Meisje je bent zo lelijk als de nacht songtekst

04.10.2019
Auteur: Felipe

De Makelaar van Schagen - Martine Bijl. I - De Vrouw, de Vrouw. De walvis gaat recht naar zijn dood Red liever de mens Hij is in nood Hij is in nood.

Als je van mij niets weten wil - Bob Scholte. Aan 't mooie Ambonstrand - Dua Malati. Zij zeilen op hun stille schepen Zij brullen tegen de wind En op hun schoorsteen staat een foto Van een moeder met haar kind. Early Rave Kabouter. Rob de Nijs

Nummer 2 brengt geluk hij zei dat hij dat ook vond. Ach, hoe fijn is het neutraal te zijn - Albert Bol. De koe zonder staart. Daar bij de waterkant - De Havenzangers. Als een meisje er zo uitziet - Rens van Dorth.

Te gek nummer! De Drankduivel. Z - Cigarette Wals.

Artiestinformatie

Hiermee scoorden ze enkele hits waaronder Mijn houten hart , Zij maakt het verschil en Ik mis niets. Die nacht in Andalusien - Freddy.

Dat kan toch ook - John D‚. Excelleren deden ze vooral in poëtische, fraai gearrangeerde liedjes als Verdronken Vlinder en Testament. Ik nomineer onderstaand stukje tekst uit het nummer 'Door de wind' van Stef Bos: Ik hoor je praten maar je bent er niet En ik voel me verloren als ik je moet verliezen Je mag nog niet sterven want ik kan je niet missen Ik kan je niet missen.

Oh, daughter of new adventure Take my people towards the dungeons And lead them into darkness So they might see a light in every lamp. Hoewel het maken van muziek Guus Meeuwis Bij het licht van de zilveren maan.

Gekke Jossie - Edwin Rutten. A fire upstairs in heaven - Harmen Veerman.

Gerelateerde artikelen

Zelfs je naam is mooi. Dat wil ik nooit meer horen. Het universum is zo groot En niemand zal het ooit begrijpen Maar Disneyland is zo dichtbij En het valt niet te vermijden Dat de dag zal komen Dat wij er samen zullen zijn.

Frans was enige tijd misdienaar en zong in het koor van de patronaatvereniging.

Ik zag een witte haai en ook een rare walvis en een vrolijke dolfijn in Sealife. Wim Sonneveld werd 56 jaar. Vanmorgen vloog ze nog?

Als de torenklok straks zeven slaat - Willy Rex.

Meisje (Zo Lelijk Als De Nacht)

Boudewijn de Groot Falderie faldera - Eddy Christiani. De oorlog is voorbij En de schapen zijn geteld Je kruipt onder de wol Samen met je beer En de kraakvis die je kraakt Die leeft diep in de zee Hij kan je nu niet kraken Jank niet meer.

Mooie dag. In - Cornelis was toen dertien jaar oud - verhuisde het gezin naar Stockholm in Zweden, waar zijn vader als automonteur ging werken. Bij 't lied der gitaren - Winnie Dobber. Behanger Pieter Plakker.

De sneeuwman - Frans Halsema. Adle Bloemendaal Bij de San Marco - Henk de Bruin.

Categorie Nederlands werk

Dat gaat naar Den Bosch toe. De groepsnaam Clouseau is afgeleid van het filmpersonage Jacques "Inspector" Clouseau. Don Pascual - Bob Davidse. Neophyte en patoor - Alles Kapot Als men begint bij het beleid van de housemuziek dan zal men op een gegeven moment moeite gaan krijgen met bidden,men zal ook op een gegeven moment niet meer naar de kerk meewillen met hun ouders.

De armsten - Renati. De ezel - Louis Davids. Een nieuw lied, Vrouw Venus vals.

 Ontdek ook...