Het weer in thessaloniki november

13.10.2019
Auteur: Rigtje

In Thessaloniki is het nu uur 's nachts op donderdag 29 augustus Log in om verder te gaan. Gemiddeld duren in Thessaloniki de dagen in november

Tips om te gaan wandelen zijn in die reistijd het zuiden van Sithonia en het centrale gedeelte van Chalkidiki bij het stadje Arnea. Korinos in november. Thessaloniki in November ervaringen frisse dagen. De eigenaar spreekt goed Engels en verteld graag over de omgeving. Thessaloniki Vochtigheid.

Het schiereiland Chalkidiki, met Kassandra, Sithonia en Mount Athos als drie belangrijke deelgebieden, heeft een mild klimaat. Kaart van Griekenland.

Het zeewater bij Chalkidiki is vanaf het weer in thessaloniki november mei tot en met eind oktober meer dan 20 en warm genoeg om een duik in te nemen. In Thessaloniki is het nu uur 's nachts op donderdag 29 augustus. Klimaatcijfers Thessaloniki De onderstaande cijfers zijn op basis van geregistreerde langjarige weergegevens en gelden voor de stad Thessaloniki.

Via onze onderstaande partners vind je de goedkoopste vliegtickets naar Thessaloniki. Zo weten we zeker dat onze beoordelingen afkomstig zijn van echte gasten die in een accommodatie verbleven hebben.

Temperatuur en het weer op Chalkidiki

De kaner werd weer opgeruimd tijdens verblijf in de jakuzi. Het is deze maand 21 Dagen droog in Thessaloniki en gemiddeld sneeuwt het 1 Dag in december.

In de afgelopen jaren gemiddeld slechts 9 dagen was regenachtig. Manina Seaside Apartment biedt accommodatie met een balkon en een waterkoker, op ongeveer 1,7 km van het Archeologisch Museum van Thessaloniki. Anoniem Jong stel. Anoniem Gezin met jonge kinderen.

  • In de afgelopen jaren gemiddeld slechts 9 dagen was regenachtig.
  • Hoe laat komt de zon onder November in Thessaloniki? In de wintermaanden december en januari kan het hier behoorlijk koud zijn en ligt er op de bergtoppen van Hortiatis 1.

Bekijk het actuele reisadvies voor Griekenland op de site van de Rijksoverheid. Baby's -2 jaar :. Geverifieerde beoordelingen van echte gasten. Plan je reis: Beste reistijd om naar Griekenland te gaan Griekenland in november Beste reistijd om naar Thessaloniki te gaan, het weer in thessaloniki november. Wil je weten wanneer je het beste naar deze bestemming kunt reizen.

De 10 beste strandhotels in Thessaloniki, Griekenland

Katerini in november. Anoniem Gezin met jonge kinderen. Op dat moment van het jaar kun je verwachten van 51 mm van atmosferische neerslag gedurende de hele maand in Thessaloniki.

Het weer in thessaloniki november Thessaloniki De onderstaande cijfers zijn op basis van geregistreerde langjarige weergegevens en gelden voor de stad Thessaloniki. The streetfood club utrecht in november.

Op Kassandra steeg op 30 juni de temperatuur tot 40,6. Dit is het maximum temperatuur record van deze streek in Griekenland. Weer in Thessaloniki in november O tempo em Thessaloniki em november deriva de dados estatsticos dos ltimos anos.

Reis naar Thessaloniki in November - FAQ

Men zegt niet voor niets dat er niets zo veranderlijk en onvoorspelbaar is als het weer. Apartment in city center 57 EUR. Er valt in november op 9 Dagen neerslag met een totaal van 35 mm en het is deze maand 21 Dagen droog in Thessaloniki. Met correct weer is deze maand oké maar niet het best om daarheen in Griekenland te gaan. Zeer vriendeijke en behulpzame mensen aan de receptie.

Tijdens deze dagen kunt u het beste in de buurt van de zee doorbrengen kleine campings in spanje de altijd aanwezige zeewind voor de nodige verkoeling zorgt.

Het klimaat in november in Thessaloniki isrelatief droog met 59mm neerslag gedurende 8 dagen! Klimaat Thessaloniki december Gemiddeld is het maximaal 12C in december in Thessaloniki en minimaal rond de 4C. Het biedt uitzicht op de tuin, het weer in thessaloniki november. Het weer in thessaloniki november km. Bekijk beschikbaarheid. De stad ligt aan de Golf van Thessaloniki die op zijn beurt weer in de Egesche zee ligt. Klimaat Thessaloniki juli Gemiddeld is het maximaal 33C in juli in Thessaloniki en minimaal rond de 20C.

Incheckdatum Uitcheckdatum? Het biedt accommodatie met airconditioning, een balkon en gratis WiFi.

Reis naar Thessaloniki in Mei - FAQ

Er is geen reden voor inhoudelijke aanpassingen. Kilkis in november. Uitstekend Goed Matig Slecht. Het schiereiland Chalkidiki, met Kassandra, Sithonia en Mount Athos als drie belangrijke deelgebieden, heeft een mild klimaat.

Klimaat Thessaloniki april Gemiddeld is het maximaal 21C in april in Thessaloniki en minimaal rond de 8C. Het ontbijt was uitgebreid en zeer goed. U kunt vergelijken hoe de temperaturen worden gevormd.

 Ontdek ook...