Castellum de hoge woerd

10.10.2019
Auteur: Ivonne

M Allemaal Castellum. Wie zijn wij? Stefano Keizers Sorry Baby Cabaret.

Bedankt voor je hulp! Vriendelijk en behulpzaam personeel. Kun je bij deze plek of activiteit met een creditcard betalen? Taal Nederlands. Datum van activiteit: april Deze vermelding verbeteren. Beoordeeld op 15 november via mobiele applicatie Een kijkje in het verleden.

Profiel Lid worden. Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, is een moderne interpretatie castellum de hoge woerd een eeuwenoud Romeins fort. Erik van Muiswinkel Buigt allen mee voor Drs. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Castellum Hoge Woerd, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien, castellum de hoge woerd, alles op te geven en bij hem in te trekken (hij was toch zo lief Maar dat veranderde de dag dat ik dus totaal in zijn macht was.

Deel nog een ervaring voordat je gaat. Tijd van het jaar.

Hoe toegankelijk is deze locatie

Nasrdin Dchar Ja! Bedank MartinH Uitfeest Culturele Zondagen Specials. Restaurants in de buurt Bekijk alle 20 restaurants in de buurt.

Tijd van het jaar. In Stadsschouwburg Utrecht presenteren de Utrechtse theaters, -makers én -festivals hun theater- en dans-aanbod. Erik van Muiswinkel Buigt allen mee voor Drs.

  • Op zondagen wordt er vaak een voorstelling gegeven in de open lucht.
  • Bekijk de reviews van bezoekers die al een bezoek aan deze locatie hebben gebracht. Museum In het museum leer je alles over de Romeinse geschiedenis van Utrecht.

Beoordeeld op 26 september via mobiele applicatie Wereldlijk waanzinnig interessant. Archeologische schatten blijven meestal onder het maaiveld verborgen, maar hier worden zij op een prikkelende manier tastbaar en beleefbaar. Abdelkader Benali Kalief van Nederland Theater. Taal Nederlands. Voor kinderen ook dieren en tuin te bezoeken!

Openingstijden

Bedank KH Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Daan Boom De Eerste Cabaret. Bekijk dit seizoen nóg meer voorstellingen!

Deze website maakt gebruikt van cookies. Katinka Polderman Polderman draagt een steentje bij Cabaret. De toegang tot het terrein en het museum is gratis. Beoordelingen De moeite waard Danil Lohues Theatertour Muziek.

Martijn Kardol Welkom Cabaret. Toneelgroep Maastricht Peachez Theater. Reviews Lees de ervaringen van bezoekers Bekijk de reviews van bezoekers die al een bezoek aan deze locatie hebben gebracht.

Beoordeeld op 18 augustus via mobiele applicatie Gezellig en leuk voor kids.

Theatergroep Aluin De Odyssee Theater. Meer beoordelingen bekijken. Op de castellum de hoge woerd waar ooit Romeinen de rivier bewaakten, staat nu een modern fort met wallen van zes meter hoog. Op zondagen wordt er vaak een voorstelling gegeven in de open lucht.

We doorzoeken meer dan websites voor de laagste hotelprijzen, castellum de hoge woerd. Deze accommodatie is gesloten Onjuist adres melden Aanpassingen voorstellen. Er wordt zoveel mogelijk gekookt met biologische en lokale producten. Beoordelingen Nu gesloten.

Bedank KH In werd besloten om al deze vondsten  te presenteren in een cultuurpark: het huidige Castellum Hoge Woerd. Is deze attractie een goede picknickplek? Openingstijden Castellum Hoge Woerd is dagelijks open vanaf 10 tot

Daan Boom De Eerste Cabaret. Reviews Lees de ervaringen van bezoekers Bekijk de reviews van bezoekers die al een bezoek aan deze locatie hebben gebracht! Beoordeeld op 15 november via mobiele applicatie Een kijkje in het verleden.

 Ontdek ook...