Golfen net over de grens in duitsland

12.10.2019
Auteur: Anka

Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden. VANAF ,- 3 daags Golfarrangement in het Sauerland - incl Greenfee golfbaan Winterberg Dit compleet verzorgde golfarrangement is de ultieme combinatie van ontspanning, inspanning en culinair genieten.

Initiatiefnemer was Prof. Een kleinood dat ver uitstrekt over de grenzen van het Tecklenburgerland, verreweg een topadres voor golfers. Nachtje weg? Het hotel is gelegen in een groot park, op korte afstand van het recreatiegebied Elfrather See.

Waarom bij ons boeken? Alle arrangementen zijn slechts voorbeelden — bel of mail voor een reis op maat. Leuk om te combineren met Brugse Vaart in Nederland 11 km.

Alfred Koch. De 27 holes garanderen beginners en gevorderden een afwisselend spel. Begin vandaag nog met ontdekken Bekijk ons aanbod. Cork Dublin Kerry. Nachtje weg.

De 27 holes garanderen beginners en gevorderden een afwisselend spel. Op de hoogte blijven?
  • Op de hoogte blijven?
  • Van deze banen die werkelijk heel dichtbij Nederland liggen, hebben we een top 5 samengesteld.

Van actieve outdoorprogramma's in Sauerland en Winterberg tot een romantisch weekendje in een prachtig hotel. Annuleren Bellen. De 27 holes garanderen beginners en gevorderden een afwisselend spel.

Recreatief 7 Sportief 34 Topbaan 2. Bij Enjoy. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden. Geef uw golftalent een boost want dit heerlijke hotel ligt in het hart van een golfbaan met 18 holes.

Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden. Hindernissen beinvloeden het spel. Het hotel is gelegen in een groot park, op korte afstand van het recreatiegebied Elfrather See. Hoe weet ik dat ik een definitieve reservering heb gemaakt.

Uitstekende ondersteuning Onze informatie en reserveringsdienst medewerkers helpen u graag. Het complex is perfect geintegreerd in de toenmalige voor landbouw gebruikte regio.

Velper Golf Club e.V.

In Duitsland hebben we een zeer divers en uitgebreid aanbod van leuke dagjes uit en weekendjes weg voor kleine en grote groepen. Voor degenen die sinds kort bevangen zijn door de golfkoorts bied de grootschalige Driving Range en de 4-holes korte baan de ideale trainingsmogelijkheid.

Veel water in het eerste gedeelte, de 2e negen zijn lichtglooiend met veel doglegs.

Genesteld in het betoverende landschap van de Nederrijn vindt u 10 schitterende golfbanen van verschillende aard in de buurt van dit hotel, golfen net over de grens in duitsland. Veel geluk in het nieuwe huis type. Goed onderhouden lange baan met brede fairways en hier en daar water.

Met de auto neemt u de A40, A44 of A Hij werd de eerste president van de golfclub Mnster-Wilkinghege en zelfs nu nog behoort hij tot de actieve golfers Prof. De baan biedt veel ruimte maar eenmaal in de rough wordt het lastig.

Golfarrangementen op maat

Royal Antwerp ligt ten noorden van Antwerpen en dus vlakbij Nederland. U kunt kiezen uit maar liefst 10 zeer verschillende golfbanen kiezen. VANAF 59,50 Dagje golfen over de grens - Volledig verzorgd arrangement vanaf 4 personen Bent u op zoek naar een volledig verzorgde golfdag? Een uitstekend onderhouden, ruim opgezette en rustig in de natuur gelegen baan. Golfen in een prachtige omgeving en genieten in een super 4-sterren hotel.

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Kan ik mijn reservering ook wijzigen. Open Menu Golfen in duitsland. Cijfer op Leadingcourses! Thema's Golfen 8. VANAF ,- 2 Landen Golfarrangement met nachtje slapen in een sfeervol landhotel Genesteld in het betoverende landschap van de Nederrijn vindt u 10 schitterende golfbanen golfen net over de grens in duitsland verschillende aard in de buurt van dit hotel.

Golfbaan karakter. Talrijke biotopen en idylische vijvers geven ook na de bouw van het Telgter golfcomplex leefruimte voor inheemse planten en dieren. Onze informatie en reserveringsdienst medewerkers helpen u graag. Hier konden ze met eigen middelen een 9-hole golfcomplex en clubhuis met drivingrange verwezenlijken.

SNEL ZOEKEN

Natuurlijke, met inachtneming van de oorspronkelijke ecologie, ontstane hindernissen beinvloeden het spel op een licht heuvelachtig terrein. De vele waterpartijen geven de baan de nodige uitdaging mee.

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

Deze baan ligt verscholen in het Teutoburger Woud en wordt daarom wel eens als geheime tip onder de golfbanen in de Osnabrcker regiogenoemd. Holes golfbaan. Leuke, rustige parkland baan vlakbij de Nederlandse grens 12 km van Venlo!

Sorteer op: Populariteit Beoordeling Naam Pagina 1 van 9 1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende?

 Ontdek ook...