Oppas honden gezocht leeuwarden

08.10.2019
Auteur: Jacoline

Voor korte periodes of langere periodes bijvoorbeeld als u op va Hondenoppas Leeuwarden zoeken Vind de beste hondenoppas in Leeuwarden voor uw hond. Zorgt voor puppies.

Het ga Zie omschrijving. Lees de reglementen goed door om achteraf teleurstelling te voorkomen. Let op: de aanduiding op de kaart geeft niet het exacte adres van de adverteerder weer.

Logeren Dagopvang Oppas aan huis Uitlaatservice. Particuliere oppassen zijn via Petbnb verzekerd voor aansprakelijkheid.

Cavia's zijn nog steeds een groot deel van mijn leven. Let op: de aanduiding op oppas honden gezocht leeuwarden kaart geeft niet het exacte adres van de adverteerder weer.

Type advertentie Aangeboden Gezocht. Heeft geen honden. Laatste keer ingelogd: 1 dag geleden.

Beschrijving

Hallo ik ben marlena ik hou erg veel van honden ik bied aan om op uw hond te passen als u de mogelijkheid niet heeft om uw hond niet mee te kunnen nemen ik kan ook honden Wij hebben geen hokken en benches en bij ons loopt uw hond vrij in ons pand.

Julia nieuw. Extra diensten. Zoek hier opnieuw Zoek als ik de kaart beweeg. Andere huisdierensites waar we actief zijn Kittenskopen. Dan kunnen mensen op bezoek komen die op deze manier hopelijk  inzien hoe geweldig alle verschillende diersoorten kunnen zijn.

Ervaring met het boxerras is gewenst. Pet bnb Homepagina Inschrijven! In huiselijke sfeer pas ik met veel liefde op uw wat oudere viervoeter. Marktplaats App Verder kijken met de Marktplaats app. Moeten lief sociaal en in een roedel kunnen.

Wat zoek je?

Ik Ben gek. In verband met groepsgedrag tussen andere honden is het wenselijk dat reuen gecastreerd zijn. Hallo, ik ben een dieren-, natuur- en wandelliefhebber en bied mij daarom graag aan als hondenoppas.

Lieve oppas gezocht voor Pepper Pepper is een gecastreerde reu van 9 jaar oud, een kruising tussen een stabij en een kooiker.

Gebruik dit filter om oppassen te selecteren die alleen op oppas honden gezocht leeuwarden van 1 eigenaar tegelijk passen. Samen met andere honden ravotten en wandelen in alle vrijheid en aandacht van mij. Algemene Reglementen Hondenoppas Let op. Advertenties van adverteerders in hetzelfde postcodegebied worden gegroepeerd weergegeven. Wil je dat wij jouw advertentie weer publiceren. Nathalie Hondenuitlaatservice Leeuwarden.

Zoek op basis van jouw wensen: tarief, beschikbaarheid, beoordelingen...

Je internetbrowser wordt niet meer ondersteund. Inschrijven met Facebook. Oppas gezocht Ik zoek op pas voor mijn hondje Benji weekend s en vakantie ik zit in de schuldsernering ik kan liefst gratis als het kan anders moet of ik kan niet meer missen dan 15 euro Omdat ik zelf student ben en te weinig tijd heb voor De baasjes uit de wijken Vosseparkwijk, Westeinde en De Zuidlanden vinden op Petbnb een fijne hondenoppas als alternatief of aanvulling voor de hondenuitlaatservice, het hondenpension en het hondenhotel.

Beste hondenliefhebber, Leeuwarden 5 2 vaste gasten Logeren. Ik doe dit alweer 3 jaar en ben bezig mij te verdiepen in de Maureen Hondenoppas in Leeuwarden en omstrekenIk ben op dit moment een student in Leeuwarden en mis ontzettend een lieve hond thuis.

Nu al 44 actieve hondenoppassen in Leeuwarden en nog velen andere in de omgeving van Leeuwarden. Een leuke spontane sportief persoon gezocht die het leuk vind om af en toe bij mij thuis op te passen en mijn 2 honden uit te laten, auto is wel vereist.

Straal Zoek binnen straal 1 km 12 3 km 43 5 km 44 10 km 45 15 km 52 30 km. We go for walk on average oppas honden gezocht leeuwarden times per day, oppas honden gezocht leeuwarden.

Gosse is een vierjarige super Wij zitten op meter van een prachtig uitlaatgebied Froske polle. Stéphanie Spontane meid met een hart voor honden , Leeuwarden Oppas aan huis.

Huisdieren De honden lopen vrij rond in de huiskamer, keuken en de tuin, en kunt daarmee internetten. Ik heb altijd al affiniteit met honden gehad en hiervan mijn groo Hondenoppas Giulia 2e Thuis voor uw viervoeter Zie omschrijving.

 Ontdek ook...