Geen water uit de kraan wasmachine

11.10.2019
Auteur: Jordi

Uw machine zal geopend moeten worden om een goede indruk te krijgen van het probleem. Zonder elektriciteit werkt uw machine uiteraard niet.

Zelf problemen met water oplossen Is alles goed met uw kranen? Verstopte zeepbak Haal het zeepbakje uit uw wasmachine en maak deze goed schoon met heet water. En wilt u liever hulp van een ervaren witgoedmonteur?

De beluchter op de kraan is bedoeld als veiligheid, wanneer de waterdruk wegvalt kan er geen water uit de machine terugstromen in het leidingnet. Geblokkeerde watertoevoerslang De grijze toevoerslang aan de achterkant van uw machine mag niet bekneld zijn. Wordt lekker duidelijk zo ;-.

Whaha p, dat is juist een ander advies als wat wij kregen. Ook kunt u wat kokend water door het zeepbakje laten lopen als deze weer in de machine zit. Ook als  vetluis niet weg gaat  in geen water uit de kraan wasmachine instantie. Vervanging deurslot wasmachine Uw wasmachine zal door de ingebouwde veiligheidsmaatregelen niet werken als het deurtje niet goed gesloten is. Wasmiddelen bevatten vulmiddelen en die kunnen het afvoerbuisje van uw zeepbakje verstoppen.

  • Brianna F.
  • U hebt wel water, maar geen warm water?

U kunt zelf uw kranen nakijken. Het kwam door kalk zei de loodgieter. Contact forumbeheer Regels en gebruiksaanwijzing. Heb je nog vragen? Nooit geweten dat dit moest.

Kun je de terugslapklep niet 'resetten'. Jan Algemeen beantwoorder Moderator Geregistreerd op Berichten: ? Het inlaatventiel aquastop zit bovenaan de slang aan de kraan gemonteerd. Mogelijke foutcodes bij uw probleem.

Direct een loodgieter inschakelen.

Hebt u een brief gekregen?

De aquastop moet vervangen worden. Waarom pakt mijn wasmachine geen water? Tijd om weer eens te googelen Water eraf, kraan afdraaien en kijken of er wat vuil te zien is waardoor het kraantje niet werkt.

Water op de bodemplaat los je als volgt op: 1? Ze kunnen snel bepalen of n van bovenstaande reparaties nodig is of dat het toch iets anders is, geen water uit de kraan wasmachine. Aan de slang van de vaatwasser een Siemens Celebration van 1 jaar oud zit een waterslot vast. Oorzaak van wasmachine pakt geen water. Twitter Stel je vraag aan ons op Twitter 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen in de week.

Heb je een soortgelijke klus?

Is dat de knop van de kraan? Kijk of de slang niet geknikt is en geheel vrij ligt. Ook kunt u wat kokend water door het zeepbakje laten lopen als deze weer in de machine zit. Als de wasmachine geen water pakt, controleer dan of de watertoevoer goed is aangesloten op de wasmachine.

  • Hebben zij nergens last van?
  • Als het deurtje goed dicht zit en de machine werkt alsnog niet, dan kan de deurschakelaar kapot zijn.
  • Wij raden u aan om dit door een gespecialiseerde monteur te laten doen, die bekend is met alle elektronica in uw wasmachine.
  • Yeki op 05 Maart ,   Zit er ook nog een waterslot tussen?

Slang met waterslot losgedraaid en het bleek dat er geen water uit de kraan komt, schakelt de aquastop in. Als er water op de bodemplaat van uw machine komt, ook al draai je die helemaal open? Hierdoor kan uw  wasmachine gaan stinken? Voor vragen kun je terecht bij onze Nederlandse of Belgische Service- en Informatielijn.

Home Klusservice - Vakman in de regio Forum Direct een loodgieter inschakelen, geen water uit de kraan wasmachine. Registreren als nieuwe gebruiker Wachtwoord opnieuw instellen. Zit de stekker er goed in.

Klusadvies: Wasmachinekraan laat geen water meer door na dichtdraaien

En komt er geen water uit de kraan? Heb j er zo'n blauwe waterstop tussen zitten? Geen water dat de trommel in loopt.

Heeft u vaker last van een te lage waterdruk dan kan uw waterbedrijf of een ervaren loodgieter u helpen bij het oplossen van dit lastige probleem.

Zwangerschap en bevallen Er komt weer water uit de kraan en de vaatwasser staat nu zijn eerste vaat hier te wassen. De monteur heeft vaak nog meer tips die je eenvoudig zelf kunt uitvoeren.

 Ontdek ook...