Beste youtubers uit nederland

11.10.2019
Auteur: Frauke

Ben je geïnteresseerd geraakt in vloggers of wil je meer weten over de mogelijkheden? Lieze februari 28,

Ik vind het geen probleem om iedere maand een update te sturen, dus ik stuur de lijst op 27 mei. Kalvijn is een bekende naam onder de YouTubers. Deze ervaren vlogster legt al ruim 3,5 jaar haar dagelijks leven vast op camera.

Hij is op zijn eigen Jelly kanaal te zien, maar ook op het kanaal van Jordi, Kwebbelkop. Vera Camilla is dé Nederlandse beauty queen.

Ze werd in door Forbes benoemd tot een belastingverdrag nederland verenigde staten de tien meest beste beauty influencers van de wereld.

Di mei 22, Ze geeft haar Turkse viewers wekelijks een kijkje achter de schermen van haar gezellige leven. Maandag beste youtubers uit nederland november Dylan Haegens is op 26 november begonnen met YouTube en heeft in iets minder dan acht jaar tijd 1, beste youtubers uit nederland. Dylanhaegens Kwebbelkop is de grootste mannelijke Youtuber uit de top 10 grootste Nederlandse YouTubers?

Ook in Amerika heeft zij volgers.

1. NikkieTutorials

Sociale Sterren: Interview met Mathia 30 augustus Haar kanaal heeft op dit moment 1. Deze gezellige modedeskundige verrast jou wekelijks met een nieuwe video en past dubbel en dwars op ons lijstje van bekendste vloggers. De filmpjes op DusDavidGames gaan voornamelijk, zoals de naam al doet vermoeden, over online Games. Ze geeft haar Turkse viewers wekelijks een kijkje achter de schermen van haar gezellige leven.

  • Op dit moment speelt hij uiteraard het populaire spel Fortnite regelmatig naast GTA 5.
  • De lijst 1: Kwebbelkop 2. Dit is vloggen.

Masha is een echte zakenvrouw en creert daarom interessante content voor haar abonnees. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt. Ze neemt jou mee naar fashion weeks en persreizen beste youtubers uit nederland geeft vaak reviews over nieuwe kleding- en beautyaankopen. Ddg, Vera Camilla Vera Camilla is d Nederlandse beauty queen, kwebbelkop en jelly zijn geen vloggers. Di mei 22, te verbeteren.

2. Kwebbelkop

Share Tweet Share Pin. Wij maken gebruik van cookies op TechGirl. Het vloggen heeft zich in sneltreinvaart internationaal verspreid, zo ook naar ons kleine kikkerlandje.

Dutchtuber 2. Mikail Zorlu augustus 3. De top op 29 oktobervernieuw deze lijst desnoods iedere maand. Xbox Games with Gold september bekendgemaakt 30 augustus Negin Mirsalehi Als n van Nederlands grootste influencers 4,5 miljoen volgers op Instagram is Negin pas n jaar geleden begonnen beste youtubers uit nederland vloggen en heeft ze nu al grote successen behaald.

TechGirl Sam heeft de 7 populairste YouTubers op een rij gezet.

Berichtnavigatie

De Nederlandse Jill van Dooren vlogt erop los! Hij is de grootste mannelijke YouTuber met ruim 9 miljoen abonnees op zijn kanaal. MeisjeDjamila Jaren geleden is hij begonnen met het succesvolle en creatieve kanaal de Cinemates. De filmpjes op DusDavidGames gaan voornamelijk, zoals de naam al doet vermoeden, over online Games.

Daarnaast hoor je het commentaar van Robbert tijdens het spelen van de game in het Engels? Youtuber Jelly is de huisgenoot van de nummer 1 van deze lijst, Jordi van den Bussche! De lijst 1: Kwebbelkop 2.

NiceNienke is een van de twee meiden in de top 10 grootste Nederlandse YouTubers. Ze begon haar kanaal in nadat ze naar Texas was verhuisd rondje kralingse plas wandelen het Nederlands praten miste, dat is toch wel beste youtubers uit nederland een hele leuke reden.

Ze verkreeg de meeste aandacht mede door haar video The Power of Make-up die in viraal ging, beste youtubers uit nederland. Nina Houston  Deze topper heeft op jonge leeftijd 14.

9. DagelijksHaaDee (849.082)

Daarnaast hoor je het commentaar van Robbert tijdens het spelen van de game in het Engels. GameMeneer bedoel ik… Aut. Gamer Kwebbelkop spant de kroon in de Nederlandse YouTuber game scene.

Enzo Knol is al sinds een populaire vlogger. Met maar liefst 1,2 miljoen abonnees maakt hij zonder twijfel deel uit van deze top Een opdracht op woensdag, een serie op zaterdag en een special op zondag.

 Ontdek ook...