Whatsapp op computer gratis

13.10.2019
Auteur: Beatrice

Marjet 28 oktober at Links staan je gesprekken. Hou nu je telefoon voor je beeldscherm en scan nu de QR-code.

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief! Let wel: in principe werkt de versie op je pc hetzelfde als de webversie: je moet dus alsnog je smartphone koppelen en je hebt altijd een internetverbinding op je telefoon nodig.

Zo verstuurt u een foto via WhatsApp Web: Klik in een actief WhatsApp-gesprek rechtsboven op de knop met de paperclip. Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. BH 25 april at Ze bestaan dan alleen op jouw telefoon en die van de ontvanger.

Doordat je vriend…. Je hoeft die QR-code dus maar eenmalig te scannen. Laat een reactie achter Reactie annuleren Reactie. De dienst wordt langzaam uitgerold onder gebruikers, waardoor het voor kan komen dat het nog niet voor jou werkt.

Kies links bovenaan in de browser voor Bureaubladmeldingen inschakelen en klik in het pop-upvenster op OK, begrepen. Scrol wat naar beneden in de lijst met gesprekken om indien van toepassing meer gesprekken te zien, whatsapp op computer gratis.

Klik dan hier! Het is te vergelijken met sms, alleen betaalt u niet per bericht, maar loopt de communicatie via uw internetabonnement. Klik linksboven de foto op het kruisje naast 'Voorbeeld'.

Niet voor iOS

Kan het kloppen dat het niet werkt op een Asustablet, Andriod 4. Cookies voor website-analyse Door het websitebezoek te analyseren kunnen wij het gebruik van de site in de gaten houden en met deze informatie onze dienstverlening verbeteren. Verder werkt het prima. Voor Windows Phone. Hallo vraagje , is het mogelijk met de tablet, ik heb geen sim in mijn tablet. Help, een rare melding!

  • Vorige 1 2 3 4 Volgende. WhatsApp is inmiddels ook beschikbaar als officieel programma voor pc's met Windows 8 of hoger en Macs.
  • Vier knoppen verschijnen boven elkaar.

Jan Aquarius op: Rare telefoontjes. Reageer op het whatsapp op computer gratis "WhatsApp gebruiken vanaf je computer" Plaats als eerste een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel? Stuur een e-mail naar redactie seniorweb. Om te zorgen dat je kunt inloggen met je account. Zodat we een bevestigingsmail kunnen sturen. Klik in dat venster en typ uw bericht.

Redactie Computer!Totaal

Het gebruik van WhatsApp via een computer of laptop heeft heel veel voordelen voor socialmedia- en marketingmanagers. Bij het eerste gebruik van WhatsApp op je computer krijg je een QR-code te zien die je dient te scannen met de WhatsApp -app op je smartphone. Whatsapp, wie kent het niet?

Willy schreef:.

Wil je meer weten over de digitale wereld. Hoe kan ik whatsapp gebruiken icm, whatsapp op computer gratis. De tweede optie is WhatsApp Web : hiermee kun je via je webbrowser WhatsApp openen zonder dat er een installatie aan te pas komt. Zo kun je rustig WhatsApp op je pc of laptop zetten.

Gebruik de groene knop Klik om QR-code te herladen om de code te zien. Vorige 1 2 3 4 Volgende.

Hoe werkt het?

En is Android versie. Het is niet duidelijk of WhatsApp voor de desktop straks voor iPhones te gebruiken is. Zo voegt u een emoticon toe aan een bericht: Klik links van het bericht op de knop met de smiley Net als op de telefoon verschijnt er nu een hele lijst met emoticons. Er was al eerder een bèta versie,…. WhatsApp is inmiddels ook beschikbaar als officieel programma voor pc's met Windows 8 of hoger en Macs.

  • Advertentie Reacties van bezoekers Jan Aquarius op Rare telefoontjes?
  • Klik hier voor meer informatie.
  • U kunt ook bestanden zoals foto's versturen via WhatsApp Web.
  • Om de desktopapplicatie van WhatsApp op je computer te kunnen installeren dient deze te beschikken over een van de twee volgende besturingssystemen: Windows 8 of nieuwer of Mac OSX

Boek dan een workshop bij ons, whatsapp op computer gratis. Over de schrijver: Rik Keijzer. Tik die aan. Om de code te kunnen scannen moet je via het menu in WhatsApp op je smartphone op de optie instellingen drukken en vervolgens whatsapp op computer gratis de optie WhatsApp Web? Koen 26 juni at Is het mogelijk om op deze manier een backup van al je gesprekken te maken. Op 25 augustus werd de nieuwe update van WhatsApp gelanceerd, WhatsApp 2. Werking en voordelen van WhatsApp Je hebt vrienden uit je omgeving al wel eens horen praten over "App'en" via je smartphone, maar wat is dat nu eigenlijk.

Hij heeft een eigen bedrijf New Flavours en adviseert bedrijven remco van der schaaf woezik het gebied van websites, social media o.

Whatsapp installeren

View Larger Image. Lees dan onze complete privacy statement hier. Als je daarop klikt, dan opent aan de rechterkant het chatvenster.

In het hoofdvenster kunt u ook klikken op een van de recente gesprekken om verder met die persoon te chatten. WhatsApp gebruiken met de muis en een toetsenbord. Reacties Nieuwste.

 Ontdek ook...