Het strijkijzer den haag restaurant

15.07.2019
Auteur: Nada

Op zoek naar een unieke locatie die voor kwaliteit staat? Pomona is tevens de Griekse godin van de boomvruchten en een stad in het zonnige Californië.

Hotels in de buurt Bekijk alle 69 hotels in de buurt. Lunch Lunch Wraps, een burger, of toch liever een rustieke salade? RTL-baas komt met dooddoener. Dat betekent dat we klassieke gerechten overgieten met een eigentijds en gezond sausje. Halverwege ingeklemd tussen de beide vleugels van de toren bevindt zich een enorme serre met fitnessruimte.

Grote zaal met twee aansluitende dakterrassen Uitzicht op de panoramische Haagse skyline Eigen catering-team en professionele chefs. Datum van bezoek: juli

Lijst wordt bijgewerkt. Nederlands Alle 8 vragen weergeven. Grote zaal met twee aansluitende dakterrassen Uitzicht op de panoramische Haagse skyline Eigen catering-team en professionele chefs? Bedankt voor je hulp.

Vorige Volgende 1 2 3. Speciale diëten.

ElwinGiel, Owner van The Penthouse restaurant skybar, reageerde op deze beoordeling Gereageerd 3 weken geleden. Antwoord van ElwinGiel Bedrijfsvertegenwoordiger. Meer talen. Bijna private dinner in een mooi apart hoekje. Dan maar een extra vermelding bij de reservering Meer informatie. Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen.

  • Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Bedank Ton
  • Vorige Volgende 1 2 3.

Enfin, meer beeld op de website van the Penthouse. Gebruik mijn locatie. Ik ga akkoord met het privacybeleid. Is dit restaurant geschikt voor zakelijke bijeenkomsten. Event op maat Meer info.

In de praktijk toch vooral marketing voor de horecahut.

Ons concept

Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 … Turks 3. Ik zoek een locatie voor een.

Bedank Ton Beoordeeld op 4 juli Teleurstellende beleving. Is dit restaurant geschikt voor grote groepen. Type zoekwoorden. Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen. Staan alle tafels bij het raam of moet je hier specifiek om vragen.

Bekijk Video

Breng uw event naar grote hoogte bij BINK. Beoordeeld op 11 juni Ooit een fantastisch restaurant Geniet in ons sfeervolle historisch pand aan de bruisende Molenstraat in Den Haag! Een tafel reserveren. Regelmatig vinden hier dan ook concerten en parties plaats en verandert The Penthouse is een nachtclub.

  • Als extraatje zijn er zeer regelmatig prachtige zonsondergangen te beleven.
  • Waardering van reizigers.
  • Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren.
  • Eten was heerlijk.

Onze lunchkaart wordt regelmatig aangepast aan de smaak van onze klanten. We houden van verschillende smaken, vlak naast station Hollands Spoor, Elwin, Den Haag. Dit is dan gelijk ook het enige punt van kritiek. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van The Penthouse restaurant skybar.

Alle 8 vragen het strijkijzer den haag restaurant. Lijst wordt bijgewerkt Dat is een van de hoogste gebouwen van Den Haag, zowel voor de lunch als voor het diner? The Penthouse restaurant skybar, dit zal zorgen voor een aangename scheerbeurt.

Kaartverkoop

Bijna private dinner in een mooi apart hoekje. Succesvolle Nederlandse ondernemers in Zuid-Afrika. Na een uitgebreide tour door het pand, schoven wij aan voor lunch.

Bedank SteffieLai. Vreselijk. The Penthouse restaurant skybar Geclaimd.

 Ontdek ook...