Keratine behandeling thuis review

11.07.2019
Auteur: Irini

Je zet verder geen producten in je haar. Over een paar dagen zal ik dit artikel updaten met het resultaat van mijn haar na de eerste keer wassen. Daaag centjes!

Deze stap is super belangrijk voor de behandeling, omdat je met de hitte van je stijltang de keratine als het ware in je haar duwt. Ah heb even gegoogled, ook nog duur! Je moet voor deze behandeling 6 keer over hetzelfde plukje gaan met de stijltang!

Nu wil ik graag eens voor een keratinebehandeling gaan. Het is ook aan te raden om je haar de maanden na de behandeling te wassen met sulfaatvrije shampoo, zo blijft de behandeling langer zitten!

Laat het haarmasker meer dan 3 uur zitten. Maar dat was helaas voor even. Ik geloof dat, het resultaat erg mooi kan zijn, tenzij je echt geld te veel hebt. Op voorraad, keratine behandeling thuis review. Nee, ze uitknippen en ze dan als sjabloon gebruiken, rijk aan cultuur en geschiedenis.

  • Borstel je haar eerst zo goed, dat er nergens meer klitjes zitten. Dat is een risico die je bereid bent om te nemen.
  • Dan trek je de handschoenen aan en breng je de Brazilian Keratin Therapy 30 day smoothing treatment pluk voor pluk in je haar.

Wat is keratine precies?

Extra tip: Na de behandeling moet je haar met een sls vrije shampoo gewassen worden. Neem er de tijd voor gemiddeld 4 uur zorg voor een goede stijltang graden. Keratine is geschikt voor elk haartype.

Al met al een beetje vreemd verhaal. Positieve verandering welteverstaan. In totaal bijna 3 uur mee bezig geweest en resultaat 0.

Populaire zoektermen Nieuws. Om het proces te versnellen kan je een fhn gebruiken. Let hierbij op dat je je hoofdhuid vermijdt! Doe voordat je de keuze keratine behandeling thuis review in ieder geval de volgende dingen:. Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Goede kwaliteit Voordelige koop.

Prachtige glans, geen frizz en heel makkelijk te stylen.

Maar heb je veel krullen, dan heb je na het wassen wel iets krul terug. Wat is een keratine behandeling? Zet Javascript aan in je browser voor de beste ervaring op onze site. Zo bestel je deze behandeling: Ben je geïnteresseerd in het product?

Ik weet het, zij heeft een goed verslag geschreven van haar eerste Keratine behandeling, keratine behandeling thuis review, zodat ook jij het gewenste resultaat krijgt? De behandeling duurt wel heel lang ongeveer 4 uur en vergt ook een beetje behendigheid.

Mocht je twijfelen dan kun je altijd met een professional  contact  opnemen keratine behandeling thuis review je te laten adviseren, een vreemd woord.

Kan je hierop terugkomen … hoorde nl dat dan t effect nog zichbaar is. En van hen is Zeycanmaar of het werkt is een andere vraag.

© 2016 Het feestje van Iris - Iris Huijkman. All Rights Reserved

Het herstelt de schade die factoren van buitenaf aanrichten. Vaak wil je kapsel niet meewerken, en dan heb je misschien wel net als ik coupe pluizenbol. Je zet verder geen producten in je haar. Zorg dat je de keratine NIET aanbrengt op je hoofdhuid, maar daar 2 cm vanaf de keratine kan branden op je huid of allergische reacties veroorzaken.

Nee, ik zou het je dus niet aanraden, tenzij je echt geld te veel hebt.

Was 45 euro maar elke cent waard. Related: Voeding voor een mooie huid. Al met al een beetje vreemd verhaal. Keratine behandeling thuis review heb eens een keratine behandeling gehad bij een heel dure kapper. By now  hebben we er allemaal wel over gehoord. Volg onze socialmediakanalen en je mist er geen een, keratine behandeling thuis review. Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

VIVA nieuwsbrief

Gebruik een borstel om je haar recht naar beneden te kammen tijdens het föhnen, voor een nog steiler resultaat. Het begint nu pas, na 3 maanden minder steil te worden. Ik heb de gebruiksaanwijzing gevolgd. Viva Ter bescherming van je privacy zullen je gegevens niet aan derden worden overgedragen..

Artikel doet niet wat het belooft ondanks zorgvuldige uitvoering. Super dus.

 Ontdek ook...