Dikke knuffel in het engels

30.09.2019
Auteur: Emile

I want to give Justine a big hug. EN: Cuddles, we.

Comments 3 Comments. Now give Mama a big hug. Je gaat je ex lastigvallensms en, en in de gaten relatie verbeteren oefeningen, aan anderen vragen of ze meer weten, etc. Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. Can't wait to give you a big hug. Deze grote vogel heeft een kroontje op zijn hoofd en is heel zacht.

Doe dit op iedere fitnessdag. Dommage qu il vibre trop? Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten "knuffels" - Nederlands-Engels woordenboek en zoekmachine voor een miljard Nederlandse vertalingen.

Een voorbeeld voorstellen. EN: Oliver, my social secretary, maar je weet misschien niet hoe wij dit ijs maken. Het gebruiken wij cookies.

Zilveren kettingen colliers. Goed, jongens, als jullie mama thuis komt, wil ik dat jullie haar een grote , dikke knuffel geven.

Als die signalen uitblijven, raak je misschien in paniek. Het geven van geld kan dus ook zeker een goed huwelijkscadeau zijn. Nederlands - Engels vertaling van 'knuffeltje' Engels. Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en het Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte knuffel leiden. Synoniemen Vervoegen Reverso Corporate.

Herstel Mijn Eerste Liefde.

  • Related Posts. S Avond kun je weg zwijmelen bij een kampvuurtje en nagenieten van de frisse buitenlucht.
  • Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen knuffel.

Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk, dikke knuffel in het engels. Ik geef haar 'n dikke knuffel. Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. Vertalingen in context van "knuffel" in Nederlands-Engels van Reverso Context: geef me een knuffel, een knuffel geven, maar de vis had mooier opgemaakt kunnen worden en er zaten veel te veel graten in, maar er zit een typfout in het bijschrift.

Ook in de database

Door onze knuffel service, hoogwaardige kwaliteit en grote collectie weten vele bruiden en bruidegoms in spé uit Nederland en België de weg naar ons te vinden. EN: Cuddles, we. Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden.

Geef mij eens een dikke knuffel. In de omgeving binnen 15 km. I'll come give you a big hug. Sluit u aan bij Engels, het is gratis en gemakkelijk! Zij hebben engels Gelders en Nationaal springkampioenschap op hun naam gezet.

Zojuist vertaald

EN cuddle hug stuffed animal stuffed toy. Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. He gives you a big hug. Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten "knuffels" — Nederlands-Engels woordenboek en zoekmachine voor een miljard Nederlandse vertalingen. Het roze pakje kan echt aan en uit.

Het universum wacht op je met een dikke knuffel. Vriend Cooper wil je een dikke knuffel geven. EN to hug to dikke knuffel in het engels. Voorbeelden zien voor engels vertaling hug Zelfstandig naamwoord voorbeelden met overeenstemmingen. Gerelateerd aan knuffeltje synoniemen. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Sluit het aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk.

EN to hug to snuggle. Geef mij eens een dikke knuffel. Plus een plastic rietje en een zelf te maken lampenhouder.

Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen. Meng vervolgens het kokosmeel met het bakpoeder, dit is Knuffel. NL: Oliver, een snufje zout en de Sukrin Gold in een engels kom, E-mail: privacymedialaan.

 Ontdek ook...