu beroemde Safari. Als het u niet lukt om met certificaten rond te lopen, is het misschien een goed idee om eerst de antivirusprogramma's te controleren die op uw computer zijn geïnstalleerd. Snel schakelen tussen Google-accounts kan nu ook in Gmail Apps Hot.

Hier leest u hoe u er omheen kunt werken. Dit wordt weergegeven als de link die je hebt geopend, naar een site gaat met een iets andere naam dan de site die je gewoonlijk bezoekt. Was dit artikel nuttig?

Je zult je realiseren dat het certificaat het probleem altijd al was. Als een probleem met codering eenmaal aan de orde is, zijn de certificaten de eerste plaats om uitleg te zoeken. Foutcode 0xF is een vrij algemene fout die in verschillende situaties facebook kan geen veilige verbinding maken voorkomen. Alle pagina's die u nodig hebt, worden foutloos geladen in Safari. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Vrageninfo

Je ziet deze fout als de datum en tijd van je computer of mobiele apparaat niet goed zijn ingesteld. Verander de authenticatie van het certificaat in Systeeminstelling Daar ga je! Hoogstwaarschijnlijk maakt Safari onmiddellijk verbinding met de eerder verboden sites.

Mogelijke oorzaak 2: Zwakke versleuteling Wanneer een zwakke codering wordt gedetecteerd, ziet u de foutpagina Beveiligde verbinding mislukt. Recente reviews. Log in op de inlogpagina die wordt geopend om internet te gebruiken.

Als je een website wilt bezoeken en facebook kan geen veilige verbinding maken niet wordt geopend, wordt Safari onmiddellijk afgesloten van de verbinding er moet nog worden vastgesteld wat de zwakke codering als eerste detecteert tussen Safari en het Mac-systeem. Als dit gebeurt, kun je eerst zelf proberen het probleem op te lossen aan de hand van de volgende stappen: Controleer het webadres op typfouten. Vergeet niet je antivirusprogramma later weer in te schakelen.

Meld je aan

Ja, maar dat is Engels en niet iedereen is daar goed in thuis. Wat nog meer raadselachtig is, is dat de gebruikelijke gerelateerde fixes niets doen voor de bovenstaande fout. RC4 wordt niet meer als veilig beschouwd.

  • Als u dit probleem ervaart, neem dan contact op met de eigenaars van de website en vraag hen de TLS-versie bij te werken naar een versie die nog steeds actueel en nog steeds veilig is.
  • Chrome vraagt of je naar de site wilt gaan die je gewoonlijk bezoekt.
  • Soms worden pagina's niet geopend omdat cookies niet correct functioneren.
  • Ja Nee.

Samsung Galaxy Note 10 Plus review: veel waar voor heel veel geld Review? Daar ga je. U kunt kiezen voor systeeminstellingeerst de website op je eigen server te testen om te zien of hetzelfde probleem zich herhaalt. Er is hoe snel krijg je gonorroe hoop? Meer informatie over het uitschakelen van Chrome-extensies.

Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan. Dus zodra zwakke encryptie of wat het systeem ook als zwak beschouwt wordt gehaald, altijd goedkeuren of altijd weigeren. Google Chrome browser kun je downloaden via facebook kan geen veilige verbinding maken Playstore….

Hoe moet je deze soort problemen aanpakken?

Eerst moet deze laatst geïnstalleerde plug-in gedeactiveerd worden om te zien of het probleem nog altijd voortduurt. Was dit artikel nuttig?

Als je RC4 niet kunt uitschakelen, zorg je ervoor dat andere niet-RC4-codes zijn ingeschakeld. Foutcode 0xF is een vrij algemene fout die in verschillende situaties kan voorkomen.

Onverwachte fout. Deze fout krijgt u zelfs als u geen proxy gebruikt om verbinding met het net te maken. Dit wordt weergegeven als de link die je hebt geopend, naar een site gaat met een iets andere naam dan de site die je gewoonlijk bezoekt.

 Ontdek ook...