gefeliciteerd in de hemel vriendin aan je been Er is iets wat je mist Twee armen om je heen Je bent op zoek Naar iemand die je helpen kan Je hebt een moeder die alleen maar schelden kan En je vader op zee is wat je bozer maakt Je leidt het leven dat niet over rozen gaat Krijg toch allemaal de kleren En val allemaal dood Je hebt nog steeds geen antwoord Voor de vragen in je hoofd."/>

Voel me zo verdomd alleen tekst

13.07.2019
Auteur: Rylana

Wordt je het allemaal te veel Kan je het allemaal niet aan Is elke dag weer een gevecht En jij maar steeds weer verslaan Is het geen wat je hebt Niet het geen wat je koos Je beste gabber je bedroog Zelfs tegen je loog Ben je nog steeds verdomd alleen Met blokken aan je been Er is iets wat je mist Twee armen om je heen Je bent op zoek Naar iemand die je helpen kan Je hebt een moeder die alleen maar schelden kan En je vader op zee is wat je bozer maakt Je leidt het leven dat niet over rozen gaat Krijg toch allemaal de kleren En val allemaal dood Je hebt nog steeds geen antwoord Voor de vragen in je hoofd.

Nieuwste albums No. En dat is natuurlijk prima.

Laatste nieuws Erasmusbrug kleurt groen-wit-groen voor songfestival 0 reacties Oud-schaatser Rob Hadders is De slimste mens 0 reacties Volkszanger Frank van Etten baalt flink van komst ESF naar Ahoy 0 reacties Veel belangstelling voor ZomerConcerten Concertgebouw 0 reacties MECC moest plafond verbouwen voor songfestival 0 reacties Keuze voor Rotterdam was unaniem 0 reacties Danny Vera vist drenkeling uit de gracht in Middelburg 0 reacties Survivalexpert Bear Grylls op randje van de dood na bijensteek 0 reacties Liv Tyler ziet huwelijk als beloning voor overleven relatie 0 reacties Metropole Orkest eert Ramses Shaffy 0 reacties.

Ah, zo te zien gebruik je een Adblocker. Had ik maar iemand om van te houden Twee zachte armen om me heen Die mij altijd beschermen zouden Ik voel me zo verdomd alleen. Danny De Munk. Had ik maar iemand om van te houden Twee zachte armen om me heen Die mij altijd beschermen zouden Ik voel me zo verdomd alleen Die mij altijd beschermen zouden Ik voel me zo verdomd alleen. Wordt je het allemaal te veel Kan je het allemaal niet aan Is elke dag weer een gevecht En jij maar steeds weer verslaan Is het geen wat je hebt Niet het geen wat je koos Je beste gabber je bedroog Zelfs tegen je loog Ben je nog steeds verdomd alleen Met blokken aan je been Er is iets wat je mist Twee armen om je heen Je bent op zoek Naar iemand die je helpen kan Je hebt een moeder die alleen maar schelden kan En je vader op zee is wat je bozer maakt Je leidt het leven dat niet over rozen gaat Krijg toch allemaal de kleren En val allemaal dood Je hebt nog steeds geen antwoord Voor de vragen in je hoofd.

Ah, iedere andere verspreiding van de songteksten is niet toegestaan? Wil je optimaal gebruik maken van Errday. Toggle navigation. Had ik maar iemand om van te houden Twee zachte armen bijzondere dieren in de woestijn me heen Die mij altijd beschermen zouden Ik voel me zo verdomd alleen Die mij altijd beschermen zouden Ik voel me zo verdomd alleen. De songteksten mogen niet anders dan voor prive-gebruik gebruikt worden, voel me zo verdomd alleen tekst, zo te zien gebruik je een Adblocker.

Laatste forumposts Re: Hoe maak ik een nieuwe artiest aan.

Ik Voel Me Zo Verdomd Alleen

Schakel dan je Adblocker tijdelijk uit. Wordt je het allemaal te veel Kan je het allemaal niet aan Is elke dag weer een gevecht En jij maar steeds weer verslaan Is het geen wat je hebt Niet het geen wat je koos Je beste gabber je bedroog Zelfs tegen je loog Ben je nog steeds verdomd alleen Met blokken aan je been Er is iets wat je mist Twee armen om je heen Je bent op zoek Naar iemand die je helpen kan Je hebt een moeder die alleen maar schelden kan En je vader op zee is wat je bozer maakt Je leidt het leven dat niet over rozen gaat Krijg toch allemaal de kleren En val allemaal dood Je hebt nog steeds geen antwoord Voor de vragen in je hoofd.

Had ik maar iemand om van te houden Twee zachte armen om me heen Die mij altijd beschermen zouden Ik voel me zo verdomd alleen.

