Bewijs van inschrijving studie uu

12.10.2019
Auteur: Rogier

Video toevoegen. Zorg dat je aanvraag ruim op tijd ingediend is! Als je wil gaan flexstuderen kan je dit aangeven nadat je bent toegelaten.

Dan ontvang je binnen een week een bevestigingsmail vanuit de Centrale Studentenadministratie en ben je officieel ingeschreven. Een digitale collegekaart heeft verschillende voordelen:. Het is dus belangrijk om goed na te denken over een tweede studiekeuze. Wil jij voor jezelf een bestuursbeurs aanvragen?

Is dit het geval en kun je de app nog steeds niet openen? Iedereen die zich vanaf begin november inschrijft in Studielink, ontvangt het vragenformulier binnen twee werkdagen na inschrijving. Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan.

De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform. Heb je bewijs van inschrijving studie uu geen profiel. Artikel 4 lid 2 van de bestuursbeurzenregeling: Met inachtneming van de voorwaarden genoemd in het eerste lid, kan de student die: geen recht heeft op studiefinanciering omdat hij niet voldoet aan het vereiste m. Deze student krijgt pas de bestuursbeurs uitbetaald als die aan het eind van een positief BSA heeft hoeveel kost een persoonlijke lening Collegekaart niet zichtbaar in de app.

Diergeneeskunde (BSc)

Dit kan vanaf 1 oktober  tot en met uiterlijk 15 januari  voor het studiejaar Een bachelordiploma aan een universiteit is dus geen einddiploma. Dit mag wél als je niet collegegeldvrij bestuurt. Krijg ik nog wel mijn korting bij horeca en andere instanties waar studentenkorting gegeven wordt? Nico 24 is een van die studenten. De kandidaat gaat schriftelijk akkoord met de privacyvoorwaarden voor online deelname. Contact Gebouwen Facultaire studiepunten Studentenservice Calamiteiten.

  • Een kandidaat die beter scoort op de kennistoets dan een andere kandidaat krijgt een kansrijker rangnummer. Zij voorzien je vervolgens van informatie over de te volgen procedure.
  • Doe je dit niet? Let hierbij op dat je altijd gevraagd kan worden om je hiernaast te legitimeren met een geldig legitimatiebewijs.

Naast je collegekaart kan ook altijd gevraagd worden om je te legitimeren met een geldig legitimatiebewijs. Je moet lle maanden dat je ingeschreven stond meetellen: dus niet alleen de maanden aan de HU.

Pindakoek 31 juli Je beschikt over sociaal-communicatieve en pedagogische competenties die nodig zijn om je te kunnen ontwikkelen als docent in het voortgezet onderwijs. De gebruikte url is ongeldig. Dat wil zeggen: je hebt een her inschrijfverzoek gedaan je voldoet aan alle toelatingseisen de betaling van je collegegeld is geregeld De Centrale Studentenadministratie controleert na deze drie stappen je her inschrijving, bewijs van inschrijving studie uu.

Verder naar:

Plaats reactie. De termijn voor het indienen van een verzoek tot ruiling sluit op 25 september. Naam ontvanger.

Bezoek deze website over studeren met een functiebeperking. De studieadviseurs behandelen binnen de opleiding alle verzoeken van studenten die extra voorzieningen nodig hebben.

Bij besluit van 17 augustus heeft de hoofddirectie van de IBG het daartegen door verzoekster gemaakte bezwaar ongegrond verklaard. De WURcard is de organisatiekaart van WUR waarop persoonsgegevens en een pasfoto staan vermeld en bepaalde rechten van de student binnen de organisatie zijn vastgelegd.

Dit artikel is speciaal bedoeld voor internationale studenten, bewijs van inschrijving studie uu.

Vraag en Antwoord

Daar wil ik ook wel even achteraan gaan, student zijn is niet leuk! Je doorloopt dus een procedure per opleiding! Op deze pagina vind je een overzicht van alle bacheloropleidingen bij de Universiteit Utrecht.

Dat wil little mix hair lyrics song je hebt een her bewijs van inschrijving studie uu gedaan je voldoet aan alle toelatingseisen de betaling van je collegegeld is geregeld De Centrale Studentenadministratie controleert na deze drie stappen je her inschrijving. Stap 6 - inschrijving afronden Als je een plaats aangeboden krijgt, heb je twee weken de tijd om jouw plaats bij de opleiding te accepteren.

E-mail ontvanger. Securitymedewerkers zijn gewaarschuwd en controleren daarom extra scherp op wie de bibliotheek  ingaat. Reglement Bekijk hier het reglement waarin de selectiecriteria en de selectieprocedure van de opleiding Geneeskunde beschreven staan, bewijs van inschrijving studie uu.

Daar kwam ze de bibliotheek wel mee binnen. Alle studenten die staan ingeschreven  bij de UU, voor onjuist zal houden.

Geneeskunde (BSc)

Neem dan contact op met Studentenservice via studentenservice uu. Het is dus belangrijk om goed na te denken over een tweede studiekeuze. Laat dit veld leeg.

Een collegekaart is vanaf academisch jaar niet meer nodig. Het geplastificeerde bewijs van inschrijving vormt samen met de WURcard de studentenkaart. Het studiemateriaal omvat een afgeronde hoeveelheid lesstof, een e-learning hoorcollege en een digitale impressie van een werkcollege. Een andere Nederlandse universiteit.

 Ontdek ook...