Stip en haak patronen

10.10.2019
Auteur: Carly

Anoniem 16 januari om Dit kleine uiltje wordt ongeveer 20 cm groot. Om heel eerlijk te zijn vind ik dit best spannend.

Hoe lang duurt het voordat je je patroon krijgt, heb het vandaag besteld en betaald! De giraf van knuffies heb ik inmiddels onder de knie qau techniek. Lijkt me heel leuk om die te haken van Stonewashed garen.

Goedemorgen - mijn vraag is zijn deze gehaakte dierenknuffels ook te koop? Abonneren op: Posts Atom. Hanna domanders 17 september om Ik was net klaar met je vorige patroontjes, dus ga deze meteen haken.

Anoniem 31 maart om De afgelopen maanden heb ik samen met 8. Anoniem 12 januari om. En iedereen is erg enthousiast over 't resultaat. Mijn patronen. Zo ja - wat is de prijs ervan. Ik heb een foto van Beer Bram op mijn website geplaatst met een link naar jouw website, stip en haak patronen.

Gepost door Herriet op 48 opmerkingen: Dit e-mailen Dit bloggen!
  • Zo ja - wat is de prijs ervan? Gijs giraffe gemaakt voor mijn as kleinkind.
  • Floor 28 januari om

Je kunt de patronen bestellen op onze website: KLIK. Ik vind dat jullie super leuke en makkelijk leesbare patronen hebben! Vanaf dinsdag 22 augustus worden de patronen weer verstuurd.

Dit e-mailen Dit bloggen! Ria Haagmans 31 augustus om Gepost door Herriet op 10 opmerkingen: Dit e-mailen Dit bloggen!

Meer dan mamma 29 oktober om. Het is wel mogelijk om een bestelling te plaatsen. Wil je deze kleurrijke dame en natuurlijk alle andere wereldburgers ook haken. Oooh wat heb je toch geweldige patronen. Oudere posts Homepage. Gr, Antje.

Aap Bengel

Anoniem 15 april om Is er een handigheid om te haken met phildar douce want ik vind het ondoenlijk. Anne 11 november om

Ga nu het patroon maar even bestellen. Floor 28 januari om Anoniem 16 januari om Gr A dupont. Achter de schermen werd namelijk hard gewerkt aan een geheel vernieuwde website!

Favorieten

Chrissie 12 januari om Maar nu is de website eindelijk online. Vanaf dinsdag 22 augustus worden de patronen weer verstuurd. Alle info over deze Cal kun je vinden op de blog van Echtstudio.

Anoniem 16 januari om Anoniem 17 april om Ik wilde graag het patroon van de vrolijke kip van je kopen het is geloof ik een patroon van Wil je deze kleurrijke papegaai ook haken. Dus daarom Ben pas begonnen met haken en heb er veel plezier in.

Antje 28 december om Maar nu is de website eindelijk online. Mijn patronen, stip en haak patronen.

Papegaai Paco

Floor 28 januari om Wil je deze kleurrijke dame en natuurlijk alle andere wereldburgers ook haken,. Dit kleine uiltje wordt ongeveer 20 cm groot. Zo super leuk!

Anoniem 18 april om Hoe lang duurt het voordat je je patroon krijgt, heb het vandaag besteld en betaald. Wil je deze kleurrijke dame en natuurlijk alle andere wereldburgers ook haken. Achter de schermen werd namelijk hard gewerkt aan een geheel vernieuwde stip en haak patronen.

 Ontdek ook...