Langste plaatsnaam ter wereld nieuw zeeland

05.10.2019
Auteur: Wasim

Met tekens is Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch de langste plaatsnaam met één woord in het Verenigd Koninkrijk en de op één na langste plaatsnaam ter wereld. Op het eiland Anglesey in Wales ligt dit stadje.

Gelukkig zag ik een vrachtauto met boomstammen van grote afstand aan komen rijden, dus ik had al een uitwijkhaventje gevonden om deze te laten passeren. Ik passeerde ook nog de TUI brouwerij , omdat ik nog rijden moest, liet ik een bezichtiging maar aan me voorbij gaan. De opmerking: Hé gast , eraan toegevoegd. Het gisteren al genoemde tietenlandschap of komt dat doordat ik 'iets bepaalds' mis? Met Pindat kun je gratis een reisblog maken en eenvoudig delen met familie en vrienden.

Het is de langste naam van het spoorwegstation in India. Handig als je een kaartje moet kopen naar deze plaats ….

De eigenaar van de bar verzon deze naam omdat andere namen die hij eerder wilde laten registeren niet meer beschikbaar waren. Heey ik weet dit serieus helemaal niet. Ongeldig e-mailadres. Reisverhalen volgen. Publish by Day One Sign In. Jnka betekent verder moeras.

Het is een naam gegeven in de Moari-taal?

Lekker, als iemand knoflook gegeten heeft.

9. Bovenendvankeelafsnysleegte, Zuid-Afrika

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. De officiële naam van Bangkok is nog langer. De oorspronkelijke bewoners van Nieuw-Zeeland. Om samen één adem te delen. Een belangrijke figuur.

Probeer het maar eens in n keer goed uit te spreken als je iemand vertelt dat je naar Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch in Wales gaat? Een belangrijke figuur. Tamatea Een belangrijke figuur. Aanmelden Ongeldig e-mailadres. Verder waande ik me echt in 'the Middle of Nowhere' en ik dacht voortdurend bij mezelf om voorzichtig te rijden, langste plaatsnaam ter wereld nieuw zeeland, want als me iets zou gebeuren zou het dagen kunnen duren voor dat iemand me zou vinden.

4. Tweebuffelsmeteenskootmorsdoodgeskietfontein

Joey april 29, Algemeen, Fun. De Maori gaven deze naam en het betekent: de berg waar Tamatea, de man met de grote knieën, de bergbeklimmer, de land-verslinder die over de wereld reist, speelde met zijn neusfluit voor zijn geliefde.

Ierse folklore koppelt vaak magische of religieuze betekenis aan de stenen! Vinger op het toetsenbord. De nodige foto's gemaakt, het licht uit de goede hoek en de weerspiegeling van de toren in het water op het strand ben ik daar zeer tevreden over, onder een of ander voorwendsel.

De officile naam van Bangkok is nog langer. Na dit voor mij onbekende fenomeen.

Dagelijks tijdens de lunch het belangrijkste nieuws in je inbox?

Buurdorp Gasselternijveenschemond verliest net met één letter minder. De opmerking: Hé gast , eraan toegevoegd. De GPS navigatie kende het niet. En wat Frank zegt is waar kijk maar op Wikipedia!

In Portugal ondertussen, zonder haperingen. Gekiekt op het Noordereiland. Chargoggagoggmanchauggagoggchaubunagungamaugg is een meer dat wordt gevonden in Webster, en het betekent het bovenste uiteinde van een keel uitgesneden vallei.

Venkatanarasimharajuvaripeta is een treinstation in India. In een adem uitspreken, Massachusetts in de Verenigde Staten. Zelfs de allerkleinste van weer komende week limburg kleinzoons. Vul nogmaals in aub.

Reizen van Itesreisavonturen

Aan het eind van het onverharde stuk kwam ik midden in een 'schapenfile' terecht. De tiid hâldt gjin skoft , zeggen de Friezen. Op de 10e plaats in de lijst een Nederlands dorpje, met 25 letter is Gasselterboerveenschemond de langste plaatsnaam in Nederland geschreven als 1 woord. In het jaar was de populatie van deze community 3,

Met Pindat kun je gratis een reisblog maken en eenvoudig delen met familie en vrienden. Alle wereldreizigers allengs teruggekeerd op het nest. Vergelijkbare Lijstjes Algemeen, traditionele Maori-begroeting. Een typische, Geschiedenis.

 Ontdek ook...