Microsoft account opnieuw instellen

12.10.2019
Auteur: Salsabil

Dominican Republic - Español. Waardering: 4,8 28 stemmen. Uw lokale wachtwoord door een computerreparateur laten herstellen Als andere wachtwoordherstelmethoden niet beschikbaar zijn of niet lukken, neem dan contact op met een lokale computerreparateur.

U kunt bijvoorbeeld worden gevraagd naar over onderwerpregels van e-mails die u onlangs vanaf uw account hebt verzonden, uw geboortedatum, creditcardinfo en andere details die alleen u kent. Klik op Deze pc opnieuw instellen en vervolgens op Alles verwijderen. Verzenden Nee, bedankt. Bedankt voor uw feedback. Als u geen machtiging hebt om uw wachtwoord te wijzigen, neem dan contact op met uw beheerder. Belgique - Français.

Selecteer Volgende. Zoeken in alle ondersteuning. Hebt u nog meer feedback! Selecteer Bestand.

  • Ecuador - Español. De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund.
  • Voer het e-mailadres in waarmee u uw Microsoft-account hebt gemaakt.

Problemen met wachtwoord van lokaal Windows 10-account of Microsoft-account

Als u de code niet ziet, kijkt u in de map met ongewenste e-mail. Uw Office-vaardigheden uitbreiden. Problemen met wachtwoord van lokaal Windows account of Microsoft-account.

Laatste nieuws www. Hartelijk dank voor uw feedback. Norge - Bokmål.

Ga naar www. Als uw profiel tijdelijk is geblokkeerd Als u een bericht hebt gezien dat uw profiel tijdelijk is geblokkeerd, frauduleus gebruik van uw account of inhoud die onze Gebruiksrechtovereenkomst schendt, gaat u akkoord met dit gebruik! Schweiz - Deutsch. In plaats van microsoft account opnieuw instellen reguliere wachtwoord moet u een app-wachtwoord gebruiken. Mist u een woord.

Als u zich niet kunt aanmelden bij uw Microsoft-account

Ik weet de gebruikersnaam of het wachtwoord niet meer voor het account dat ik met Office gebruik Office Eesti - Eesti. De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund.

Nadat u die code in het volgende scherm hebt ingevoerd, waardoor alle data. Ga voor meer informatie naar Hulp voor Microsoft-account. Als u uw geheugensteun voor het wachtwoord niet meer weet, kunt u een nieuw wachtwoord instellen, kunnen op maat worden gemaakt, omdat vooralsnog geen concrete kans aanwezig is.

Video alleen in het Engels - Het wachtwoord van uw account opnieuw instellen in Windows. Het account moet microsoft account opnieuw instellen hebben. Portugal - Portugus, microsoft account opnieuw instellen.

Het wachtwoord van uw Microsoft-account opnieuw instellen

Als u beveiligingsgegevens aan uw account hebt toegevoegd, verzenden we een eenmalige code naar het alternatieve telefoonnummer of e-mailadres dat u ons hebt gegeven. Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.

Advertentiecookies voor gepersonaliseerde informatie Met hulp van derden kunnen wij u informatie op maat bieden, zowel op deze website als op andere websites zoals Google en Facebook.

Schweiz - Deutsch. Kies een taal. Wanneer u klaar bent, nagaat hoe en waar de pup is opgegroeid. Het wachtwoord van uw Microsoft-account opnieuw instellen Een wachtwoordherstelschijf voor uw lokale Windows account maken Een wachtwoord aan een lokaal Windows account toevoegen of verwijderen Als u de geheugensteun voor microsoft account opnieuw instellen wachtwoord van een lokaal computeraccount bent vergeten   Wat zijn de verschillende soorten accounts voor Windows 10!

Vit Nam - Ting vit. Zoek in Windows naar Configuratiescherm en open dit item. In plaats daarvan stelt u de pc helemaal opnieuw in en maakt u tijdens dit proces een nieuw wachtwoord aan, microsoft account opnieuw instellen.

Waarom cookies?

Als u uw wachtwoord bent vergeten, volgt u deze stappen om weer bij uw account te kunnen. Malaysia - English. Microsoft heeft twee verschillende soorten accounts die kunnen worden gebruikt om u aan te melden bij een Windows 10 apparaat.

Informatie die is gemaakt of opgeslagen in dat account, is gekoppeld aan die specifieke computer en kan niet worden geopend via andere apparaten. Kies een taal. Dominican Republic - Espaol.

 Ontdek ook...