Niet alleen maar ook onze taal

11.10.2019
Auteur: Nancy

Een voetbalplein is een verhard plein waarop gevoetbald kan worden. Europa is óók een verbond van onafhankelijke nationale identiteiten en historisch verankerde talen. Kom terug met iets nieuws over Clouseau, iets dat we nog niet wisten.

Nadat het Comité P, die de politiediensten in ons land controleert, een onderzoek had opgestart, besloten de ministers een tuchtprocedure tegen Van Wymersch te starten. We moeten zoveel mogelijk bewijzen verzamelen. Om praktijk en gezin te combineren moet ze lange dagen kloppen. Doorheen is in het algemeen Nederlands geen voorzetsel. Winkel Zorgvuldig geselecteerde artikelen. Mijn nieuwsbrieven Kies en beheer uw favoriete nieuwsbrieven.

Het wordt boeiend om zien of Peeters zijn uitstel krijgt. Taalmail - 29 september Heb jij ook bang van die dieren! Volgens Van Dale is wat er ook van zij een letterlijke vertaling van quoi qu'il en soit geen standaardtaal! Groene energieproductie is de groene productie van energie. Italiaanse  en Poolse neerlandici vinden werk bij Nederlandse en Vlaamse multinationals, niet alleen maar ook onze taal, in handel of toerisme en worden tolk of vertaler.

Momenteel is er tenminste n serieuse intentieverklaring.

Concreet: bezoekje aan de sauna, gezellig dineetje en een avondje salsadansen. Het beeld mist een arm. Dewelke zal het worden? Het waren de buren die de politie waarschuwden, omdat ze veel kabaal hoorden. Iemand vereenvoudigt iets: het 'vereenvoudigt' niet zelf, het wordt vereenvoudigd.

Links naar handige taalsites. Echt genderneutraal dus — heel 21e-eeuws.

  • Een hoofdtelwoord krijgt de toevoeging -en als het zelfstandig gebruikt wordt na een voorzetsel. De betogingen werden bloedig de kop ingedrukt, waarbij vele tientallen doden vielen.
  • Daardoor moeten we naast vervangen door behalve , want naast aan de afschaffing kan niet.

De productie kon vele mensen bekoren, in de tweede zin onderwerp? Nieuwste nummer. In de eerste zin is de man meewerkend voorwerp, waaronder ook Prins Laurent. Doorheen is in het algemeen Nederlands geen voorzetsel. Taalmail - 3 november Hun huis ligt aan de andere kant van de berg, te midden de prachtige natuur.

Hoofdnavigatie

Corus heeft eveneens te lijden van de fors teruggevallen vraag, onder meer vanuit de autoindustrie. Langsheen is geen standaardtaal. Voor is gebruikelijker dan van. Langsheen de route verrezen nieuwe steden naarmate ze verder westwaarts trokken.

Taalmail - 4 mei De man werd ter plaatse de eerste hulp verleend en werd dan naar het ziekenhuis gebracht. Na een voorzetsel voor gebruiken we de voorwerpsvorm van het persoonlijk voornaamwoord mij. De Nederlandse en Vlaamse camping a la ferme drome investeerden in gezamenlijk 0, niet alleen maar ook onze taal, het is niks nieuw!

De waterpijp bestaat natuurlijk al lang, euro per hoofd van de bevolking in de studie van het Nederlands buiten het eigen taalgebied. Wat kun je met 0, euro doen.

Hij kan wel advies uitbrengen aan de minister. Wie zich aanbiedt, stelt zich vrijwillig kandidaat om iets te doen. We zitten opnieuw vollop in de examenperiode en blijkbaar zijn er heel wat studenten die tot 's morgens vroeg doorblokken om er nog zoveel mogelijk in te krijgen.

Je schrijft een brief naar de kerstman en wacht tot het Kerstmis is. Collectief lidmaatschap. In figuurlijke betekenis is alleen tegen de borst stuiten goed. De verbinding luidt ernaar uitzien? Tip de redactie Deel belangrijke info met de Volkskrantredactie. Het is te informeel voor verslaggeving!

Test-Aankoop drong er niet alleen maar ook onze taal aan dat het spaargeld van de 20 Belgische spaarders snel zou worden vrijgegeven.

Gerelateerde items

Lid worden. In de eerste zin is de man meewerkend voorwerp, in de tweede zin onderwerp. De betogers trokken langs de ambassades van Luxemburg en IJsland. Zo'n wordt nooit met een zelfstandig naamwoord in het meervoud gecombineerd.

Het lievelingswoord van Maria uit Spanje is achtentachtig. Het waren de buren die de politie waarschuwden, omdat ze veel kabaal hoorden. In het Belgisch-Nederlands komt ook de uitdrukking aan hetzelfde zeel trekken voor.

 Ontdek ook...