Twee pdf bestanden bij elkaar voegen

11.10.2019
Auteur: Janet

Deze bestanden worden OLE- containerdocumenten genoemd. Er kunnen aanvullende vergoedingen of abonnementskosten in rekening worden gebracht.

In de weergave Miniaturen houdt u de muis boven de pagina of het bestand en klikt u vervolgens op de miniatuur Pagina's uitvouwen. Voer zo nodig een van de volgende handelingen uit:. U kunt ook met de rechtermuisknop op een pagina klikken en Pagina's invoegen selecteren om de invoegopties te openen. Maak gebruik van bladwijzers, kopteksten, voetteksten en paginanummers om gebruikers door je PDF te leiden. Klik in de lijstweergave op de kolomnaam waarop u wilt sorteren.

Terwijl u sleept, wordt een blauwe balk verplaatst tussen pagina's of documenten om de huidige positie aan te geven.

Hiermee verplaatst u bestanden omhoog of omlaag in de bestandenlijst. Grotere bestandsgrootte. Maak, bewerk en onderteken op een betrouwbare manier PDF's. Acrobat Standard DC. In het dialoogvenster Opties geeft u de conversie-instellingen zo nodig op en klikt u op OK. Nu kopen.

In de weergave Miniaturen houdt u de muis boven de pagina en klikt u vervolgens op de miniatuur Zoomen.

Maak navigatie eenvoudig. In de miniatuurweergave kunt u het bestand of de pagina naar zijn plaats slepen en neerzetten. De volledige PDF-oplossing voor elk apparaat. Meer informatie? Proefversie starten.

  • Grotere bestandsgrootte.
  • Sleep bestanden of e-mails rechtstreeks naar de interface Bestanden combineren. Als je problemen ondervindt bij het gebruik met een latere versie van Internet Explorer, schakel je Compatibiliteitweergave uit en zorg je ervoor dat acrobat.

Klik op de toets Delete om ongewenste inhoud te verwijderen! Klik op  OK. Adobe Acrobat Handboek? In de Website bouwen gratis software selecteert u het bestand of de bestanden die u wilt verplaatsen. De volledige PDF-oplossing voor elk apparaat. Opmerking: Deze optie kan tot een grotere bestandsgrootte van de uiteindelijke PDF leiden.

Hiermee wordt de conversievoorinstelling Afdrukken met hoge kwaliteit toegepast en behouden de PDF-bestanden in de lijst de oorspronkelijke bestandsgrootte en kwaliteit!

Samengevoegde PDF's maken

Wanneer u de originele PDF als afzonderlijk bestand wilt behouden, kiest u Opslaan als en typt u een nieuwe naam voor de samengevoegde PDF. De functie Bestand verkleinen wordt niet toegepast als de optie Standaardbestandsgrootte of Grotere bestandsgrootte is geselecteerd. In het dialoogvenster dat verschijnt, voert u de URL in van de pagina die u wilt toevoegen.

Opmerking: Deze optie kan tot een grotere bestandsgrootte van de uiteindelijke PDF leiden. Adobe online services zijn alleen beschikbaar voor gebruikers die 13 jaar of ouder zijn.

Deze website ondersteunt eerdere Internet Explorer-versies dan versie 10 niet langer. Verwante functies. Nu kopen. Klik op Bestanden combineren, en klik vervolgens op Bestanden toevoegen om de bestanden te selecteren die je wilt opnemen in je PDF.

Voeg meerdere PDF documenten samen tot één PDF document

Nu kopen. Kies het Acrobat DC-lidmaatschap dat bij jou past. Voorvertoning van pagina's. U kunt ook met de rechtermuisknop op een pagina klikken en Pagina's invoegen selecteren om de invoegopties te openen. Naar PDF scannen.

  • In de weergave Miniaturen houdt u de muis boven de pagina en klikt u vervolgens op de miniatuur Verwijderen.
  • Deel projectmateriaal via één PDF-bestand.
  • Gratis proefversie.
  • Internet Explorer wordt niet ondersteund vóór versie

Grotere bestandsgrootte, twee pdf bestanden bij elkaar voegen. Kies het Acrobat DC-lidmaatschap dat bij jou past. Naar PDF scannen. In de Lijstweergave selecteert u het bestand of de bestanden die u wilt geen ja geen nee spel disney. Wanneer u de originele PDF als afzonderlijk bestand wilt behouden, kiest u Opslaan als en typt u een nieuwe naam voor de samengevoegde PDF. Wanneer u klaar bent met het ordenen van de pagina's, klikt u op Combineren.

Verwante functies. Meer informatie. Met sorteren rangschikt u de pagina's van de gecombineerde PDF.

Klik vervolgens op de knop Omhoog of Omlaag. Klik op  OK. Onze Acrobat-experts staan voor je klaar.

Internet Explorer wordt niet ondersteund vr versie Chat met ons. Hiermee verkleint u grote afbeeldingen naar de schermresolutie en comprimeert u deze met behulp van JPEG van lage kwaliteit.

 Ontdek ook...