Vrij reizen ns kruidvat

28.07.2019
Auteur: Sandhia

Bij de Intercity Direct is het bovendien mogelijk met de ov-chipkaart via de toeslagzuilen op de perrons. Giesen schreef:.

Truus schreef:. Ik denk dat 2 mei nog afkomstig was van de actie van vorig jaar, de actie was toen later. Ga naar de bovengenoemde link en maak links op de pagina de keuze voor het aantal treinkaartjes en of je 1 e of 2 e klas wilt reizen. Je kunt ook gewoon op de dag van vertrek of als je zeker weet dat je kunt de couponcode verzilveren om een e-ticket te verkrijgen. Kunnen met 1 kaartje op 1 dag 2 personnen reizen en 2 dagen later met andere kaart 2 personnen terug of moet ik toch 4 kaartjes kopen?

Thea schreef:.

In tegenstelling tot een dagkaart reis je hier dus niet onbeperkt kris kras door heel  Nederland mee. Verkrijgbaar zolang de voorraad strekt en geldig tot en met 30 september U kunt per ticket besluiten wie er gaat reizen. Namens een heleboel mensen en niet alleen de ouderen, jammer heel erg jammer dat de wegwerpkaartjes bijna bij alle NS acties verdwijnen.

Zijn er meer mensen met deze ervaring, vrij reizen ns kruidvat.

  • Dan heb ik weer anderen nodig om mij te moeten helpen, met uitprinten.
  • Je e-tickets hoeven niet in- of uitgecheckt te worden. Liever met een enkele reis in de trein?

Goedkope Treinkaartjes

Dekker schreef:. Omdat dit vervoersbewijs geleverd wordt in de vorm van een e-ticket hoef je niet in of uit te checken wanneer je met de trein gaat reizen. Met een e-ticket betaal je een dagkaart. Bij 2 personen heb je dus 2 dagkaarten per dag nodig. Omdat het Kruidvat treinkaartje een dagkaart betreft, hoef je geen traject op te geven. Als ik vanuit waar ik nu zit zou moeten vertellen waar ze heen moeten, nou 20 km rijden voor de juiste bieb waar men lid van moet zijn en waar vaak de printer niet werkend is…het zoverre ik wetend het dichtbijzijnde loket met personeel ong 70 km van me vandaan zit en men alles met internet moet gaan doen wordt het voor veel meer mensen dan in percentage is aangegeven een onmogelijke opgave te reizen met een voordeelkaartje, ook de kinderen moeten daarom ipv een railrunnertje meteen volwassenticket reizen.

Elizabeth schreef:. Tot en met 20 augustus heeft de populaire actiesite Actievandedag. Zo ben ik er zeker van dat ik door de poortjes kom en dat ik op tijd iets kan laten zien aan de conducteur. Ik heb die vraag uit staan bij Arriva.

Op de zaterdag of zondag kun je de hele dag vrij reizen ns kruidvat maken van deze treinkaartjes.

141 gedachten over “Kruidvat treinkaartje weekend: € 13,99. Reizen t/m 22 oktober”

Het enige verschil was dat Trekpleister deze treinkaartjes niet online verkocht maar alleen in de winkel. Dit keer ging het niet om een treinkaartje waarmee je super voordelig, vanaf Maar aangekomen was het laten zien op haar app helemaal niet voldoende volgens de conducteur.

Deze NS dagkaarten waren per twee te koop en samen reizen was bij deze actie verplicht.

Kom gerust ons helpen om de site te verbeteren. Bij e-tickets is altijd de werkelijke tijd bepalend, niet de inchecktijd. Dit keer gaat het niet om een wegwerpkaartje, maar om een e-ticket?

Wanneer je op de site van Social Deal een dagdeal koopt en deze met jouw verkregen unieke rtl boulevard all you need is love via social media deelt dan krijg je de deal gratis wanneer 3 vrienden ook deze deal aanschaffen. Hoe moet je met vrij reizen ns kruidvat e-ticket bij een paaltje inchecken, vrij reizen ns kruidvat.

Met het wegwerp kaartje krijg je ook de korting van een normaal betaald kaartje als je het parkeer terrein verlaat.

Laatste nieuws

In de praktijk weten veel conducteurs dat nog geen eens, zeker bij het mobiel ticket. Dat komt mede doordat de BTW op treinkaartjes per 1 januari is verhoogd. AKO een interessante combideal voor jou in de aanbieding.

Wanneer je voor beide dagkaarten of voor 1 dagkaart nog niet weet wanneer vrij reizen ns kruidvat treinreis gaat plaatsvinden kun je het verzilveren ook op een later moment doen. Een OV jaarkaart bestaat niet meer. Dat is balen! Geweldige actie, vrij reizen ns kruidvat. Op zaterdag of zondag kun je de hele dag gebruik maken van deze treinkaartjes.

Toni schreef:. Maar dan ook de mogelijkheid om het e-ticket op je OV-chipkaart te kunnen laden.

Goedkope treinkaartjes

Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de treinkaartjes actie van de Kruidvat en andere aanbieders van trein acties. Daarna betaal je met iDEAL en ontvang je een bevestigingsmail met daarin bijgevoegd een voucher voor de versnapering en een link voor het verzilveren van de 2 treinkaartjes. Wanneer en in welke treinen te gebruiken De gratis reisdag valt dit jaar op zondag 2 april.

Ik heb bij een balie voor niets toen ene vervangend actiekaartje gekregen bij een treinstation. Feit is dat de tickets nog niet eens te koop zijn en ze dus ook nog niet op Marktplaats worden doorverkocht. Deze goedkope treinkaartjes van Blokker zijn alleen in de winkel verkrijgbaar en zijn dus niet online te vrij reizen ns kruidvat.

 Ontdek ook...