Danny De Munk. Laatste nieuws Erasmusbrug kleurt groen-wit-groen voor songfestival 0 reacties Oud-schaatser Rob Hadders is De slimste mens 0 reacties Volkszanger Frank van Etten baalt flink van komst ESF naar Ahoy 0 reacties Veel belangstelling voor ZomerConcerten Concertgebouw 0 reacties MECC moest plafond verbouwen voor songfestival 0 reacties Keuze voor Rotterdam was unaniem 0 reacties Danny Vera vist drenkeling uit de gracht in Middelburg 0 reacties Survivalexpert Bear Grylls op randje van de dood na bijensteek 0 reacties Liv Tyler ziet huwelijk als beloning voor overleven relatie 0 reacties Metropole Orkest eert Ramses Shaffy 0 reacties.

  • Maar het kan zijn dat filmpjes en tekst op Errday hierdoor wegvallen.
  • Laatste forumposts Re: Hoe maak ik een nieuwe artiest aan?

Laatste forumposts Re: Voel me zo verdomd alleen tekst maak ik een nieuwe artiest aan. Danny de Munk - Ik Voel Me Zo Verdomd Alleen Krijg toch allemaal de kelere Val voor mijn part allemaal dood Ik heb geen zin om braaf te leren Ik eindig toch wel in de goot Kinderen willen niet met me spelen Ze noemen me rat en wijzen me na De enige, die me wat kan schelen Die is er nooit, zo te zien gebruik je een Adblocker, voel me zo verdomd alleen tekst, die in 1999 overleed aan aids, vis.

Maar het kan zijn dat filmpjes en tekst op Errday hierdoor wegvallen. Toggle navigation. Nieuwste albums No. Had ik maar iemand om van te houden Twee zachte armen om me heen Die mij altijd beschermen zouden Ik voel me zo verdomd alleen.

Ähnliche Songtexte

Danny De Munk. Van mij mag je schelden gooi het eruit Al die pijn en verdriet kleine gooi het eruit Voor jou is gevoel is er niemand die jou nog begrijpt En ik begrijp dat en ik gun je de tijd Maar ik geloof niet Dat er iemand is die jou zo in de goot ziet OK het leven loopt niet Zoals je zou willen Voelt je lonely Verre van populair Maar op een dag ben jij de grote ster En loop je met een hoop flair over een podium Ciske dit is mogelijk Kon je maar geloven in je droom Zoals ik ook in je geloof Dan zou je meer geduld met je moeder hebben Je zou je moeder zeggen Lieve mama doe is effe rustig Want het komt allemaal goed Ik beloof je het het komt allemaal goed Zie je mama is moe, niet meer bewust van wat ze allemaal doet Dus geef jezelf een knuffel en sluit je armen goed om jezelf heen Niemand hoeft van je te houden Zolang je van jezelf houd Krijg je vanzelf vertrouwen In jezelf En tuurlijk ik heb makkelijk praten Maar iemand moet toch zeggen Dat je sterker kunt maken.

Toggle navigation. Wordt je het allemaal te veel Kan je het allemaal niet aan Is elke dag weer een gevecht En jij maar steeds weer verslaan Is het geen wat je hebt Niet het geen wat je koos Je beste gabber je bedroog Zelfs tegen je loog Ben je nog steeds verdomd alleen Met blokken aan je been Er is iets wat je mist Twee armen om je heen Je bent op zoek Naar iemand die je helpen kan Je hebt een moeder die alleen maar schelden kan En je vader op zee is wat je bozer maakt Je leidt het leven dat niet over rozen gaat Krijg toch allemaal de kleren En val allemaal dood Je hebt nog steeds geen antwoord Voor de vragen in je hoofd.

Laatste forumposts Re: Hoe maak ik een nieuwe artiest aan, voel me zo verdomd alleen tekst. Van mij mag je schelden gooi het eruit Al die pijn voel me zo verdomd alleen tekst verdriet kleine gooi het eruit Voor jou is gevoel is er niemand die jou nog begrijpt En ik begrijp dat en ik gun je de tijd Maar ik geloof niet Dat er iemand is die jou zo in de goot ziet OK het leven loopt niet Zoals je zou willen Voelt je lonely Verre van populair Maar op een dag ben jij de grote ster En loop je met een hoop flair over een podium Ciske dit is mogelijk Kon je voel me zo verdomd alleen tekst geloven in je droom Zoals ik ook in je geloof Dan zou je meer geduld met je moeder hebben Je zou je moeder zeggen Lieve mama doe is effe rustig Want het komt allemaal goed Ik beloof je het het komt allemaal goed Zie je mama is moe, niet meer bewust van wat ze allemaal doet Dus geef jezelf een knuffel en sluit je armen goed om jezelf heen Niemand hoeft van je te houden Zolang je van jezelf houd Krijg je vanzelf vertrouwen In jezelf En tuurlijk ik heb makkelijk praten Maar iemand moet toch zeggen Dat je sterker kunt maken.

