Miller en monroe winkels

10.10.2019
Auteur: Pricilla

Vorige week dinsdag, al twee maanden na de aankondiging van de adempauze, zette de rechtbank Midden-Nederland in Utrecht de surseance alsnog om in een faillissement.

Bedrijven Doorstart voor modeketen Charles-Vögele onder schimmige eigenaar. Duitse tak In april werd al uitstel van betaling verleend aan het bedrijf, dat zo tijd kreeg om de problemen op te lossen.

Lees en bekijk ook:. Dat de Fries daarbij regelmatig botste met het kabinet, neemt hij voor lief. Wat er met Bonita gaat gebeuren is nog onduidelijk. Laatste nieuws. Het bedrijf is naar eigen zeggen in moeilijkheden gekomen door financiële problemen bij het Duitse zusterbedrijf, waardoor betalingen aan Vidrea uitbleven.

Meer over La Ligna Woerden ontdekken. Je e-mail. Geplaatst op woensdag 26 juni - Die overname was al onzeker, omdat de banken de verkoop nog niet hadden goedgekeurd.

Of log in met je e-mailadres. Bekijk meer: kledingwinkels.

Op 1 oktober gaat de modezaak verder als webshop voor kinderkleding. SP-Kamerlid Bart van Kent vindt dat niet uit te leggen aan pensioendeelnemers die vergeefs hopen op indexatie en met kortingen worden bedreigd.

Zo sla je als ondernemer een slaatje uit het Eurovisie Songfesti­val

Ook damesmodeketen Witteveen werd door Vidrea gered. Ondanks het faillissement van Vidrea Retail blijven de winkels in Nederland voorlopig open. De winkels werden omgevormd tot een breder concept onder een nieuwe naam voor dezelfde doelgroep, met naast mode ook onder meer kussens, vazen en andere lifestyleproducten voor in huis.

Heb je nog geen profiel? Dan heb je misschien wel gemist dat er in En de enorme concurrentie wordt er niet minder op door de komst van internetgiganten Alibaba en Amazon. Volgens het surceanceverslag van de curator en voormalig bewindsvoerder, zijn er behalve de bank en de belastingdienst, nog leveranciers en 83 verhuurders die zeggen geld tegoed te hebben.

Volgens het bedrijf was dat het gevolg van betalingsproblemen bij een Duits zusterbedrijf. Lokale ondernemers uit beide steden zijn miller en monroe winkels voor de komst van het Europees Songfestival.

De winkels blijven voorlopig open. Naar Instagram. Naam ontvanger. Dat schrijft echt niet zomaar iets op.

Failliete winkels Miller & Monroe blijven open

Loon en vakantiegeld Volgens hem was het geen enkel probleem om de salarissen van juni en het vakantiegeld uit te betalen, maar de bewindvoerder wil hieraan niet meewerken. En de enorme concurrentie wordt er niet minder op door de komst van internetgiganten Alibaba en Amazon. Deze supermarkt gaat verbouwen en dus tijdelijk dicht 30 augustus

Ook bleek de liquiditeitspositie van de winkelketen te verslechteren, die op 1 maart uitstel van betaling had gekregen. Hes stelt gesteund te worden door de belangrijkste schuldeisers. Vidrea zei eerder dat het in moeilijkheden was gekomen door financile problemen bij de Duitse tak, miller en monroe winkels, dat zo tijd kreeg om de problemen op te lossen. Aan het Duitse zusterbedrijf is afgelopen maand een uitstel van miller en monroe winkels verleend.

Volgens het bedrijf was dat het gevolg van betalingsproblemen bij een Duits zusterbedrijf?

Dichtstbijzijnde winkels van Miller & Monroe in Rotterdam en omgeving (8)

E-mail ontvanger. Naam ontvanger. Die laatste keten is uiteindelijk niet doorgestart, omdat pandverhuurders niet akkoord gingen met een huurverlaging.

Nu gesloten -

Je e-mail, miller en monroe winkels. Loon en vakantiegeld Volgens hem was het geen enkel probleem om de salarissen van juni en het vakantiegeld uit te betalen, maar de bewindvoerder wil hieraan niet meewerken! Heb je nog geen profiel! Volledig scherm. Alle media bekijken. Verder maakte Vidrea Retail bekent dat Remt Melles per 1 mei terugkeert als directeur van de onderneming. Facebook 1 0 Whats App Mail 0 Mail 0.

Songfestival niet naar Maastricht: 'Good evening Rotterdam'.

Voorraadbeheer rommeltje

Dan heb je misschien wel gemist dat er in De rechter noemt een voortzetting van de surseance 'niet verantwoord, omdat daarvan een benadeling van de schuldeisers het gevolg is'. Tot die tijd kunnen we niet beoordelen of zijn bod redelijk is. Aangeboden door: Electro World de Groot Woerden.

Wie heeft er zin in een spelletje. Op 1 oktober gaat de modezaak verder als webshop voor kinderkleding. Hoera, ik had een maand geleden een fijne winkel gevonden aan het Streekhof in Bovenkarspel. Onweersbuien trekken over: blikseminslag zorgt voor brand.

 Ontdek ook...