Foto op hout zelf maken houtlijm

10.10.2019
Auteur: Zoe

Dat gaat ook de zuiging van de MDF tegen. Leuke blog!

Tips welkom! Ik denk dat Mod Podge misschien wel wat mogelijkheden kan bieden. Er zijn meerdere mogelijkheden om de foto aan je vrienden en kennissen te laten zien. Wat heb je nodig? Extra creatips! By ThaBrain 6 november - Het hout kan je zo duur maken als je zelf wil.

Solmar tours busreizen spanje 5 Maak het papier goed nat met een zachte spons. Ik vraag me af of ik dit op een spiegel ook voor elkaar zou kunnen krijgen. Alleen een vraagje…wat voor hout moet ik hiervoor gebruiken. Marisca Kenter Auteur. By anja 16 mei - waarom is mijn zwart wit foto helemaal rood geworden op het canvas Reply.

Zelf heb ik dus gesso primer en acrylic vernis matt beiden van action.
  • Rifka Brand. Gebruik hiervoor een kwast.
  • Wat vind je ervan? Laat nadat je de afbeelding op het hout hebt gelijmd de creatie zeker een nacht met rust.

Ik heb nu inmiddels 5 keer een poging gedaan. Dit werkte heel goed. Allereerst maak je een afdruk van de foto op normaal papier. Je kunt het, net als de Mod Podge, kopen bij hobby winkels. Related Posts.

  • Ik heb het geprobeerd, en het is echt super gelukt. Mijn advies zou zijn om even een goede instructie op te zoeken en echt met een laserjet te printen.
  • Je moet zelf maar even kijken wat je het mooiste vindt.

Ik denk dat Mod Podge misschien wel wat mogelijkheden kan bieden. Hoi heb het geprobeerd het is zeker gelukt maar wil eigenlijk weten wat voor soort lak ken je gebruiken voor buiten transparante spuitlak ik wilde een mooie plank hout Voor buiten aan de muur maken. Foto op hout zelf maken houtlijm moet ook weer niet te veel gebruiken. Daar staan bijna altijd laserprinters omdat die sneller printen en goedkoper zijn wanneer je veel moet printen. Daarom kun je het normaal gesproken ook niet meteen schilderen.

By Hoe kun je zorg in natura leveren 11 oktober - Kan het hout eerst wit geverfd worden. Breng ook je foto over op een theelicht. Die witte waas had ik ook, maar ging weg toen ik er met vernis overheen ging.

Download de handleiding

Gel Medium wordt ook wel gebruikt om acrylverf wat meer volume te geven. Niet de achterkant van de foto. Ze zijn erg leuk geworden en hebben nu een heel vintage look.

Dit is echter niet perse nodig en aangezien ik dit product niet heb kunnen vinden heb ik het met mod-podge geprobeerd. Groetjes, Sarina. Leave a reply Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gebruik babyolie als het goed opgedroogd is. De Gel Medium kan je bij de pipoos of een knutselwinkel halen, foto op hout zelf maken houtlijm. Of je gebruikt het hout van oude meubels of een schutting!

Roomed Navigation

Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Maar spiegelbeeld dat snap ik niet hoe ik dat moet doen ik doe fotos bewerken op telefoon met photogrid en daarna zet ik het op de laptop maar moet de foto dan onderste boven zitten?!

Bedankt alvast! By Jasper 2 juni - Kun je ook iets anders gebruiken als gel medium?

  • Ik geef verder ook als tip dat je bijvoorbeeld kunt printen bij de AH.
  • De halve foto liet los met het papier eraf halen.
  • Nee hoor, dat is geen probleem.
  • Heb ook geprobeerd er een beetje olie over te strijken maar dat doet ook niets.

Stap 2 Leg het stuk hout voor je neer. Clean Lines LA jul 10, Graphic. Vandaag leg ik dit aan je uit. Herhaal daarna het proces london city airport fermata metro het laatste papieren laagje weg te halen, foto op hout zelf maken houtlijm. Hee marisca, Wat ontzettend leuk zeg.

Hoi iedereen, met de spons drukken en vegen zorgt er snel voor dat je het eraf veegt. Bij een bubblejet printer wordt vloeibare inkt op het papier gespoten. Je hebt het volgende nodig: Een gespiegelde foto.

Welke materialen heb je nodig?

Gel Medium wordt ook wel gebruikt om acrylverf wat meer volume te geven. Ikzelf heb gesso van de action geprobeerd. By annoniem 7 februari - Kan je voor het medium gel ook haar gel gebruiken?

By ThaBrain 7 november - Je kan trouwens ook proberen om een foto op canvas over te brengen. Alleen een vraagje…wat voor hout moet ik hiervoor gebruiken. By Huib 15 oktober - Waar kan je houten platen kopen.

 Ontdek ook...