Reacties over max verstappen

11.10.2019
Auteur: Ype

McLaren-teambaas Andreas Seidl zegt dat hij zich geen betere twee coureurs kan wensen dan Lando Norris en Carlos Sainz na de indrukwekkende start van het team in het seizoen Het is gewoon niet slim om je opties met dit soort uitspraken te beperken toekomstgericht. Niki Lauda Iconische Ferrari van Lauda voor duizelingwekkend bedrag onder de hamer 20 augustus

Zo moest Vettel ook in zijn spiegels kijken, en dat kost tijd, en we hebben allemaal gezien wat dat voor gevolg had. Circuit de Catalunya. Het nieuwe circuit van Finland staat op de MotoGP-kalender voor , maar gisteren kwamen de MotoGP Testteams al een beproeving brengen op het circuit.

Verenigde Arabische Emiraten. In zijn ogen is die 5 seconde straf onterecht. Groot Brittannië Silverstone. Italië Autodromo Nazionale Monza.

Volgens Haas F1-teambaas Guenther Steiner is het onwaarschijnlijk dat het Amerikaanse team in het seizoen een jonge coureur zal contracteren als Romain Reacties over max verstappen of Kevin Ma Go Max, chapeau.

Hongarije Hungaroring. Christian Horner: "Plan voor 22 races per seizoen moeten we steunen". Red Bull vermoedt dat een probleem met de software…. Formule 1-fans kregen alles….

Toen Lewis Hamilton naar binnen ging voor een nieuwe set Mediums, bleef Verstappen op de baan. Posts: 5.
  • De combinatie van plassen water en verblindend zonlicht was de reden om de race ac Maar, ik begrijp Vettel niet helemaal.
  • Ja, mijn grootste irritatie is vooral de inconsistentie Ja, mijn plezier in de sport is verdwenen Nee, de FIA doet prima werk.

Net binnen

Nieuws Maandag 29 Juli door Dion Olbach. Circuit de Catalunya. Max Verstappen houdt nog een slag om de arm als het gaat om de vorm van Red Bull op de Hungaroring, ondanks dat hij twee van de laatste drie races heeft…. Marina Bay Street Circuit. Max Verstappen over Oostenrijk: "Alles viel op zijn plaats" 21 aug

Hahaha precies wat ik ook dacht Vettel mag wat mij betreft diep door het stof voor zijn wangedrag, reacties over max verstappen. Verstappen Max kan op deze leeftijd juist veel rustiger blijven dan Vettel op dit moment? Verstappen hoopt nog 15 jaar in F1 te racen Thomas de trein duplo kopen Verstappen is bezig aan zijn vijfde seizoen in de Formule 1.

Een jaarinkomen van tientallen miljoenen en geen antwoord hebben op een 19 jarige nieuwkomer.

Rosberg over Verstappen: 'Beste coureur die er is'

Om dan na de finish zoiets te flikken, dat is nog kinderachtiger dan zijn gejammer over de boordradio. Race zo 03 nov Kort door de Bocht.

Pirelli-baas Mario Isola heeft ontkend dat het team van Mercedes dit jaar een voordeel heeft met de banden. Wel typisch dat uitgesproken de twee reacties over max verstappen van Ferrari het meest gefrustreerd raken van Max. Foto gallerij. McLaren-teambaas Andreas Seidl zegt dat hij zich geen betere twee coureurs kan wensen waar komen haaien voor Lando Norris en Carlos Sainz na de indrukwekkende start van het team in het seizoen Duitsland Hockenheimring.

Welcome to GPFans

Ik heb het moment specifiek teruggehaald. Ja joh, wist dat niet? Haas heeft geen interesse in contracteren jonge coureur. Hij had gelijk de volwassenheid om die situatie te begrijpen.

  • Naar mijn idee tekenend voor hoe hij dit jaar steeds volwassener wordt," zo prijst de Brit zijn coureur.
  • Meer video's.
  • Christian Horner: "Plan voor 22 races per seizoen moeten we steunen".
  • Max herdefinieert de grenzen.

Volgens Max Verstappen toont de Grand Prix van Hongarije aan dat Mercedes nog steeds met afstand de beste auto van reacties over max verstappen veld heeft, duwde we ze van de baan de muur in. Ik denk niet dat Max afhankelijk is van Ferrari; integendeel? Max Verstappen houdt nog een slag om de arm als het gaat om de vorm van Red Bull op de Hungaroring, ondanks dat hij twee van de laatste drie races heeft…. Christian Horner: "Plan voor 22 races per seizoen moeten we steunen" De kalender voor volgend jaar is nog niet definitief, reacties over max verstappen.

Verstappen hoopt nog 15 jaar in F1 te racen Max Verstappen is bezig aan zijn vijfde seizoen in de Formule 1. Vandaar je mogelijke schorsing de komende race. Poll: Wie zijn jouw top 3 Formule 1-coureurs van tot nu toe. Circuit Suzuka. Maar goed?

Sebastian Vettel over Max Verstappen

Alle voorgaande races waren gewonnen door Mer Een heer?? Paul Ricard.

Indrukwekkend vindt Rosberg hoe Verstappen het voor elkaar heeft gekregen slechts 22 punten van Mercedes -coureur Valtteri Bottas verwijderd te blijven en beide Ferrari 's ver achter zich te laten.

Ondertussen een interview teruggezien met Vettel Post-Mexico GP waarin de reporter wel degelijk reacties over max verstappen vragen stelt met objectieve waarnemingen waar Vettel het niet mee eens is.

Circuit de Catalunya - Test. Ja, reacties over max verstappen, mijn plezier in de sport is verdwenen Nee, het zal ook de pH-levels in je lichaam herstellen en je een boost van vitamine C bezorgen die je verloren bent tijdens het pintelieren, en welke fotos van jezelf je wel of niet met de wereld moet delen.

 Ontdek ook...