Chinees de lange muur nunspeet

27.08.2019
Auteur: Francina

Het eten van het buffet kan soms wel wat warmer. De kwaliteit van het eten is heel goed en de prijs is verrassend laag voor 12,95 euro per persoon.

Lijst wordt bijgewerkt Er hangt altijd een gezellige sfeer, zie er wekelijks naar uit. We hadden van de kaart gekozen en ik moet zeggen, heb bij veel Chinese restaurants gegeten, maar dit is echt geweldig.

Is dit restaurant geschikt voor speciale gelegenheden? De bediening is goed en de soep is zeer lekker. Woon pas enkele maanden in Nunspeet en voor de eerste keer naar de afhaal chinees de Chinese muur gegaan.

K De Jong 12 punten. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Jammer dat de kwaliteit achteruitgaat. Wel een beetje gedateerd, maar super vriendelijke bediening.

Datum van bezoek: november Grote klasse het lopend buffet, maar ook a la carte.

Wij komen graag nog eens terug. Zo vaak we kunnen gaan we hier eten , heerlijk eten en vriendelijke sfeer!

Bedank caseybasey. Engels 6. Beoordeeld op 14 april via mobiele applicatie Goed afhaal eten. Leny 7 punten. Service zeer oke. Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen. Op vrijdagavond 18 oktober hebben we hier goed gegeten.

  • Deel nog een ervaring voordat je gaat.
  • Op vrijdagavond 18 oktober hebben we hier goed gegeten.

Alles is even lekker en met zorg klaargemaakt. Bedank Adventure. Bedank dv Absoluut niet te vergelijken qua smaak en presentatie met de grote wokrestaurants. Voortreffelijk eten voor een zeer redelijke prijs. Het eten van het buffet kan soms wel wat warmer!

Grote plaatsen met restaurants

Hallo, wij komen wekelijks hier eten, top kwaliteit 's vrijdags. Marjan punten. In het verleden waren we best wel tevreden over de meeste a la carte gerechten maar het buffet hoeft voor ons niet meer.

Is dit restaurant rolstoeltoegankelijk. Alles is even lekker en met zorg klaargemaakt. Meer beoordelingen bekijken. Datum van bezoek: juli Bezit of beheert u deze gelegenheid.

Meer informatie

Beoordeeld op 14 april via mobiele applicatie Goed afhaal eten. Schrijf een beoordeling. Is dit restaurant geschikt voor lunch?

Het was echt niet te geloven zo lekker. En dat gaan we vaker doen.

Vriendelijke bediening die gelijk vragen als het glas leeg is of je een nieuwe wil. Bekijk wat reizigers erover zeggen:. Hallo, top kwaliteit 's vrijdags, whom you are supposed to see. Bedankt voor je hulp. Geselecteerde filters! Heeft dit restaurant zitgelegenheid? Locatie en contact.

Meer meldingen in deze omgeving

Meer beoordelingen bekijken. We hebben er prima gegeten! Het eten van het buffet kan soms wel wat warmer. Profiel Lid worden.

Beoordeeld op 29 augustus via mobiele applicatie Goed, vriendelijk en niet duur. Is dit restaurant rolstoeltoegankelijk. En was erg goedkoop.

 Ontdek ook...