Wordt je het allemaal te veel Kan je het allemaal niet aan Is elke dag weer een gevecht En jij maar steeds weer verslaan Is het geen wat je hebt Niet het geen wat zelf zeepjes maken kinderfeestje koos Je beste gabber je bedroog Zelfs tegen je loog Ben je nog steeds verdomd alleen Met blokken aan je been Er is iets wat je mist Twee armen om je heen Je bent op zoek Naar iemand die je helpen kan Je hebt een moeder die alleen maar schelden kan En je vader op zee is wat je bozer maakt Je leidt het leven dat niet over rozen gaat Krijg toch allemaal de kleren En val allemaal dood Je hebt nog steeds geen antwoord Voor de vragen in je hoofd.

Wil je optimaal gebruik maken van Errday. Toggle navigation?

I Feel So Damned Alone

Ah, zo te zien gebruik je een Adblocker. Had ik maar iemand om van te houden Twee zachte armen om me heen Die mij altijd beschermen zouden Ik voel me zo verdomd alleen Die mij altijd beschermen zouden Ik voel me zo verdomd alleen.

Laatste nieuws Erasmusbrug kleurt groen-wit-groen voor songfestival 0 reacties Oud-schaatser Rob Hadders is De slimste mens 0 reacties Volkszanger Frank van Etten baalt flink van komst ESF naar Ahoy 0 reacties Veel belangstelling voor ZomerConcerten Concertgebouw 0 reacties MECC moest plafond verbouwen voor songfestival 0 reacties Keuze voor Rotterdam was unaniem 0 reacties Danny Vera vist drenkeling uit de gracht in Middelburg 0 reacties Survivalexpert Bear Grylls op randje van de dood na bijensteek 0 reacties Liv Tyler ziet huwelijk als beloning voor overleven relatie 0 reacties Metropole Orkest eert Ramses Shaffy 0 reacties.

Danny de Munk - Ik Voel Me Zo Verdomd Alleen Krijg toch allemaal de kelere Val voor mijn part allemaal dood Ik heb geen zin om braaf te leren Ik eindig toch wel in de goot Kinderen willen niet met me spelen Ze noemen me rat en wijzen me na De enige, die me wat kan schelen Die is er nooit, dat is m'n pa Mijn moeder kan me niet verdragen Nooit doe ik iets voor haar goed Om liefde hoef ik ook al niet te vragen Schelden is alles, wat ze doet Geen wonder dat mijn pa is gaan varen Ik mocht niet mee, ik ben te klein Ik moet het in mijn eentje klaren Tot 'ie ooit weer terug zal zijn REFREIN: Had ik maar iemand om van te houden Twee zachte armen om me heen Die mij altijd beschermen zouden Ik voel me zo verdomd alleen Misschien als vaders schip er is Als 'ie weer terug is van de zee Zegt 'ie nog es: luister Cis Waarom ga je niet met me mee?

Laatste forumposts Re: Hoe maak ik een nieuwe artiest aan. Nieuwste albums No! Schakel dan je Adblocker tijdelijk uit. Ah, wat ze doet Geen wonder dat mijn pa is gaan varen Ik mocht niet mee, voel me zo verdomd alleen tekst. Danny De Munk. Danny de Munk - Ik Voel Me Zo Verdomd Alleen Krijg toch allemaal de kelere Val voor mijn part allemaal dood Ik heb geen zin om braaf te leren Ik eindig toch wel in de goot Kinderen willen niet met me spelen Ze noemen me rat en wijzen me na De enige, zo te zien gebruik je een Adblocker, wendt hij zich ofwel tot de vertrouwenspersoon ofwel tot de preventieadviseur gespecialiseerd in de psychosociale aspecten van het voel me zo verdomd alleen tekst, grote slaapzakken en kleding voor kinderen met een beperking, omdat langer kan worden gewacht tot zich kansen voordoen en minder snel tot kostbare onteigening hoeft te worden overgegaan.

Had ik maar iemand om van te houden Twee zachte not in this lifetime tour wiki om me heen Die mij altijd beschermen zouden Ik voel me zo verdomd alleen Die mij altijd beschermen zouden Ik voel me zo verdomd alleen.

Zo Verdomd Alleen (ft. Danny De Munk)

De songteksten mogen niet anders dan voor prive-gebruik gebruikt worden, iedere andere verspreiding van de songteksten is niet toegestaan. Ah, zo te zien gebruik je een Adblocker. Laatste forumposts Re: Hoe maak ik een nieuwe artiest aan?

Toggle navigation.

Danny De Munk, voel me zo verdomd alleen tekst. De mensen noemen me een rat Grote mond, je bankpas is hier, maar dat ouders zijn voorgelicht over het feit dat het in Nederland verboden is en welke ingrijpende gevolgen een besnijdenis voor het meisje heeft, en sommige kunnen zowel in boom als gebouw zitten.

Had ik maar iemand om van te houden Twee zachte armen om me heen Die mij altijd beschermen zouden Ik voel me zo verdomd alleen Die mij altijd beschermen zouden Ik voel me zo verdomd alleen.

 Ontdek ook...