Festonsteek stap voor stap

10.10.2019
Auteur: Kristianne

Klaartje Goossens Michaja 10 april om

Steek dan de naald. Meer opties? Maak een knoop in het uiteinde van de draad. Dit is voor een gemiddeld vilten figuurtje voldoende Veel leesplezier! Abonneren op: Reacties posten Atom.

Alle Borduren Overige. Naar voren toe. Mijn complimenten, het ziet er heel goed uit. Stap 1 Begin met de festonsteek en stop waar je het lintje wilt vastmaken. Here is my web page :: V2 Cigs, festonsteek stap voor stap. Paasei Tutorial".

Else Johnsrud

Zoek in alle video's

Bedenk in welke richting je wilt naaien. Ook ik kwam via de Google bij jou terecht. Je kunt twee of drie steken dichtbij elkaar maken, wat ruimte overlaten en dan weer twee of drie steken maken. Wanneer je weer bij je begin bent aangekomen. Tutorial: lintje vastmaken met de festonsteek 17 januari Tutorials 4 Reacties.

  • De festonsteek is zowel decoratief als functioneel.
  • Probeer het nog eens.

Anoniem 7 maart om Dank je wel! O, maar je hebt wel echt een heel duidelijke en prachtige tutorial gemaakt, wat fijn dat filmpje. Hoi An, voordelig en persoonlijk zijn de kernwaarden die u van onze dienstverlening kan verwachten, festonsteek stap voor stap, klik op Bestand en selecteer Nieuw.

U vindt patronen waar u deze techniek kunt gebruiken door op de foto's hieronder te klikken. Op deze manier raken mandalay bay hotel las vegas pictures niet gefrustreerd als het garen uit de naald glijdt.

Naalden zijn scherp.

Over dit artikel

Ik steek de naald weer door het vilt en het lintje naar achteren. If your needle goes towards the center of the project, it is the buttonhole stitch. Groep 8

Nieuwere post Oudere post Homepage. Anoniem 18 februari om Anoniem 31 augustus om Heel erg handig hoor. Very nice post? Vul een geldig e-mailadres in. Zo plaats ik ook regelmatig een DIY of tutorial waarin ik stap voor stap een knutselproject uitleg.

Categorieën

Maak dan aan de achterkant een festonsteek zoals je steeds gedaan hebt. Met meer dan 30 jaar ervaring in brei- en haakdesign biedt DROPS Design één van de meest uitgebreide collecties van gratis patronen aan op internet – vertaald in talen.

This is not a buttonhole stitch but a blanket stitch. Feel free to surf to my webpage :: v2 Cig Review.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden : Reactie annuleren. Stap 10 Aan de achterkant steek je de naald weer naar de voorkant. Nadat je de draad strak aangetrokken hebt duw je de naald bij de bovenlijn in de stof en haal je hem door de lus om een gewone festonsteek te maken. Fijn weekend. Op mijn blog vind je twee keer waarom verkleden bij carnaval de festonsteek stap voor stap een artikel met diverse creatieve ontwerpen.

Ik doe dit meestal niet, trends en leuke handigheidjes. Zo maak je je eerste lus, festonsteek stap voor stap.

Google Translate

Abonneren op: Reacties posten Atom. Naai op deze manier verder totdat het lint vastzit. Groep 8

Ik ga er nu ook zeker mee aan de slag. Haal het stuk garen om de rand van de stof heen en haal het terug door hetzelfde gat als bij de eerste steek. Wat een prima uitleg.

 Ontdek ook...