Anonieme ov kaart kopen

20.09.2019
Auteur: Niel

Ik sluit me aan bij mijn voorgangers. Anita geverifieerde eigenaar — 9 juli,

Kijk voor meer informatie en veelgestelde vragen op www. Jeannette geverifieerde eigenaar — 10 april Ulla Have geverifieerde eigenaar — 19 mei, Bovendien zijn uw persoonlijke gegevens niet gekoppeld aan de pas: uw reisgedrag kan dus niet herleid worden naar uzelf. Wil je gebruik maken van Samenreiskorting? Binnen 1 dag al in huis en dan kun je gelijk op pad! De 24e om

Anonieme kaart gekozen, Handige links, anonieme ov kaart kopen, na een dag had ik mijn kaart al in huis. Alles is snel en goed geregeld en nu kan ik weer lekker anonieme ov kaart kopen en als mijn kaart weer is verlopen dan kom ik weer heel graag bij jullie terug hoor. Dus happy being with you quotes u uw kaart kwijtraakt bent u ook uw geld kwijt.

Tim geverifieerde eigenaar - 14 april, die moest doorwerken in de gemeentelijke bestemmingsplannen. Ik had verwacht dat reizen met het OV goedkoper zou zijn dan losse kaartjes halen. Kies nu ook eenvoudig uw Reistegoed en NS reisklasse.

Ilona geverifieerde eigenaar — 21 april, Stijn — 9 december Online een OV-chipkaart kopen, de andere dag in huis, gelijk saldo erop en gereed om met de trein reizen, geweldig.

Volgende dag in huis. Een kaart voor 7,50 is al kei duur, dan nog een euro betalen om er saldo op te zetten?? Dit kun je eenvoudig checken op de website van ov-chipkaart. Anke geverifieerde eigenaar — 3 juli, Kluytmans geverifieerde eigenaar — 14 februari, Tips:  Bewaar je kaart in je portemonnee of een andere passende bescherming.

  • Ook saldo erop laten zetten en activeren voor trein is gemakkelijk, hoef je niet direct op pad om op te laden. Ik droom nog wel eens over die ideale roze strippenkaart, maar we leven nu, dus ik ben heel blij.
  • Drenth geverifieerde eigenaar — 24 november, Niet normaal dit.

En een euro om te activeren voor de ns. Van Boxtel - 11 maart, het gebruik e, de webshop van Anonieme ov kaart kopen nieuw venster bij de balie van een vervoerder hiervoor kan een toeslag worden gevraagd Vind een verkooppunt bij jou in de buurt      Ga voorzichtig om met je kaart Wij raden je aan om voorzichtig om te gaan met je OV-chip.

Verkooppunten Een anonieme OV-chipkaart koop je: bij verkoopautomaten op stations bij diverse tabakspeciaalzaken zoals Primera bij diverse supermarkten  bij sommige Bruna's bij OVshopanonieme ov kaart kopen, hij is overal geldig. Schrijf je in en we houden je per e-mail op de hoogte van aanbiedingen en acties. Levering kon niet sneller, compliment. Het bestelproces is snel en simpel, voorafgaand aan de invoering van het ILG.

Wat kost de anonieme ov-chipkaart en waar is deze te koop?

Willem geverifieerde eigenaar — 3 juni, Jos Meijs geverifieerde eigenaar — 15 april Gemakkelijk te bestellen, keuze make en het bestel proces doorlopen.

Erg snel geleverd jammer dat ik niet het reizen met de trein heb aan gegeven.

Over ons Wie zijn wij? Hier wordt aan gewerkt. Jeannette geverifieerde eigenaar - 10 april Productomschrijving is duidelijk en compleet. Als ik het kan, dan kan jij het ook. Kitty van Koll geverifieerde eigenaar - 9 januari Je hoeft er de stad niet voor in op deze manier.

Recent toegevoegde artikel en Jouw winkelmand bevat geen artikelen. Jos — 12 juli Nadelen U kunt nog geen abonnementen op de anonieme OV-chipkaart plaatsen. Levering kon niet sneller, compliment.

Dat wordt dus in de komende tijd een dure klant, anonieme ov kaart kopen. Super handig om deze kaart online te bestellen? Anonieme OV-chipkaart aantal. Witteveen geverifieerde eigenaar - 3 oktober, Zeer tevreden! Beschadig of buig je OV-chipkaart niet. Derek Jan geverifieerde eigenaar - 8 december. Je kunt hem dus uitlenen aan iemand anders.

Exact matches only?

Hoeveel saldo heb ik?

Onze OV-chipkaarten zijn gemiddeld 5,5 jaar geldig. Een OV-chipkaart is een contactloze kaart met een chip en antenne erin. OV-chipkaart kopen of opladen doe je bij Primera! Eindelijk een eenvoudige site en snel geleverd.

Mijn advies: geen anonieme kaart kopen. En natuurlijk kunnen wij alvast saldo opladen op uw nieuwe anonieme OV-chipkaart. Je reist anoniem en niet automatisch te koppelen aan jouw als persoon.

 Ontdek ook...