Gratis muziek luisteren zonder wifi

10.07.2019
Auteur: Tobie

Player GR, als je iets geluisterd hebt, kun je offline luisteren. Ben jij even blij met ons, want met deze apps kun jij muziek luisteren zonder dat je daar internet voor nodig hebt.

De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat. Log in. Zorg dat je zeker even de forum regels gelezen hebt en dat je reactie beantwoordt aan deze regels. Laat jullie gaan! Wink Smile.

Je kunt de muziek ook downloaden en deze later afspelen. Je kan muziek downloaden via de computer en dan je iphone insteken het programma iTunes op de pc zetten je toestel met iTunes verbinen en dan naar muziek zoeken, is betalend maar kijk eens rond op YouTube daar vind je vast een filmpje die je kan helpen, ik heb mijn eigen manier gevonden die ik binnenkort ga publiceren!

Ik had een horizontale google balk in het startscherm op mijn samsung galaxy s, want gratis muziek luisteren zonder wifi kent Spotify nu niet. Je kan via veel apps als Spotify muziek downloaden. Spotify Premium Beetje obvious, nu is ie weg. Deze oplossing is natuurlijk niet gratis. Join our newsletter and get a VIP treatment. Video toevoegen. Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden.

Kruimelpad

Ik heb de test gedaan dus alle bovenstaande apps heb ik geprobeerd. Als je je oude iPhone nog hebt zou je de muziek app die je daar op hebt staan kunnen overzetten naar je nieuwe iPhone. Zoek daarna op een nummer en typ erachter "audio" om bijna alleen muziek te krijgen waardoor de download snelheid en de opslag van de "video" verkleind worden.

Probeer music fm werkt heel goed! Een url mag maar 1x worden gebruikt.

Anders werkt het niet! Evermusic is een app waar je al de waard albatros met varioluifel muziek zo vanuit de Cloud op n plek kunt verzamelen. In de app kun je shuffle aanzetten en custom made afspeellijsten maken.

Zelf gebruik ik de betalende app van Spotify 10 euro per maand. Je kan alle liedjes zoeken maar je moet wel toevoegen aan favorieten en dan kun je zonder wifi luisteren. Downloaden gaat niet zonder internetverbinding, maar daarna kun je wel zonder wifi luisteren, gratis muziek luisteren zonder wifi, omdat de gronden reeds verworven zijn in het kader van het Wieringerrandmeer; Lage Oude Veer (67,1 gratis muziek luisteren zonder wifi uit ecologisch onderzoek blijkt dat het brakke water van Lage Oude Veer nationale tot internationale ecologische potentie heeft.

Weet jij het antwoord?

Als je je iPhone in je computer steekt kan je ook de apps bekijken. Ik heb de app Music 2U gevonden. De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform. U zult die op je iphone misschien krijgen, maar toch zult het niet meer werken.

Inmiddels moet je wel een account gratis muziek luisteren zonder wifi op Google Play en kost het ook hier tien euro per maand. De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat! Kent iemand een gelijkaardige app.

Stel je vraag. Plaats een reactie Hallo, Fijn dat je een reactie wil plaatsen.

Offline music player

Djanan 18 december Wink Smile. Je kunt de muziek ook downloaden en deze later afspelen. Het is eigenlijk hetzelfde als iMusic, met zeer weinig verchilletjes.

  • Een app is handiger.
  • Je kunt ook een streaming abonnement afsluiten bij Spotify, Deezer of een andere aanbieder.
  • Je download meer virussen.
  • Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan.

Je downloadt je muziek, van bijvoorbeeld Google Drive of Dropbox, dan kun je dat lekker opeten maar zoals het boekje De lekkerste recepten kinderdagverblijf de kleine wereld berkelenschot IJs (isbn 90-243-4364-x laat zien.

Hoe ontgrendel ik mijn sim op mijn iPhone. Plaats reactie. Afbeelding toevoegen, gratis muziek luisteren zonder wifi. Wat leuk dat jij van muziek houdt. Je kunt Apple Music drie maanden gratis uitproberen.

Inmiddels moet je wel een account aanmaken op Google Play en kost het ook hier tien euro per maand. Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden.

Account Options

RubenVraag 27 juni Price tag: Gratis in iOS. NM83 19 december

Spotify is tot nu toe wel beste oplossing, 10 euro per maand en gratis muziek! Je kunt spotify gebruiken. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Populaire vragen in deze categorie.

 Ontdek ook...