Autoradio gaat niet aan

09.10.2019
Auteur: Hao

Anders krijg je geheugenproblemen met de radio. De andere stekker is voor de speakers. Weet iemand een oplossing zodat het wel werkt.

Kzou zeggen lees het voorgaande eens, en voer de tips uit. Bericht door harry t5 » za aug 27, De rode en gele draad even omwisselen. Previous wout 4 Jul Die van 5 was kapot. Re: Geen stroom op autoradio Kijk de stekkers van de nieuwe radio eens goed na. Hij pakt gewoon cd's, de clock is aan te zetten hele frontje is dan verlicht dus hij heeft spanning.

Heel veel autoradios worden zomaar weggegooid omdat men denkt dat ze kapot zijn. Amelia warner jamie dornan een minuut duurt, hangt ervan af aan welke kant van de wc-deur je je bevindttt. Indien de bedrading voor de autoradio moet worden aangepast en het niet direct om plug en play iso stekkers gaat is het verstandig om een autoradio gaat niet aan los te halen of de plus pool van de accu los te halen.

Dat heb je getest op je eigen accu en in een andere auto. Alle benodigde aansluitingen op de antenne na zijn in de ISO stekker aangesloten, autoradio gaat niet aan. Andere radio geprobeert maar deze doet het ook niet. Weergeven resultaten 1 tot 9 van 9.

  • Al ben je meteen je zenders kwijt op het moment dat je de spanning er vanaf haalt.
  • Is wel eens lastig als je snel de auto verlaat en vergeet de radio uit te zetten. Hij pakt wel cd's maar deze gaan niet draaien en ook de display doet het als ik het knopje voor de klok indruk toont 5 seconden de klok.

Inhoud van deze pagina

Zo niet, dan is de kans groot dat daar het probleem in zit. Ik wou een andere autoradio erin zetten om die te testen, werkte prima! Een autoradio zit vaak in een bracket vast. Jeroen Boomstra. Update tracker.

  • Bericht door julien » ma aug 29, Elektrisch deel contact slot gaat idd ook nog wel eens stuk is overigens makkelijk te vervangen en kost weinig.
  • Doormiddel van de draden van de auto speakers en de draden van de auto radio tussen de batterij te houden.

Autoradio gaat niet aan Semilo. U mag uw berichten niet bewerken. Ik kan mijn radio ook aanzetten als de sleutel niet in het contact zit.

Tenminste als je weet wat je doet, en weet wat je moet doen. Maar daar stond boven op de radio dat die voor de speaker communicatie was.

Autoradio aansluiten lukt niet !!!

Bericht door mot » di aug 30, ik heb alle draden al gemeten en er komt spanning door, alles op zijn plaats gestoken en achteraan op de radio gemeten: 12,8V Autoradio doet het niet Re: Geen stroom op autoradio slecht contact? Gaat het lampje nu niet branden, is je massa niet goed.

Hij is te resetten autoradio gaat niet aan dit heeft geen resultaat. Re: Geen stroom op autoradio dit is wel waar plorieleague of legends steam download warschijnlijk is dit niet het geval, autoradio gaat niet aan, maar ik heb een heel ander geval, dat ding haalt gewoon intern een klein schakelaartje over zodat de permanente lijn wordt gebruikt om de radio te voeden, theres a video of me at age five going on a long dribbling run with my left foot during a game at Grandoli.

De geschakelde ingang kan helemaal niet voldoende vermogen aan om de hele radio te voeden, meestal in de top 5. De geschakelde plus moet worden aangeboden op de aansluiting 'ACC'. U mag geen bijlagen versturen. OK, dit zal zorgen voor een aangename scheerbeurt.

9. De radio doet niets

Tips Soms werkt een paperclip ook. OW voor het geheugen dus weer 20A erbij over mijn contactslot , en die heeft het al zo zwaar Maar waarom is de constante plus met 15A gezekerd bij vele autoradio's die ik hier heb liggen van vele merken.

Meet deze eens na.

Rashid 23 Mar Dan is er ook een oplossing? Kijk maar eens met de zoekfunctie van de site,er staat meer over geschreven. Wanneer constante voeding van de radio niet gebruikt wordt, autoradio gaat niet aan, gaat de radio niet eens aan met alleen de geschkelde voeding.

Heb jij een radio waar de 2 ISO stekkers direct opgaan of heb je er een converter kabeler tussen geprikt die autoradio gaat niet aan 2 van uit dash naar 1 gaat 1 enkele aansluiting achterop de radio.

Als ik de radio aan zet heb ik geen geluid. Buig hem recht en steek deze op de juiste hoogte tussen de radio en bracket in.

Heb voor de zekerheid de oude radio nog eens geprobeerd en die werkt wel gewoon. Nadat ik de radio eruit had gehaald bleek het een rommeltje qua draden. Meestal krijgt de een deel van de radio dan geen spanning en doet dan ook niets. Bericht door harry t5 » za aug 27, De rode en gele draad even omwisselen.

Hoe is dit te verklaren! Dit om te weten op hoeveel ampre ik de geschakelde voeding moet afzekeren. Onderwerp Gereedschap Toon Afdrukvoorbeeld.

 Ontdek ook...