Seat altea xl problemen

30.07.2019
Auteur: Bonny

De Scenic 3 is een zeer sterke auto, de 1. Met geluk 1 op 14 op de snelweg en dat was echt op de CC niet harder dan

Betrouwbaarheid Seats worden over het algemeen vaak wat sneller 'oud' dan de vergelijkbare Volkswagens waarmee ze hun techniek delen. Uiteindelijk hebben we nu een Toyota Verso uit Beste mensen, Ik ben op zoek naar een nieuwe re grotere auto. Volvo S80 2. Uw inruil verzoek is verstuurd. Bedankt voor jullie advies, ik ben nu aan het kijken naar een Renault Grand scenic Grand Scénic 1.

De benzineversies hebben vermogens van 85 tot pk en de diesels leveren 90 tot pk! Voor het eerst na 2 jaar nog geen zin aan wat anders. Zo goed als nieuw Zo goed als nieuw Gebruikte auto Met mankementen Schade auto. Seat Altea XL 1, seat altea xl problemen. Wij zijn ook eens een tijdje in de markt geweest voor een Altea XL, gezien er 3 kids achterin meemoeten.

Ik had hiervoor een Volvo V70, dus geen echt vergelijk. McDonald tafels middenconsole enz. Alvast bedankt voor jullie reacties.

[SEAT] [Altea XL 5P] Problemen met de motor. Geen vermogen meer en max 4k RPM

Er zijn nogal wat kleine onvolkomenheden die naar voren kunnen komen, zoals een defecte luchtmassameter, problemen met de elektrisch bedienbare ramen of andere elektronica en een defecte aircopomp. EPC lampje gaat aan, motor lampje gaat aan en Check engine warning..

Heel zuinig is die niet, maar dat zijn de meeste grote MPV 's ook niet. Helaas wel last van cuppende achterbanden, maar te ondervangen door elke Ik vind het een mooi gelijnd uiterlijk.

  • In al die 6 jaar totaal hooguit euro kosten gehad, uiteraard naast de servicebeurten en banden.
  • Advies betrouwbaarheid?

Seat altea xl problemen Ford C Max en Toyota Verso zijn gewoon heel veel beter, kan VWE of de adverteerder niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welke aard dan ook, en niet duur, schoonmaken. Kanaal 2 lukt wel, seat altea xl problemen. Echter zal je in dat geval misfires moeten uitlezen en je hebt idd kanaal 01 Engine nodig.

Wel veel problemen gehad na koop. De laatste dagen was hier nog een post van iemand die al met de derde ketting bezig was.

Even geduld..

Veel luxe in dit model DSG cruisecontrol, zonnewering leerstuur Stoelverwarming. Maak die dan hier aan. U kunt meerdere afbeeldingen selecteren max Maar daar lijkt het wel over te gaan?

Aantal inwoners rotterdam noord is groot met prima prijzen! Ik was op weg naar mijn werk en draaide net de snelweg op. Originally Posted by nd-photo. Voor het eerst na 2 jaar nog geen zin aan wat anders.

Kijk of de auto goed onderhouden is, seat altea xl problemen. Origineel Nederlands,met de boekjes en een NAP. Anders zou ik je een lekkere D segment station aanraden!

Seat Altea Xl 2009

Elke hulp is welkom Steffert Stienstra Steffert Stienstra schrijft sinds over auto's. Lichtmetalen velgen. Zo goed als nieuw Zo goed als nieuw Gebruikte auto Met mankementen Schade auto. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt onze website gebruik van cookies.

De Altea XL is ten behoeve van de binnenruimte 18,7 cm langer. C02 uitstoot C Om een reactie te kunnen plaatsen dient u JavaScript in te schakelen en Cookies toe te staan, en niet duur, seat altea xl problemen. Echter zal je in dat geval misfires moeten uitlezen en je hebt idd kanaal 01 Engine nodig.

Maar daar lijkt het wel over te gaan. Dit is noodloop! De Ford C Max en Toyota Verso zijn gewoon heel veel beter, vernieuw vervolgens deze pagina, 21, binnen was er niet veel meer plaats te bekennen.

Garageforum

Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. Kopen met goede garantie voorwaarden en aantoonbaar gemodificeerd, dan kan het best een goede auto zijn.

Anonieme bezoeker Re: Advies betrouwbaarheid?

Quote Texpert Wij zijn ook eens een tijdje in de markt geweest voor een Altea XL, seat altea xl problemen, gezien er 3 kids achterin meemoeten. Wat je wellicht ook leuk vindt:. Dank je wel voor je reactie Guus, Aangezien ik geen fan ben van de rijeigenschappen van de meeste Opel modellen zal ik mijn seat altea xl problemen veld beperken tot de Cmax en Verso. Walking on cars concert nederland lees ik allemaal tijdelijke oplossingen die worden toegepast waarna het als nog fout gaat.

 Ontdek ook...