De boshoek voorthuizen restaurant

12.10.2019
Auteur: Hanane

Maar al met al was het een ontzettend leuk uitje voor ons! Al met al een hele aparte ervaring. Openbare wifi.

Hartelijk dank. Leuk voor de kinderen, zowel klein als groot en het eten was goed verzorgd. Goed geregeld en een top weekend gehad met zijn allen Er zijn een aantal kinderfeestjes die u kunt reserveren.

Al met al een hele aparte ervaring.

Samantha Van der Westen. Chantal Hoogeveen Inloggen Lid worden.

En de bowling was ook opgeknapt, met nieuwe schoenen en ballen en vriendelijke bediening. Alles netjes en verzorgd. Ontspannen en vriendelijk personeel op het park de Boshoek, deden niet moeilijk over een half uurtje eerder of later met iets beginnen.
  • Het enthousiaste en passievolle team van Proef!
  • Neem dan gerust contact met ons op. Ruurd Brinksma

Dit als met on 4-tjes. Een topper om dit te beleven en voor herhaling vatbaar. Was leuk, met bowlen wat problemen gehad met de baan waardoor tijd korter was. Koen Van Gils Accommodaties Kamperen Vakantiehuizen Glamping Hotel.

  • Zodat u zich helemaal kunt focussen op uw spel, uw gezelschap en een gezellige middag of avond kunt beleven! Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren.
  • Kortom een geweldig verzorgd weekendje voor een lage prijs. Verder enorm genoten en voor herhaling vatbaar!

Eten en drinken is zeker heerlijk. Het weer was ook prachtig, goede partner? Uitstekende ondersteuning Onze informatie en reserveringsdienst medewerkers helpen u graag. Onze informatie en reserveringsdienst medewerkers helpen u graag. Recreatiepark De Boshoek. Plaats recensie.

Evenement op maat reserveren op de Veluwe

Het was een echt verwen-uitje. Het arrangement was goed georganiseerd. Restaurant Proef! Goede service bij zowel reserveren als in de uitvoering van de activiteiten en de BBQ.

Diner en ontbijt was heerlijk en uitgebreid. Geweldig weekendje gehad. Personeel aan de bar en we konden vertrekken. Een kleine tip, vraag van te voren waar je moet zijn. We hebben het de boshoek voorthuizen restaurant naar ons zin gehad.

Zaalhuur in Voorthuizen

En wat was het allemaal goed geregeld door Suzan en Elise, dames bedankt! Leuk voor de kinderen, zowel klein als groot en het eten was goed verzorgd. Hans Kranenburg

  • Zoetermeer, Nederland bijdragen 91 nuttige stemmen.
  • Zelfs uw evenement, bruiloft, zakelijke bijeenkomst of vergadering op maat wordt tot in de puntjes verzorgd.
  • Leuke buggy rit gemaakt daarna gezellig gebowld en tafelgrillen.
  • Gezellige leuke tent, zelfs personeel is leuk en gezellig, kan je lekker mee babbelen.

Kids for free, zondagsarragent met bowlen en spelletjes was top. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, voor elk wat wils. Wij waren blij verrast en hebben het enorm naar ons zin gehad!. Rene van der Heijden Op t park veel te doen, de boshoek voorthuizen restaurant, uw profiel bij te werken de boshoek voorthuizen restaurant nog veel meer.

Openingstijden Hier vind je shots imagine dragons lyrics broiler remix actuele openingstijden van de faciliteiten op recreatiepark De Boshoek.

Alles prima geregeld en goed op elkaar afgestemd qua tijd. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen.

Restaurants op Recreatiepark De Boshoek

Recreatiepark De Boshoek. Het steengrillen en de 2 gangen keuze lunch was goed verzorgd. Locatie Volledige weergave. Het waren lekkere gerechten en ook thuis te maken.

We hadden een arrangement geboekt met huifkartocht, netjes. Huisjes, bowlen en steengrillen. Midden op het park bevindt zich Eetcaf Western Plaza.

 Ontdek ook...