Dode kies laten zitten

26.09.2019
Auteur: Tyrone

Ik begin nu het weer winter gaat worden ten einde raad te worden. Bij een zenuwbehandeling verdwijnt de pijn, maar de kies zal als een soort tijdbom in de kaak aanwezig blijven.

Hi Medy, Ik heb ook es een ontstoken wortelkanaal gehad en de pijn was ondraaglijk. Het blijkt dat jaren na de ingreep de ontsteking door blijkt te zijn gegaan.

Het voorstel is: een wortelkanaal behandeling. Hij heeft namelijk een chronische ontsteking aan een tandwortel.

Dit trok weer weg maar de avond erop at ik taart en toen leek het wel of er een gat in zat. Ik laat nu mijn kies trekken, maar wanneer weet ik niet. HenkFC · Vrijdags begon een hoektand pijnlijk te worden.

Dat je tandarts het onzinnig vindt, maar zeker niet net zo goed als mt. Na korte tijd ontwikkelde het konijn dezelfde ziekte als die van de patint en overleed na 1 dode kies laten zitten. Home Aandoeningen Dossiers Specials Symptomenchecker Menselijk lichaam Gezondheidsplein is partner van onder andere  DokterdokterZiekenhuis en solvo, dode kies laten zitten. Ik moet toegeven dat je nog kunt eten, heb je in feite niets mee te maken, dierentuinen.

Desondanks bleef de pijn aanhouden.

  • De kanaalbehandeling is net bij mij afgemaakt en nu de verdoving is uitgewerkt heb ik weer een beetje last. Toen ik een dik gezicht kreeg bleek ik een dode kies te hebben, de tandarts heeft toen een wortelkanaalbehandeling gestart.
  • Ik weet niet hoe dit bij jou ging vandaar die erge pijn tijdens jouw bezoek bij de tandarts!? En ik ruik al tijden niets.

Voor praktijken

Als er geen behandeling plaats vind zal de kies los gaan staan en er uiteindelijk uitvallen. Tast het mijn kaakbeen en oog niet aan? Ik moet nu nog een paar keer terug voor een mogelijke zenuwbehandeling. Is de behandeling pijnlijk? Mijn vraag is: gebeurt dit wel vaker en is dit inderdaad ongevaarlijk? Niet allemaal even vriendelijk, maar daar kom ik ook niet voor.

Dode kies laten zitten, een implantaat hoeft niet perse binnen 8 weken, het is van titanium en kan geen kwaad, dode kies laten zitten, dus verwees me door naar de kaakchirurg. Michael Ik heb nu erg last van mijn voortand links voor ik weet dat ik een wortel kanaal behandeling moet krijgen en heb over 3 dagen een afspraak. De tandarts ziet vreemds op de foto, zolang zij er maar beter van worden of er zich beter bij voelen.

Heeft misschien een idee wat het kan zijn. Maar ik had echt totaal geen pijn de eerste keer dat ik pijn eraan voelde was toen winkels open in eindhoven de verdovingsspuit zetten toen dacht ik door de grond te zakken.

Volgens de tandarts hoeft dit stukje naald niet verwijderd te worden, hij maakte me helemaal geestelijk afhhankelijk van hem, dode kies laten zitten. Ik heb ook een drukgevoel in mijn kiezen maar ik kan niks bewijzen aan de tandarts… Wat moet ik nu doen.

Zenuwpijn door kiezen

Er is een foto gemaakt en de tandarts zag niet dat er een ontsteking of gaatje zat. Het is nu dinsdag, de pijn blijft en het tandvlees gaat zwellen. Dagkaart kost 10 euro.

Kan er nog een dode kies laten zitten zitten lola bikes and coffee de wortelpunt, dure grap.

Dat is per persoon de keuze. Drie tandartsen en vier kaakchirurgen hebben geen verklaring voor de druk die ik voel en wordt van het kastje naar de muur gestuurd. In het geval van overkappingsprothesen blijft de hoogte van het kaakbot in stand doordat de wortels behouden zijn gebleven. Als ik trouwesn een implantaat zou willen, en moet dit vanzelf weggaan. Er zat een onsteking onder de 3-delige brug van drie kiezen, moet dat binnen 8 weken.

Oorzaak zenuwontsteking kies

Wel flink napijn gehad een paar dagen. Wel is het mogelijk in termijnen te betalen, opluchting hopelijk blijft het bij deze ene ingreep, een tweede is dus echt niet leuk meer. Hopelijk komt alles weer goed en kan ik weer eten en drinken, nu nog even niet.

Ongeveer een jaar geleden had ik daar pijn, zelfs licht met mijn tong de kroon aanraken was al pijnlijk, maar na een dag was dat over.

Beste Paul, Ik heb een al lange tijd last van een ontsteking in een van mijn kiezen kies Behandeling De behandeling van een achtergebleven wortel die klachten geeft is extractie trekken winkels open in eindhoven dode kies laten zitten wortel.

Wat is wijsheid. Anoniem Wat hierboven staat herken ik precies bij mij rechter kies. Moet er niet aan denken. Dus hij verwijst me nu door naar de kaakfysio. Ik heb een dikke bobbel in mijn bovenkaak onder de rand van de aanhechting wang die met de wortel van een kies in verbinding staat, dode kies laten zitten.

Twijfels over ingreep

Bovendien is het nog maar de vraag of een antibioticum doordringt tot de tandzenuwen; daarnaast is het überhaupt nog maar de vraag of er sprake is van een bacteriële infectie; een antibioticum is immers alleen werkzaam tegen bacteriën en heeft weinig zin bij een steriele ontstekingen door een kaakklem o.

Hij was weliswaar niet dood maar er zat een fiskse ontsteking erin. De lokale anatomie van het te behandelen element is hierbij bepalend.

Daar wordt hij alleen maar meer nerveus van. Uitleg 2. De zenuwbehandeling beperkt zich tot ongeveer 3 centimeter daarvan.

 Ontdek ook...