Waarom wordt adobe flash player geblokkeerd

03.10.2019
Auteur: Evander

Probleem 2: Adobe Flash-inhoud is geblokkeerd in Microsoft Edge In de meeste gevallen wanneer u Flash-inhoud in Microsoft Edge probeert uit te voeren, wordt u gevraagd of "Adobe Flash-inhoud is geblokkeerd", net als in de onderstaande schermafbeelding. Uw mobiele Apple-apparaat biedt helaas geen ondersteuning voor Flash Player. Klik onder 'Privacy en beveiliging' op Site-instellingen.

Flash Player is geïntegreerd met Internet Explorer in Windows 8. Feedback verzenden over Je kunt je Flash-instellingen niet wijzigen Als je een apparaat op het werk of op school gebruikt, staat je organisatie mogelijk niet toe dat je de Flash-instellingen wijzigt.

Als deze knop niet wordt weergegeven, gebruik je al de nieuwste versie. Selecteer een artikel:. Controleer of Flash Player op uw computer is geïnstalleerd.

Volg de probleemoplossingsstappen om Flash-inhoud af te spelen. Is van toepassing op: Flash Player. Probleem 2: Adobe Flash-inhoud is geblokkeerd in Microsoft Edge In de meeste gevallen wanneer u Flash-inhoud in Microsoft Edge probeert uit te voeren, wordt u gevraagd of "Adobe Flash-inhoud is geblokkeerd", teneinde tijdig de EHS te realiseren, waarom wordt adobe flash player geblokkeerd.

Ga bijvoorbeeld naar Flash Player Help. Laat de Updater voor Chrome-componenten ingeschakeld standaard.

Houd er rekening mee dat sommige sites tegen u liegen en u proberen te overtuigen een nep-Flash-speler te downloaden die vermomde malware is. Windows 10 Creators Update brengt veel verbeteringen en nieuwe functies aan Microsoft Edge. Stap 4: Flash opnieuw installeren Zorg ervoor dat je Flash alleen installeert vanaf de website van Adobe.
  • Als je de standaardinstellingen van Chrome niet hebt gewijzigd, blijft Chrome Flash updaten via de Updater voor Chrome-componenten. Was dit nuttig?
  • Opmerking: Als u Windows 8.

Flash Player inschakelen

Opmerking: Je kunt beter specifieke URL's op een witte lijst zetten met PluginsAllowedForUrls dan de algemene jokertekens te gebruiken die hierboven worden genoemd. Op deze pagina Flash Player-informatie Probleem. Installatieproblemen voor Mac OS. Hoe schakel ik Flash uit voor mijn organisatie? Meer informatie over het oplossen van problemen met het updaten van Chrome.

  • Kies in het menu Extra de optie Invoegtoepassingen beheren.
  • Zie Flash Player met Google Chrome.

Flash Player wordt gedownload en genstalleerd door Chrome en wordt indien nodig gepdatet. Ga terug naar de pagina met de Flash-content. Juridische kennisgevingen     Online privacybeleid. In Windows 7 klikt u op Start en typt u Programma's en bestanden zoeken. Installeer Flash Player in vijf eenvoudige stappen.

Probleem 2: Adobe Flash-inhoud is geblokkeerd in Microsoft Edge

Voor Firefox op elk type besturingssysteem raadpleegt u Flash Player inschakelen voor Firefox. Klik op Proces beëindigen. Open de pagina met rijke media-inhoud in Internet Explorer.

Sluit de browser en open deze. Als de huidige website geen rijke media-inhoud bevat, wordt het Shockwave Flash Object niet in de lijst weergegeven. Flash Player Handboek. Als Chrome niet is bijgewerkt, school of andere groep bent. Chrome werkt Flash Player automatisch bij wanneer er nieuwe versies beschikbaar zijn.

Installeer Flash Player in vijf eenvoudige stappen

Als je beheerder voor een bedrijf, school of andere groep bent, kun je meer informatie bekijken over het beheren van de standaard Flash-instellingen voor je organisatie. Bekijk de instructies op Chromium voordat je dit beleid gebruikt. RealPlayer-functionaliteit uitschakelen.

Flash Player Handboek. Dubbelklik op Flash Player. Nadat de gebruiker op de link heeft geklikt, kan deze op Toestaan klikken! Klik op Opnieuw starten! RealPlayer-functionaliteit uitschakelen. Uw versie Uw mobiele Apple-apparaat biedt helaas geen ondersteuning voor Flash Player. Onder Browsegegevens en instellingen klik u op Alles verwijderen.

Flash beheren met beleid

Opmerking: Je kunt beter specifieke URL's op een witte lijst zetten met PluginsAllowedForUrls dan de algemene jokertekens te gebruiken die hierboven worden genoemd.

Kies in het menu Extra de optie Invoegtoepassingen beheren. Flash Player-cache verwijderen.

Google Help. Opmerking: Vanaf Chrome 62 is 'Optie 3: Klikken om af te spelen' niet meer beschikbaar. Selecteer 'Plug-in: Shockwave Flash'.

 Ontdek ook...