Onregelmatige trappen van vergelijking frans

12.10.2019
Auteur: Marlies

Les enfants s'ennuyent ferme. In gevallen waar dat niet kan, gebruiken we in het Nederlands ' de meest Klik hier.

Ze hebben heel luid geroepen. Jean-Paul koopt net zoveel, evenveel snoep als Marie-Louise. Video uitleg vergelijkingen met BN. De blauwe auto rijdt sneller dan de rode. De lichtste plek van het bos.

Goed, beter, best :  ook hier geldt net als in het Nederlands een uitzondering.

Haut les mainsmessieurs. Ze betaalt duur voor haar vrijheid. Britney Spears zong vals. Individueel studeren is niet doeltreffend aangezien je geen leerplan krijgt en niemand je feedback geeft. Aanwezigheid verplicht bij de belangrijkste vergadering van het jaar!

Met bijvoeglijk naamwoord

De overtreffende trap kan behalve relatief, ook absoluut zijn. Cette fille écrit le plus lentement Dit meisje schrijft het langzaamst. Ze koopt net zoveel appels als ik. Mikt ze niet te laag? De beste kistjes zijn van hout. Grand komt vóór het bijvoeglijk naamwoord, en dan komt de hele vergelijking ook vóór het zelfstandig naamwoord, zoals we hierboven zien.

  • We zullen een atleet van grote lengte selecteren ;. Ze zongen niet juist.
  • De vergelijkende en overtreffende trap van 'goed' en 'slecht' in het Frans krijgen een andere vorm.

Deze rust doet me net zo goed als medicijnen. Ze hebben heel luid geroepen. Vergelijkende en overtreffende trap van 'peu' 1. We zien hier een lidwoord, dat zich buigt naar het onregelmatige trappen van vergelijking frans of het getal van het zelfstandig naamwoord. Cette fille est la plus grande lve de la classe Dit meisje is de grootste leerlinge van de klas.

Degrés de comparaison : TRAPPEN VAN VERGELIJKING

Les gens les plus intelligents de la Terre. Franstalige auteurs - info en oefeningen. Voor meer informatie, klik op de blauwe link.

Yves onregelmatige trappen van vergelijking frans bien! Terug naar overzicht Franse lessen Trappen van vergelijking van bijv?

Vergelijkende en overtreffende trap van 'mal' 1. De overtreffende trap le superlatif 4. We zien hier een lidwoord, dat zich buigt naar het geslacht of het getal van het zelfstandig naamwoord. Duits woordjes leren onderbouw. Past perfect oefenen Simple past of past perfect.

Oefeningen

Mijn valies woog te veel. De grootste bomen van de stad. We zullen een atleet van grote lengte selecteren ;. Het bijvoeglijk naamwoord  past zich altijd aan  aan het  geslacht en de vorm  van het woord waarop het betrekking heeft.

Die boeken zijn duur. Jrme is dikker dan George. Spelling: enkele of dubbele klinkers en medeklinkers. De menigte bewonderde die grootse atleet. Vergeet ook rekeningnummer controleren op naam de vorm niet aan te passen naargelang het geslacht en getal van onregelmatige trappen van vergelijking frans woord waarnaar het verwijst. Een beter boek. De essentie is dat we goed moeten letten op het feit dat er in het Frans een verschil is voor bijwoord of bijvoeglijk naamwoord.

Op de puntjes hoort het bijvoeglijk naamwoord. De auto van Yann rijdt net zo langzaam als die van Bernard.

Trappen van vergelijking van bijv. Naamwoorden en bijwoorden

Ces garçons sont les plus grands élèves de la classe Deze jongens zijn de grootse leerlingen van de klas. Nederlandse werkwoorden o. Een groot meisje.

In sommige collocaties blijven bepaalde adjectieven onveranderlijk en gedragen ze zich dus als bijwoorden. Leesvaardigheid Engels onderbouw Leesvaardigheid Engels bovenbouw. Ma soeur a tenu bon. Ze zongen niet juist.

 Ontdek ook...