Oost indisch huis amsterdam bezoeken

10.10.2019
Auteur: Maxwell

Tegenwoordig kunt u ontspannen in de rustige binnenplaats of wandel door de gangen en bewonder de Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen. Russisch 5.

Machinevertalingen weergeven? Datum van activiteit: februari Op de Maisbaai is nog het huis van de opper-equipagemeester te vinden. Russisch 5. Beoordeeld op 10 maart via mobiele applicatie Universiteit.

De 17e - eeuwse vergaderzaal is gerestaureerd. Wel zijn er in Middelburg nog verschillende pakhuizen van de VOC te vinden. De meeste pakhuizen daarvan zijn nu in gebruik als woning of hebben een ander doeleinde. Vanaf het station zijn sommige van de beste bezienswaardigheden, winkelmogelijkheden en straatspektakels op loopafstand. Restaurants in de buurt Bekijk alle 4.

Daarom werd besloten om naast het Bushuis een nieuw pand neer te zetten, dat in gereed kwam, oost indisch huis amsterdam bezoeken.

  • Deze voorcompagnieën onderzochten de mogelijkheid of de vaart naar Oost-Indië mogelijk was.
  • Madame Tussauds Amsterdam toegangskaart. Tijd van het jaar.

Stadswandeling

Profiel Lid worden. Verborgen categorieën: Wikipedia:Lokale afbeelding anders dan op Wikidata Wikipedia:Commonscat met lokaal andere link dan op Wikidata Wikipedia:Coördinaten op Wikidata. Restaurants in de buurt Bekijk alle 4. Machinevertalingen weergeven? Na afbraak van de huizen langs de Oude Hoogstraat kon de westvleugel doorgetrokken worden en een nieuwe noordvleugel worden gebouwd.

De handel betrof met name allerlei specerijen zoals nootmuskaat, kruidnagel en peper. Ja Nee Weet ik niet zeker. Het Huis vormt met haar besloten binnenplaats, vier stijlvolle imposante zalen en authentieke uitstraling het ideale decor voor de meest uiteenlopende evenementen. De VOC was een particuliere handelsmaatschappij die in was opgericht. Meer info.

Horizontal tabs

Vleugels rondom een binnenplaats Ook aan de westkant werd het pand uitgebreid met een korte vleugel. Het West-Indisch Huis Amsterdam. Zou je deze plek of activiteit associëren met geschiedenis?

Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. Beoordeeld op 6 februari Historische oude gebouw. De VOC. Path Created with Sketch! Er wordt geregeld vergaderd in de voormalige bewindhebberszaal met koloniale platen aan de wand.

Het Bushuis was het voormalige stedelijke geschutsmagazijn op de hoek van de Oude Hoogstraat en de Kloveniersburgwal. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Oostindisch Huis. Het is onze intellectuele verplichting om buiten de leidende kaders te denken. Zeer groot gebouw en ziet eruit als rode fort uit ver.

Datum van activiteit: juli Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 2 apr om Het Oost-Indisch Huis aan de Boompjes in Rotterdam is verloren gegaan bij het Duitse bombardement indie in Delft en Hoorn zijn bewaard gebleven. Beoordeeld op 9 september Beoordelingen filteren. Ook aan de westkant werd het pand uitgebreid met een korte vleugel. Create essay Write article Start group. Het goedverbonden Centraal Station geldt ook als uitvalsbasis voor de rest van de stad, bus of metro naar bezienswaardigheden die wat verder oost indisch huis amsterdam bezoeken liggen, bijvoorbeeld studiofotografie of fotografie op locatie.

Elias Trip. Restaurants in de buurt Bekijk alle 4.

You are here

In de loop van tijd ontstonen in Enkhuizen verschillende VOC gebouwen. We doorzoeken meer dan websites voor de laagste hotelprijzen. Meld je gratis aan voor onze LocatieFlash nieuwsbrief en mis nooit meer het laatste nieuws over de nieuwe en gerestylede locaties.

Naamruimten Artikel Overleg. Home Noord Holland Amsterdam Vergaderlocaties. Zeer belangrijke historische gebouw in Nederland.

 Ontdek ook...