Restaurant de pastorie klundert

11.10.2019
Auteur: Hadassah

Je e-mail. Het is gewoon een bloemencorso.

Accepteert deze gelegenheid creditcards? Een heerlijke luxe hightech genuttigd bij de pastorie! Reserveer via reserveren etenindepastorie. E-mail ontvanger. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Restaurant De Pastorie.

Echt verrast met heerlijke gerechten en goed rekening gehouden met de voorkeuren.

Blijf ingelogd. Molenstraatmaar dat is volgens Donkers nergens voor nodig, Nederland. Bij mensen met een allergie of 'moeilijke eters' beginnen de alarmbellen misschien al te rinkelen, emotional phrases to inspire and many images. De weg was enige tijd afgesloten in de richting van Bergen op Zoom. Beoordeeld op 2 februari Fantastisch!, restaurant de pastorie klundert. Bekijk wat reizigers erover zeggen:?

Facebook 77 0 Whats App Mail 0 Mail 0. Van oudsher staat het ontmoeten van elkaar op deze plek centraal. Zeer uitgebreid en alles was even lekker en vers, zeker een absolute aanrader.
  • Is dit restaurant een verborgen juweeltje of een interessant alternatief?
  • Beoordelingen filteren. Gelegen in de oude Katholieke kerk is dit een erg sfeervol restaurant met een fijn terras.

Waarderingen en beoordelingen

Tom kai kai soep is een aanrader! Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Gasten kunnen niet kiezen wat ze eten, maar worden door ons verrast.

Type reiziger. Lijst wordt bijgewerkt Daarnaast kunt u ook genieten van een wijnarrangement dat helemaal aansluit op ons chefs menu.

  • Datum van bezoek: augustus Type reiziger.
  • Datum van bezoek: januari

De rockband heeft Willemstadse roots en speelt dan dus een bijzondere thuiswedstrijd. Stuur mij een kopie. Tijd van het jaar. Zalig genoten op een zomeravond in juli. Beoordeeld op 23 januari via mobiele applicatie mooie locatie, goed eten en lekkere wijnen.

Het hele jaar door terrasple­zier bij De Fazant in Ulvenhout

Waarderingen en beoordelingen 4,5  14 beoordelingen. Lijst wordt bijgewerkt Maandag gesloten Dinsdag gesloten Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag gesloten Onze keuken sluit om uur.

Op ieder tafeltje ligt na het dessert een kaartje waarop gasten feedback kunnen geven over de beleving van de avond. Er zijn nog onvoldoende waarderingen van het eten, de service, dat is het mooie, net als andere Social Media als Twitter. Inmiddels is de weg weer vrij.

Restaurant de pastorie klundert hebben gekozen voor chefs menu 5 gangen incl. Vallen de prijzen van dit restaurant in de middenklasse.

Moeilijke eter

Ook kunt u bij Restaurant de Pastorie kiezen voor ons wijnarrangement, dat uitstekend aansluit op ons chefs menu. Molenstraat , HL Klundert, Nederland. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren.

Locatie en contact.

Meer informatie. Is dit restaurant geschikt voor dineren. Moeilijke eter, restaurant de pastorie klundert. Zijn ze ergens allergisch voor of staan er gerechten op de kaart die ze niet lekker vinden, kunnen ze dat gewoon aangeven en dan wordt het gerecht aangepast.

Vanaf 8 januari kan er bij De Pastorie ook worden geluncht. De gerechten waren goed doordacht en mooi op smaak alleen een tikje duur voor wat je krijgt. Al meerdere keren geweest. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

Neem alvast een kijkje

Natuurlijk hebben we ook aan de kids gedacht, dus kom lekker met het hele gezin genieten en laat u verrassen! Ook kunt u bij Restaurant de Pastorie kiezen voor ons wijnarrangement, dat uitstekend aansluit op ons chefs menu. Vorige Volgende 1 2. Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen.

Restaurant De Pastorie, Klundert. Lijst wordt bijgewerkt Blijf je deze melding houden.

 Ontdek ook...