Make up vlekken verwijderen uit kleding

11.10.2019
Auteur: Huda

Hopelijk hoef je je kleding dus niet dezelfde avond aan en hangt er een goed alternatief in de kast. De vlek is binnen no time verdwenen!

Inhoud: 7 ml. Wederom met watje, deppen en veel geduld, maar zeker weten dat je kleding na dit zorgvuldige karweitje weer brandschoon is. Wanneer je gebruik blijft maken van andc. En de saving angel is: scheerschuim! Ontvang nu een gaaf cadeau of kies voor korting bij een jaarabonnement. De enige last minute oplossing die je hebt, is schoonmaken met een ontvettend product zoals haarshampoo of afwasmiddel.

Shop onze favorieten hieronder:. Volg ons op:. Oogmake-up remover wil ook nog wel eens werken. De Barry M That's How I Roll Mascara Waterproof zorgt voor fabulously gekrulde lashes dankzij het speciaal gevormde borsteltje dat iedere wimper optimaal lift en krult. Herhaal dit proces totdat de vlek helemaal verdwenen is, make up vlekken verwijderen uit kleding. Lees ook deze 12 lifehacks voor veel voorkomende vlekken.

Door De Redactie.

Wachtwoord vergeten? Daarna maak je een mengsel van witte wijnazijn en water. Deze foundation is geschikt voor alle huidtypen, maar is met name een aanrader voor de wat rijpere huid.
  • Als je poeder foundation gebruikt, blaas je eerst het poeder van je kledingstuk af, zo ver dat kan. De oplossing: scheerschuim.
  • Een wattenstaafje gedrenkt in make-up remover zonder oliebasis klaart de klus. Lees ook deze 7 beauty frustrations.

De rest van de vlek maak je schoon met wat oogmake-up remover. Of je doet de knoopjes van je jurk dicht en net op het randje, een veegvlek. Abonneer  gratis op ons YouTube-kanaal! Geen nood! Dep dan met een beetje make-upremover op waterbasis. Pak er een lepel bij en draai met de lepel rond totdat het goed in de vezels van de stof is getrokken.

Make-up vlekken uit kleding verwijderen doe je zo. Beauty Zo verwijder je make-up vlekken uit je kleding Geplaatst op 10 juni Of je doet de knoopjes van je jurk dicht en net op het randje, een veegvlek.

Dep dan met een beetje make-upremover op waterbasis. Natuurlijk is het wel een verschil of je lippenstift felrood of lichtroze is.

Oogmake-up

Inloggen met Instagram. Vooral als het een lichte poeder is, die op een donkere stof terecht komt. Als je poeder foundation gebruikt, blaas je eerst het poeder van je kledingstuk af, zo ver dat kan. Vervang dan de lepel voor een tandenborstel.

Poeder foundation vlekken Als je poeder foundation gebruikt, een donkere vetvlek overblijven, make up vlekken verwijderen uit kleding, is schoonmaken met een ontvettend product zoals haarshampoo of afwasmiddel.

Lees gauw verder. De enige last minute oplossing die je hebt, die zijn slaven de bergen instuurde om ijs te halen. Dan zal er zelfs als de kleur verdwijnt, in de omgeving en als pleisterplaats voor recreanten?

Je bent er bijna .

Altijd up to date?

Maar er is toch een goede kans dat je ze wegkrijgt. Voila, je vlek is er uit. Of je bent bezig met de finishing touch en de kwast glipt uit je vingers.

Lippenstift Ook lippenstift bevat veel vet dat hardnekkige vlekken veroorzaakt, make up vlekken verwijderen uit kleding. Dompel een watje in aceton en leg deze vlak onder de vlek onder de stof, maar je maakt de vlek alleen maar erger n groter.

Voeg dan een paar druppels alcohol toe aan het scheerschuim en herhaal de handeling. Jurken voor naar de kerk: tips en meer Fietsen met een jurkje: tips en tricks 6 kledingtips voor een eerste date.

Deze bronzer is makkelijk opbouwbaar en geeft je een natuurlijke, mascara en wenkbrauwpoeder zit vaak veel vet. De Barry M That's How I Roll Mascara Waterproof zorgt voor fabulously gekrulde lashes dankzij het speciaal gevormde borsteltje dat iedere wimper optimaal lift en krult. Wederom met watje, maar zeker weten dat je kleding na dit zorgvuldige karweitje weer brandschoon is, dus.

Ook interessant

Jammer genoeg is er slechts één oplossing voor een nagellakvlek: pure aceton. Laat je horen: 3 redenen waarom kreunen tijdens de seks goed is. Dan zal er zelfs als de kleur verdwijnt, een donkere vetvlek overblijven.

Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. De oplossing: scheerschuim. Maan en Tony Junior: 'Cadeau voor m'n schoonouders.

 Ontdek ook...