Little tikes activiteiten tuin aanbieding

18.08.2019
Auteur: Céline

Misschien een beetje aan de kleine kant. De kleine was dol enthousiast het huisje zat nog niet compleet in elkaar of ze zat er al van te genieten het voordeel van dit huisje is dat je het op verschillende manieren kunt zetten en zo een verandering voor de baby te weeg brengt ze gaat er in ieder geval heel veel plezier aan beleven dat is iets waarvan ik heel zeker ben we zijn super content.

Ook de vrolijke plaatjes worden goed onderzocht. SHinsi Rotterdam 14 juli Ik raad dit product aan. Activiteitentuin Linden 30 juni Ik raad dit product aan. Brievenbus, deuren, ramen, glijden alles is leuk! Afmetingen: 80 x 42 x 60 cm.

En ja Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Voor mijn dochter haar eerste verjaardag gekocht. Eindeloos speelplezier Grappig Goede kwaliteit Leuk ontwerp. Ook kun je al je speelgoed kwijt onder het deksel zodat het netjes little tikes activiteiten tuin aanbieding is. Met keukenkastjes, oven en koelkast, dus ook herinneringen aan de gever.

Met deze loopauto kunnen veel avonturen worden beleefd! Eliz98 5 september Ik raad dit product aan. Er kan tegelijk met zand en water gespeeld worden.
  • Het is zeer robuust en veilig.
  • Elke dag speelt hij ermee en ontdekt hij nieuwe dingen. We hebben dit 'huisje' gekocht voor de eerste verjaardag van ons dochtertje en hij is perfect!

Mijn dochter is er overigens wel blij mee. Leeftijd: 1, jaarAfmeting: 76xx76cm. De brievenbus is de favoriet, maar ook het deurtje, de raampjes en natuurlijk de glijbaan vindt ze geweldig. Elke dag speelt ze in het huisje en ontdekt ze nieuwe dingen. Mijn zoontje is bijna 1. We hadden niet verwacht dat dit zo stevig zou zijn als je hem opstelt in de "brede" versie. Heel mooi en stevig Past perfect in speelhoek van ons mannetje..

Boterbloempje2 Keerbergen 23 november Ik raad dit product aan. Als eerste begint ze bij de brievenbus en gaat dan door met de ballen door de ramen te laten gaan. Afmetingen: 37,5 x 74,5x 97 cm. Mijn zoontje zit graag in zijn 'huisje'! Zet ze dan uit.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Saet 16 februari Ik raad dit product aan. Absoluut maar te gebruiken tot 2 jaar LauraDeVos Temse 7 juli

En hij heeft veld leuke kleuren. Deze leuke activity gym. Voor kinderen van 1,5 tot 5 jaar. Little Tikes Activity Gym Natural Little tikes activity media markt angebote diascanner natural little tikes klimrek voor klimmen, kun je het beste gekoeld water in het reservoir doen, net als van de omliggende structuren. Vtech altijd goed, little tikes activiteiten tuin aanbieding.

Raindancer Drachten 8 januari Ik raad dit product aan.

Meer weten over?

Robbert 20 oktober Bekijk de handleiding Bekijk de handleiding. Zo heeft Little Tikes divers baby speelgoed, maar ook buitenspeelgoed als speelhuisjes, glijbanen en zandbakken. Little Tikes glijbaan middel 2.

In frisse kleurstelling. Handig dat het zo stevig is dat hij zich eraan op kan trekken en gaan staan. Little Tikes activity gym brandweerwagen van het merk Little Tikes?

Last but not least: De Activiteiten Tuin is erg makkelijk om in elkaar te zetten en ook weer op te bergen. LCevat Purmerend 27 juni Ik raad dit product aan. Wat een tof ding. Heel blij met deze aankoop. Leeftijd: 1, jaarAfmeting: 76xx76cm, little tikes activiteiten tuin aanbieding. Ons zoontje speelt er echt elke dag mee.

Productbeschrijving

Mijn dochter van 10 maanden is helemaal verkocht. Met het blauwe schaukelsitz comfort zitten baby 's en peuters dankzij de bijzonder hoge rugleuning zeker in de zitting. Ingylebon 1 mei Ik raad dit product aan.

Dalicia 3 mei Ik raad dit product aan. Op het dashboard vind je leuke knopjes, die…. Super leuk speelset van little tikes. Prachtig speelhuis dat verschillend is op te bouwen.

 Ontdek ook...