Plattelandsrestaurant op de deel zuidwolde dr

13.10.2019
Auteur: Lienke

Een van ons heeft een dieet, hier is erg goed rekening mee gehouden. Mary Springer.

Roelien punten. Over ons. Vertegenwoordigt precies wie wij zijn en waar wij voor staan. De proeverij van alle gerechten is echt een aanrader, gedurende de hele avond lekkere gerechtjes geserveerd krijgen!! Aan het eind vonden mijn ouders de prijs ook nog meevallen! De boerderij voelt als een grote gezellige huiskamer.

Sneller is om mij te bellen op -

Heerlijk genieten in de boerderij op het platteland. Serpent King Guitars. Vond het een erg prettige samenwerking die wat mij betreft nog lang voort mag duren.

Anneke Slot. Inmiddels al vele positieve reacties mogen ontvangen van gasten!

Daarna hadden we een proeverij van 12! Jannie Dolsma.
  • Ben erg tevreden met onze nieuwe website.
  • Super blij met onze website!

Hoe was jouw ervaring?

De manier waarop ik mijn site wilde met eigen teksten en eigen foto's zodat mijn website een verlengstuk van mij en mijn passie is. Elke keer zijn wij weer aangenaam verrast door de hartelijkheid, Het was heerlijk eten en drinken en prima bediening. Marcel Lanting. Koude Gerechten Warme gerechten Desserts Verkoop.

Algemene Voorwaarden Privacy Policy Sitemap. Een dikke 10 voor allen!!

Harry punten. Margot van Os. Bedankt voor de mooie website en al je hulp. Met eindeloo Rieka Holties Fissering 8 punten. Meer beoordelingen.

Ik ben van mijnwebwinkel. Superfijne samenwerking. Wat een verrassing. Gisteravond met 5 personen heerlijk gegeten!

Serpent King Guitars. Beoordelingen door klanten. Bekijk foto's? Hij heeft goed gel Deel dit artikel.

Waarmee kan ik je helpen?

Waarmee kan ik je helpen? Vandaag voor de eerste keer maar zeker niet voor niet voor de laatste keer hier gegeten. Eerst werden we buiten op het terras al verrast met een heerlijke amuse. Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. Super blij met onze website!

Het eten was hrlijk, er was rekening. Volledige menu. Gelieve dit veld leeg te laten. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Wij komen zeker nog eens terug. Echt een aanrader, maar wel even reserveren. Eerlijk eten en puur genieten van het platteland. Algemene Voorwaarden Privacy Policy Sitemap. De bediening was attent, enthousiast en vriendelijk.

Contactgegevens Plattelandsrestaurant Op de Deel

Alles even lekker. Vandaag voor de eerste keer maar zeker niet voor niet voor de laatste keer hier gegeten. Telefoon Website www. Hotel Restaurant de Meulenhoek.

Een aantal van deze leveranciers staan ook vermeld bij de gerechten op de menukaart. Het is een kleinschalig restaurant op de voormalige deel van het de boerderij, daardoor zorgt dit product voor een lekker luchtig eindresultaat. We hebben echt genoten?

 Ontdek ook...