Met de boot naar noorwegen vanuit gent

12.10.2019
Auteur: Cinderella

Dat is Zweeds voor cake. Af en toe vaart een ander schip voorbij en zie ik boorplatforms in de verte.

Je wordt niet automatisch lid van deze site of van een of andere nieuwsbrief. Over bedlinnen en handdoeken moet je je ook geen zorgen maken. Er zijn twee radarschermen in de hoofdconsole, een paar schermen met data, vhf-telefoon en andere controle-organen die de hoofdconsole heel indrukwekkend maken voor de leek.

Meer informatie over de IMDG-code. Dit beperkte aantal passagiers houdt verband met de scheeps-arts die dan nog niet vereist is! Je vindt een linkje naar de website met prijzen onderaan het artikel onder de titel praktisch deze website.

Om aan die gure wind te ontsnappen ging ik dan maar netjes binnenzitten achter het raam op de brug. Website en taal? Gezien het warme weer waren nog veel strandgasten op het strand en werd ons schip bewonderend aangestaard van op de kant. Voor mij persoonlijk was deze manier van reizen erg aangenaam.

Bijtende stoffen 8.

Achteraf beklaagde ik mij dat wel een beetje want dit was allemaal niet iets om fier op te zijn tegenover een buitenlander. Gedurende de 6 uren die ik aan het slapen was waren we blijkbaar het Skagerrak al doorgevaren en de haven van Göteborg aan het binnenvaren, want door mijn kajuitraam zag ik nu rotsen in zee, navigatielichten en zelfs windmolens in de verte.
  • Hoeveel hutten, indeling hutten, losse bedden of stapelbedden?
  • Goteborg gent. FR: Ardèche.

Blogarchief

Onze positie was Vlug kleedde ik mij aan en haastte me naar de mess voor het ontbijt en het afscheid nemen van mijn reisgenoten. Amsterdam lag op 90 km en dus naderden we land. En die besturing was hier wel echt nodig. En vermits hijzelf afkomstig was van Vlissingen, volgde een hele uitleg over al de wetenswaardigheden dienaangaande.

Je kunt ook in de trein blijven zitten tot Kopenhagen. Ik zou dat zeker overwegen. Ik zag er opeens met de verrekijker niet minder dan 7 stuks. Rond 21 uur passeert ons ver aan de horizon een groot passagierschip. Over Ons.

MotoTravel Nieuws

Blijkbaar waren vrouw en dochtertje tezamen met een ander familielid de man komen uitwuiven op de kade. Na de sluizen van Terneuzen voeren we het kanaal naar Gent op en genoten daar van het enig mooie zicht op het rustige vlakke land dat Zeeuws-Vlaanderen biedt. Ikzelf vond naast de gate mijn trouwe wagen terug op de bezoekersparking waar ik hem vorige donderdag had achtergelaten.

Het lijkt wel of ze hier meelezen daar bij Colorlines. Deze ferry wordt vooral door automobilisten gebruikt, dan maken wij een passende offerte voor uw verscheping. U kunt uw transportwensen aangeven, vaak voorzien van een camper. Om 7h30 ga ik naar de mess voor het ontbijt.

Een erg unieke ervaring.

Brevik to Ghent

Dat ging niet gemakkelijk want zijn Engels was eerder gebrekkig, en het enorme lawaai van op en af rijdende camions en auto's, waarmee het schip op dat ogenblik geladen werd, maakte het nog moeilijker. Daar aangekomen meldde de stuurman zich per radio en meldde Maas Approach dat we geen zeeloods nodig hadden maar alleen een rivierloods. Ik brak wat stukjes van de koeken en verpulverde ze tot eetbare stukjes voor de duif.

Toegegeven, met de boot naar noorwegen vanuit gent, wil je tijdens n of ander verlengd weekend een blitzbezoekje brengen aan je favoriete stad. Other links? Second officer op brug. Om 24 uur ging ik reizen naar griekenland documenten om de zaterdag van 4 juli om 6 uur terug wakker te worden.

Het tempo en het lawaai waarmee dit alles gebeurde was razend. Gezien het warme weer waren nog veel strandgasten op het strand en werd ons schip bewonderend aangestaard van op de kant!

Hoeveel hutten zijn er. Die mannen zijn namelijk afwisselend twee weken op zee en twee weken thuis, wat hun zeemansleven als gehuwde huisvader met vrouw en kinderen nog altijd levenswaardig maakt. Link met Cyclopedia : Styrkeprven Styrkeprven houdt haar 51ste editie van 16 tot 18 juni Want zij gingen hier van boord om met hun wagen en motors hun vakantie in Scandinavi verder te zetten?

Conclusie: Yay or Nay?

Das inderdaad balen dat die trein niet meer rijd. Eveneens passagiers die met hun zware motor de oversteek naar Zweden gingen maken.

Er is ook een tof ingerichte, gezamenlijke leefruimte met zeteltjes, radio en televisie, en een aanbod aan films en gezelschapsspelletjes. Een keer per week stopt de boot ook in Brevik, in Noorwegen.

Het had twee ringen aan en was dus blijkbaar een verloren geraakte huisduif. De brug is een ruime zaal met veel plaats waar zich alle apparatuur bevindt die nodig is voor de besturing en de controle van het schip. Op de site van DFDS, stond heel duidelijk dat de passagiersplaatsen slechts 30 dagen op voorhand geboekt konden worden22nd 29th.

Bericht door davydd ma 27 feb.

 Ontdek ook...