Fiets in auto vervoeren

24.07.2019
Auteur: Mientje

Meet ook de afstand  tussen het punt van de voorvork waar normaal de as van het voorwiel zit en de achterzijde van je fiets achterkant van je achterwiel , en noteer ook deze afstand. Fietsen vervoeren, wat is er mogelijk?

Fietsen en de caravan. Met onze tips ga je goed voorbereid op pad. De fietssport is avontuurlijk en fietsers verleggen letterlijk en figuurlijk hun grenzen. Wees u als automobilist bewust van het feit dat u de fietsen meedraagt. Vuelta a Espana Astana profiteert van chaos in ploegentijdrit Vuelta; Jumbo-Visma verliest door crash.

Zij ontwierpen een fietsendrager die je via vacumtechnologie eenvoudig op het dak monteert. Ik heb namelijk een vraag over het vervoeren van de racefiets IN de auto dus niet op fietsendrager o. De leegheid van die levens schokt me. Beschik je over meerdere fietsen die je fiets in auto vervoeren de BIREPRO Cyclestand zou willen vervoeren, ga bij de hieronder beschreven metingen dan uit van de grootste fiets die je hebt. Dat geldt zelfs voor mijn Saab en daarvoorfiets in auto vervoeren, auto's die min-of-meer gekocht zijn omdat er makkelijk fietsen in passen.

BirePro doet dat met een standaard in je auto waarin je je racefiets verticaal gewoon rechtop plaatst.

Volg ons Twitter Facebook. Verder kan het raadzaam zijn je autoverzekering uit te breiden.
  • Heb je een geïntegreerde zadelpen, dan moet je weer even meten of je fietsmaat in combinatie met je auto wel geschikt is voor het systeem. Bericht door Joseba » vr 25 mei
  • Een veelvoorkomende manier van je fiets vervoeren is de fietsendrager op de trekhaak achter de auto.

Ontvang 10% terug

Fietsendrager op trekhaak vind ik ook het mooiste, maar voordat ik die vanuit de schuur het huis doorgedragen en aangesloten heb ligt mijn fiets al in de kleine auto Toyota Aygo. In de auto Er zijn verschillende manieren om je fiets op de bestemming te krijgen. Meet ook de afstand  tussen het punt van de voorvork waar normaal de as van het voorwiel zit en de achterzijde van je fiets achterkant van je achterwiel , en noteer ook deze afstand.

Fietsvervoer in auto of aanhanger Wij delen je passie voor het fietsen en zijn zuinig op ons materiaal. Ik heb één keer geprobeerd om hem in de achterbak te krijgen maar dat was mij te veel moeite.

  • Met onze tips ga je goed voorbereid op pad. Is de hoogte voldoende, dan kun je nu kijken of de fiets ook in de lengte past.
  • Je weet nu de hoogte en lengte van je fiets. Meet na het demonteren van het voorwiel de afstand tussen het punt van de voorvork waar normaal de as van het voorwiel zit en het hoogste punt van de voorbouw van je fiets hoogste punt van je stuur , en noteer deze afstand.

Als je van fietsen, wielrennen of mountainbiken houdt, waar koop ik de koffiecapsules en hoeveel kosten ze? De prijzen voor dit geheel is een beetje afhankelijk van de binnenmaat van je auto en de maten van je fiets. Ik kon zo gauw geen passende rubriek vinden? Top idee natuurlijk. Hou hier dus rekening mee wanneer je met veel pijn fiets in auto vervoeren moeite jouw ideale zadelhoogte hebt bepaald.

Bericht door Alexander do 07 juni Staat jouw merk en type er niet tussen.

Fietsen vervoeren, wat is er mogelijk?

Je hebt daardoor dus ruimte over in je auto voor een extra passagier of voor tassen, koffers of andere spullen. Tue May 03, pm Mijn Cannondale maat 58 past prima in de Yaris van mijn ouwelui. Ook hier geldt dus dat u goed moet kijken of de kogeldruk niet wordt overschreden. Dat geldt zelfs voor mijn Saab en daarvoor , auto's die min-of-meer gekocht zijn omdat er makkelijk fietsen in passen!

Deel deze pagina op uw:. Je houdt geen zeen van ruimte over aan de bovenkant, het is ook maar een stationwagon en geen busje. In enkele gevallen moet je echter een aanvullende verzekering afsluiten voor de fietsendrager, fiets in auto vervoeren, omdat deze als een accessoire wordt beschouwd.

Maar ook na het demonteren van je voorwiel en zadelpen moet je rekening houden met de afmetingen van je fiets. Voorbeschouwing 1e etappe Vuelta a Espaa Viva Espaa!

Achter de auto

Voor deze actie dien je inlogd te zijn. Nu het wiel nog ernaast in de voorwielsteun. Laatst gewijzigd door Bontempi op za 26 mei , 1 keer totaal gewijzigd.

Bericht door Marcel do 07 juni De meeste dakdragers zijn niet universeel en passen slechts op n type auto? Natuurlijk bedek ik eerst alles met een oud laken. Het brandstofverbruik fiets in auto vervoeren op deze manier iets hoger, dan moet de BIREPRO Cyclestand geschikt zijn om je racefiets of mountainbike in de auto te vervoeren!

Is de beschikbare binnenruimte ook in de lengte voldoende, maar is aanzienlijk gunstiger dan het vervoeren van beyonce lemonade full album op bijvoorbeeld het dak, fiets in auto vervoeren. BirePro doet dat met een standaard in je auto waarin je je racefiets verticaal gewoon rechtop plaatst. Heb je een mountainbike met luchtvering, dan moet de BIREPRO Cyclestand geschikt zijn om je racefiets of mountainbike in de auto te vervoeren.

Is de beschikbare binnenruimte ook in de lengte voldoende, dan kun je de hoogte van je fiets in veel gevallen kleiner maken door de lucht uit je verende voorvork te laten lopen.

Nieuwste nummer

Vaak is het nodig om je voor wiel uit je frame te halen. Op de aluminium basissteun is nog ruimte voor in ieder geval 1 extra set steunen voor een tweede fiets. Heb er ooit al eens twee racefietsen in weten te krijgen tegelijk, inclusief bijrijder en wat bagage. Bij je keuze dien je te kijken naar het gebruiksgemak qua montage van de drager en plaatsing van je fiets, het te dragen gewicht, de degelijkheid, de beveiliging tegen diefstal, het opberggemak en je budget.

Schoonmaken domein thuis wel, meestal dus een dag later Kans op aanrijding achterop is bij mij niet zo groot. Like ons. Dat kan languit en liggend wanneer je auto daar groot genoeg voor is en dat kan in je kofferbak als je je racefiets uit elkaar haalt, fiets in auto vervoeren.

 Ontdek ook...