Reizen met studenten ov naar belgie

12.10.2019
Auteur: Fija

De Belgische conductrice zei dat je geen kaartje naar Rotterdam kon kopen waar ik heen moest. Dat is dus €1,60 per rit. Bij dit abonnement is het zo dat je niet voor een vast traject betaalt, je kunt dus kiezen waar je naartoe gaat.

Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Ik vroeg hoe moet ik dan inchecken als ik over de grens heen kom? Als je jonger bent dan 26 en enkele keren per week eenzelfde traject heen en terug reist, is de Campuskaart een goedkope mogelijkheid.

Je kunt gewoon bij het kaartautomaat een ticket naar Antwerpen kopen enkel of retour waarbij je aangeeft dat je het Nederlandse deel vrij reizen hebt. Dan kan met een geprint ticket: daar op staat een QR code waarmee je de poortjes op de Nederlandse stations kan openen.

Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu. Omdat je pas NS-kaartjes kan kopen of kan inchecken vanaf Roosendaal de stad zelf, moet je nog een extra los kaartje kopen in België voor het stukje Roosendaal grens - Roosendaal.

Het kan echter niet met terugwerkende kracht. Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Wachtwoord vergeten, reizen met studenten ov naar belgie. Een Go Pass blijft 1 jaar geldig na aankoopdatum en is overdraagbaar: je mag hem uitlenen aan vrienden of hen met je mee laten reizen, mits ze ook jonger zijn dan Ik kreeg de indruk van haar dat je op de trein kon inchecken bij de conducteur. Er bestaan gelukkig ook dual sim telefoons.

Boek uw treinticket

Terwijl de weekenden die uitkiest om thuis te spenderen vaak de weekenden zijn waar je vrijdag vroeg vrij bent of geen les hebt. Zoals je misschien al wist, zijn twee enkeltjes duurder dan één retourtje. En er rijden wel vaker dan 1x per uur treinen vanuit Roosendaal ;-. Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in.

Dus op het traject richting grens en het eerste station in Duitsland moet je al een internationaal kaartje hebben.

  • Upload afbeelding.
  • Weet jij het antwoord? Als de gewone internationale trein niet rijdt dat komt helaas nog wel eens voor dan is de stoptrein vaak de enige mogelijkheid om de grens over te komen.

Je hoeft niet hoeveel soorten insecten zijn er reserveren en je kan er een gewoon kaartje voor kopen. Het is wel handig als je niet steeds in de rij wil staan voor het loket. Het was een station voor Antwerpen waar we de intercity richting Den Haag namen. Daar moet je duidelijk zeggen dat je jongerenkorting wilt en korting in Nederland omdat je een OV hebt, reizen met studenten ov naar belgie. Terwijl de weekenden die uitkiest om thuis te spenderen vaak de weekenden zijn waar je vrijdag vroeg vrij bent of geen les hebt.

Meld je aan

Ben je ouder? Toegevoegd na 49 seconden: Voor antwoord zie reactie:. Je OV kaart is geldig tot en met het laatste station in Nederland.

Registreer je gratis? Dat is een risico! Zelfs als je maar eens in de maand naar huis gaat is dit vaak nog goedkoper dan een gewoon ticket. Powered by inSided. Populaire vragen in deze categorie.

OV-studentenkaart

De laatste Nederlandse plaats die daar staat is de plaats van waar je nog een kaartje moet kopen. Naar NS. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Bij de automaat krijg je een ticket waarin de eenmalige wegwerpchip zit.

Uitgeschreven is dus gelijk aan het land verlaten in dit geval. Tegenwoordig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform, dat de buschauffeurs gek genoeg zijn om de deur dicht te houden of andere theaterstukken uit te halen, minderjarige vluchtelingen en asielzoekers Regio Noord Holland. De gebruikte url is ongeldig. Buitenlandse kaartjes hebben immers niet altijd de barcode die in Nederland wordt gebruikt.

Help Sneltoetsen. Overigens zullen de internationale tickets die in Belgi verkocht worden binnenkort ook voorzien zijn van de juiste barcode om de poortjes te kunnen openen. De url is niet geldig, financin en tempo. Volgens NS is het voor internationale reizen de bedoeling dat je een new battery macbook pro kaartje koopt. Dit kun je makkelijk regelen door even naar DUO te reizen met studenten ov naar belgie.

Onze topbestemmingen

Gebruikersnaam of e-mail. De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat. Als je staat ingeschreven bij de IB-Groep en je recht hebt op studiefinanciering, dan heb je ook recht op een OV-studentenkaart.

Afbeelding uploaden. Uitgeschreven is dus gelijk aan het land verlaten in dit geval.

 Ontdek ook...