Bitter en zoet veenhuizen restaurant

09.08.2019
Auteur: Madée

Gasten geven het een hogere score dan aan andere accommodaties in de buurt. John Nederland. Vriendelijk personeel.

Natuurgebied Fochteloërveen Rivier. Maar na een tour ritje uitgekomen bij Bitter en Zoet. De ruime kamer. Beoordeeld op 3 februari via mobiele applicatie Gids Peter vanuit hotel. De kok is beslist creatief en origineel. Speciale diëten. Verder kunt u in het hotel genieten van een lounge, een aangename hotelkamer, een goede keuken, vergaderzalen, wellness en een geweldige natuur en geschiedenis.

We aten pompoensoep die tussen helder en gebonden in zat. Helaas, bitter en zoet veenhuizen restaurant, reserveringen voor meer dan 30 nachten zijn niet mogelijk. Het is lekker weer en je hebt geen zin om te koken.

Bedankt voor uw antwoord. Zo ontzettend interessant als je je verder in de geschiedenis van dit kleine plaatsje verdiept.

We waren vroeg en het was

Duurzame producten

Beoordeeld op 27 mei via mobiele applicatie Lief personeel. Schoonmaakdiensten Dagelijkse schoonmaak. Foutmelding: Voer een geldig e-mailadres in. Wij kwamen hier voor een hernia operatie die in de kliniek er naast was. Stellen kunnen met name de locatie waarderen — ze gaven een score van 9,2 voor een reis voor twee. Dan kijk je natuurlijk in je eigen buurt. Peter weet veel omdat hij zijn jeugd daar heeft doorgebracht.

De tuin is toegankelijk voor u als gast. Het is een echt buitenbeest, kan het jaar rond buiten lopen en houdt van lekker wroeten in de grond. Echte overnachtingen. Top dagen gehad! TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites.

Meer informatie

Restaurants in de buurt Bekijk alle 2 restaurants in de buurt. We hebben twee avonden daar gegeten en alles was heerlijk. Iedere woning had een eigen moestuin, op het land werden de benodigdheden voor en door de verpleegden geteeld.

Bedank hermien De serveerster nam werkelijk alle tijd om ons van alles uit te leggen. Heeft dit restaurant parkeergelegenheid. Het rundvlees vervolgens op zijn eigen vetlaag gebakken, zenig en met een gewoon mes niet door te komen, die losstaat van de regeling voor oudere verzorgenden.

Huisdieren Huisdieren zijn toegestaan.

Biologisch uit eten bij Bitter en Zoet

Ons eten Welkom in een van de meest bijzondere restaurants in Drenthe! Vanuit het idee van zelfvoorzienend zijn en in lijn met onze duurzame bedrijfsvoering, hebben wij een eigen moestuin en boomgaard. Föhn Badfaciliteiten douche, bad, etc. Alle talen.

Bedank hermien

Deze manier van met eten omgaan zorgt ervoor dat ons restaurant een van de beste in Drenthe is. Geselecteerde filters. Comfort 8,6. Nogal donker en weinig rekjes in badkamer om dingen te rangeren of handdoeken op te hange, bitter en zoet veenhuizen restaurant. Bedank Mart W. Er is een zwart wit kaarten baby opgetreden.

Gemiddeld Kinderen en bedden Kinderen van alle leeftijden zijn welkom?

Speciale diëten. Veel pretenties : voortje met eendenpate ging nog maar de groentetjes kaal en niet aangemaakt. Ons doel is u als gast te laten genieten van eerlijk eten en drinken. Beoordeeld op 24 februari verrassend lekker.

Foutmelding: Voer een geldig e-mailadres in. Sorteer beoordelingen op: Aanbevolen Datum nieuw naar oud Datum oud naar nieuw Score hoog naar laag Score laag naar hoog. Alle talen.

 Ontdek ook...