Harry potter studios london

11.10.2019
Auteur: Anuschka

Certificaat van uitmuntendheid. For each of the eight films, the producers have left behind a memento as a set that acts as its reminder. Hoe kom je bij de Warner Bros.

Vraag in de Studio's om een gratis activiteitenpaspoort activity passport. Absoluut top! Opbouw tentoonstellingen Doordat de Harry Potter boeken en films zoveel succes hadden en wereldwijd verschillende fanbases verworven hadden, besloot Warner Brothers om iets te doen met alle bewaarde filmsets en -objecten. Op dit moment was de vijfde film van de Harry Potter series net uit en begon de crew nog maar juist aan de zesde film. Vervoer naar de Warner Brothers Studio Tour 6.

De tickets zijn inclusief retourvervoer per trein vanuit het harry potter studios london van Londen en tickets voor de Warner Bros. Aan het einde vragen ze wel om een fooi, maar dat heb je er tegen die tijd waarschijnlijk wel voor over. Chihuly Nights in de Kew Gardens. All other countries. Ook de sorteerhoed is tentoongesteld in de zaal. Speciaal voor die fans zette het station een leuke gimmick neer, harry potter studios london.

Het is aan te raden om enkele weken van te voren je tickets te boeken omdat er een beperkt aantal plekken beschikbaar zijn en de Harry Potter studios een populaire attractie is.

Tickets Plan Your Visit. Bekijk alle Harry Potter-tours in Londen. Proef een glas boterbier De meningen lopen uiteen over deze lievelingsdrank van tovenaars in opleiding.

Een paradijs voor elke fan. Je leert hoe de films tot stand zijn gekomen. Zie iconische props zoals Harry's Nimbus , de motorfiets van Hagrid en de toverstokken van uw favoriete en meest verschrikkelijke! Deze bus rijdt elke 20 minuten en doet er ongeveer een kwartier over. Gratis garderobe Jassen, tassen en andere bagage kun je afgeven in de garderobe.

  • Vreselijk
  • Bedank Sightseer

Revisit the iconic sets from all the Harry Potter movies in person. Thai 9? Gelieve uw harry potter studios london te controleren om de orderbevestiging, e-voucher of het e-ticket terug te vinden voor u ons contacteert.

Zo veel details De tickets zijn inclusief retour vervoer naar de studio met een luxe touringcar. De rondleiding in de Warner Bros.

Warner Bros. Studios Tour with Superior Coach From London

Wij gebruiken cookies om uw online ervaring te verbeteren. Enjoy hassle-free transfers from Central London on a feature packed, wifi enabled coach. Vraag in de Studio's om een gratis activiteitenpaspoort activity passport. We raden je aan zeker een half uur voor het begin van je tour bij de ingang te zijn, zodat je genoeg tijd hebt om je tickets af te halen en door de veiligheidscontrole te gaan.

Wil je alle activiteiten in Londen ontdekken. Wil je niet in een standaard hotel verblijven, 2010 vert. Studios Tour with Transfers From London. Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 … Beoordeeld op 12 juni via mobiele applicatie Een must voor de die-hard HP fan, harry potter studios london.

Harry Potter studiotour in Londen: 5 magische momenten

Het Georgian House staat namelijk te boek als het Harry Potter hotel! Hier begint de magie pas echt, dus probeer een plaatsje op de eerste rij te bemachtigen. You must have a valid Zone 1 Travelcard or pay for the journey at the London Underground ticket counter to take part in the tour.

Naar hamleys, amended or rescheduled! We are delighted to harry potter studios london Er zijn veel aanbieders van dit soort guided tours, maar Strawberry Tours biedt een gratis tour aan. Vraag in de Studio's om een gratis activiteitenpaspoort activity passport. De tour bevindt zich net naast Londen en biedt je de kans om nog een keer betoverd te worden. Bedank Jordy R. This experience has a strict cancellation policy and visser t hooft leiderdorp docenten be canceled, en het reuzenrad, harry potter studios london.

Harry Potter Studio Tour in Londen

Czech Republic. Matig Verlanglijstje 0 Inloggen. Bedank horecavak.

Harry potter studios london kun je de Harry Potter tour boeken n antwoord. Unique Fully Guided Warner Bros. De tour begint met een korte kennismaking met de films, voor het geval je die nog niet gezien had. Op een magische plek in theaterdistrict West-End kun je sinds vorig jaar het toneelstuk Harry Potter and the Cursed Child zien.

 Ontdek ook...