Standaard apple apps verwijderen

04.10.2019
Auteur: Jorrin

Het is geen vereiste om de standaard applicatie van Apple te gebruiken op je iPhone of iPad. De apps die je niet meer gebruikt verwijder je uit je bibliotheek.

Naarmate iOS 10 dichterbij komt zullen we dit uiteraard uitgebreid gaan testen. Zo controleer je het batterijniveau van Bluetooth-accessoires op je Mac. Lars Paymans. Om standaardapps te verwijderen ga je dus op dezelfde manier te werk als bij elke andere app die je wilt verwijderen. Apple heeft ze allemaal bij elkaar gezet op deze pagina.

Standaard apple apps verwijderen u de Aandelen- of Weer-app van uw beginscherm verwijdert, kun je verwijderen door hierop te tikken. Apps die een kruisje krijgen, zijn deze apps niet meer beschikbaar op uw andere apparaten.

Als u de Aandelen- of Weer-app van uw apparaat verwijdert, zijn deze apps niet meer beschikbaar op uw andere apparaten. Tekenlimiet: Apple heeft laten weten dat het onmogelijk is om de applicaties in zijn geheel te verwijderen van je toestel? Volg hiervoor onderstaande stappen:.

Laat het ons weten!
  • Alle apps op je scherm beginnen nu te wiebelen en er verschijnt een lichtgrijze x in de linkerbovenhoek. Workshops Fleur je berichten op in iOS
  • Meer informatie over de ingebouwde apps in iOS 10 vindt u in dit artikel. Ontdek hoe je de standaardapps kunt verwijderen en op een later moment weer terugzetten.

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meer informatie over de ingebouwde apps in iOS 12 vindt u in dit artikel. De apps die je niet meer gebruikt verwijder je uit je bibliotheek.

Een reactie toevoegen: Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. Als je na verloop van tijd bent uitgekeken op een bepaalde app, kun je deze verwijderen van de iPhone of iPad.

Er verschijnt een melding dat alle gegevens verwijderd worden, standaard apple apps verwijderen. Geen resultaten gevonden! Het verwijderen van ingebouwde apps van uw beginscherm kan gevolgen hebben voor andere systeemfuncties. Tik op het kruisje om de app te verwijderen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren.

Apps verwijderen

Workshops Door Laura Grootaarts 13 augustus 2 min. Verwijder je de apps op de drie bovenstaande manieren, dan zullen de apps nog wel in je iTunes-bibliotheek blijven staan. Ik heb er ook mee geworsteld maar als je het eenmaal hebt vergeet je het niet meer.

Hier volgen enkele voorbeelden: Als u een Apple Watch aan uw iPhone hebt gekoppeld, wordt een app ook van uw Apple Watch-beginscherm verwijderd als u de app verwijdert van het iPhone-beginscherm. Ook interessant Zo werkt de Woning-app op de Apple Watch, standaard apple apps verwijderen. Tekenlimiet: Een ingebouwde app van uw beginscherm verwijderen Houd op uw iOS-apparaat de app licht ingedrukt totdat deze begint te bewegen. Screenshot maken op iPhone en iPad.

Deze Standaard-apps kun je verwijderen

Eventueel kun je op de rechtermuisknop klikken en kiezen voor Verwijder uit bibliotheek. ReplayKit: zo kun je een app livestreamen vanaf je iPhone of iPad.

Er zijn 5 manieren om apps te verwijderen, die we hieronder zullen bespreken.

Workshops Door Laura Grootaarts 13 augustus 2 min. Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven. Deze Standaard-apps kun je verwijderen De Standaard-apps die je van je iPhone kunt verwijderen zorgen ervoor dat je weer wat opslagruimte kunt winnen. De maximale tekenlimiet is Als de app niet beweegt, probeert u het opnieuw en let u erop dat u niet te hard drukt. Tik op Zoek en voer de naam van de app in die je weer wilt downloaden, standaard apple apps verwijderen, bijvoorbeeld Wat te doen aan voorhoofdsholteontsteking. Workshops iTip: Apple Watch kalibreren voor nauwkeurigere metingen.

Het is geen vereiste standaard apple apps verwijderen de standaard applicatie van Apple te gebruiken op je iPhone of iPad.

Een ingebouwde app verwijderen van uw apparaat

Maar op een gegeven moment heb je zoveel apps dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Dat is technisch niet haalbaar omdat iedere iOS-update is voorzien van een beveiligde digitale handtekening. Met iOS 10 kunt u ingebouwde apps wel weghalen van het beginscherm op uw apparaat, maar kunt u ze niet verwijderen. Er verschijnt een melding dat alle gegevens verwijderd worden.

Dit is ook het geval als je standaard apple apps verwijderen standaardapps verwijdert van je toestel. Een veelgehoorde klacht van iPhone- en iPadgebruikers is met de release van iOS 10 eindelijk verholpen. Meer informatie over de ingebouwde apps in iOS 10 vindt u in dit artikel. Hieronder een overzicht van alle apps die je kunt verbergen:.

 Ontdek ook...